Nahé fotky v mobile

edithp
26. nov 2021

Dobrý deň, chcem sa vas opytat, ako by ste vzali to, ze má vas priateľ alebo manžel vo svojom mobile obrazky, fotky nahých dievčat, neviem odkial to ma, niektoré vyzerajú ako amaterky zo sexzoznamky, ďalšie ako nejaké profi obrázky nafotene pre časopisy..
Nerobila som mu scény, iba som sa opytala, ze prečo to tam ma a či to je nutné. S kľudným hlasom.
Do svojich mobilov si chodíme, lebo komunikujeme s kamošmi, ked mame niekto na nabijacke mobil, vezmeme toho druhého..
Akoze poviem vam úprimne, necítila som sa dvakrát príjemné, keed som tam videla tie nahé, pekne, štíhle dievčatá.. ako by ste reagovali? ďakujem

merajka
26. nov 2021

Ruku na srdce, mna by to velmi sklamalo. Asi by som nedokazala tak pokojne reagovat ako Vy. V tom mate moj obdiv, ale radu prenecham asi inym, lebo u mna by mal problem aj s fotkami oblecenych zien. 🙂 Som ziarliva, co uz.

pininka1
26. nov 2021

Ak on vie ze si chodite do mobilov, tak to berie asi v pohode, zrejme si pri tom robi dobre. Ak sa ti to nepaci, povedz mu to.

mia78111
26. nov 2021

@edithp ako by som reagovala? Kukla by som mu potajomky do telefónu, aj keď myslím že to by mi bohate stačilo na to, aby týpek dostal výprask na ktorý by nezabudol. Pozrela by som mu históriu stránok, dôkladne, aj keby vymazal históriu, dostala by som sa k tomu čo potrebujem. Je dosť pravdepodobné že chodí na zoznamovacie portáli. S takým chujom by som nežila ani minútu, nie ešte aby som sa ho na to pokojne spýtala. Videl by Dabla v lufce s*ac.

marrynka112
26. nov 2021

@edithp pokiaľ to nie sú reálne fotky ktoré mu poslali nejaké ženy tak by som to nejako neriešila to je ako keď si pozrie film pre dospelých...ale to som ja ak to tebe vadí tak mu to povedz 🙂

eviann
26. nov 2021

@edithp Pokial by som s nim nemala deti, tak cau. Bude aj horsie. Ver mi.

ella_price
26. nov 2021

Ulož si ty fotky chlapov a budete si kvit.

ckocka
26. nov 2021

Asi by som reagovala dosť nepríjemne keby chcel niekto vysvetlenie prečo mám v telefóne to čo tam mám. Moj telefón, moja vec.

sissy27
26. nov 2021

@mia78111 čo ti ja viem, tiež si s babami kadejakých fešákov posielame, aj kadejaké sprostosti, a či chlap o tom vie netuším, ale nič to neznamená. Takže mňa by nejaké nahotinky v jeho telefóne nerozhodili a keby mi chlap chcel ukazovať “ďabla v lufte srac” tak nech si pobalí saky-paky a môže ísť. Fyzické násilie, krik a scény nemajú v mojom byte ani živote miesto a to ani z mojej, ani z partnerovej strany.

@edithp Ak by to boli nejaké profi modelky a podobne, tak mi to je srdečne jedno. Ak by to bola nejaká konkrétna slečna “zo susedstva” tak veru by som mala otázky a hľadala riešenia…

heidy222
26. nov 2021

Ako sa hovori, je jedno kde ziskas Apetit, Ale vecera Bude doma

edithp
autor
26. nov 2021

@merajka aj ja som žiarlivá, a hrozne.. tiez mi to nie je jedno, ale hadat sa s nim o tom, nemám vôbec chut, ani síl.. ked bude chcieť vysvetli mi to snáď aj sám...teraz sa momentálne nerozprávame, takze ticha domácnosť.

edithp
autor
26. nov 2021

@sissy27 Akoze mal tam kadejaké obrázky, ako vravím aj také profi, ale aj take ako obyčajným mobilom, take amaterske.. lenže naco ich tam ma? komu ich posiela? s kym si ich posiela, doteraz ich tam nemal.. a to mu chodim do mobilu uz dlho... nikdy pred tym to nemal.. niečo mi tam nesedí.. mozno si s niekym vymieňa alebo posiela fotky.. neviem co si mam mysliet.. ale nepríde mi to 2x v pohode. nech si vraví kto chce, čo chce...

ckocka
26. nov 2021

@edithp A to čo robíš ty ti príde v pohode? Aj keď sa poskladáš na origami, myšlienky a predstavy iného človeka ovládať nemožeš.

sissy27
26. nov 2021

@edithp to už fakt musíš sama vedieť či sa u vás niečo zmenilo. Ja som si minule robila poriadky v telefone a nestačila som sa čudovať čo tam všetko mám 🤦🏼‍♀️😂 do galérie sa mi ukladajú aj veci z msg/wa, takže stačí keď mi kamoška pošle fotky niekoho zo zoznamky napr na okomentovanie, tak sa to zobrazí v galérii a môžem vysvetlovať aj pol roka vkuse 😂

belllinka
26. nov 2021

@edithp tak mu nelez do mobilu, to co je za blbost, ze "komunikujeme s kamosmi", ved komunikuj zo svojho. A z mobilu sa da volat aj ked je na nabijacke, alebo par minut pockat, kym sa dobije. Tu ide skôr o to, že ty si žiarlivá stíhačka, sliediš mu v kuse v mobile a on ti chudák dôveruje, že keď si akože ideš zavolať, že naozaj iba voláš 😂 No tak tam má ženské, nad ktorými si honí, čo je na tom divné?

ella_price
26. nov 2021

@edithp Vieš, chlapi nikdy nemali v láske hysterky a žiarlivky, čo im kontrolujú veci. Ani by som sa nečudovala, keby si píše s niekym iným

thoughtfulweirdo
26. nov 2021

@sissy27 inak presne toto, ja som nedávno nalistovala Google disk úložisko a vyskočili tam samé penisy 😂 mi trvalo, kým som si spomenula, že jedna kamoška bola istú dobu na zoznamke a vždy sa úlovok so mnou podelila 😅

edithp
autor
26. nov 2021

Ale ved ja nie som hysterka, keby ano tak mu hucim do hlavy, ze co to tam ma atď...
prisla som sa len opytat na normalny názor, takze vam ďakujem za normálne názory, kedze ja som pre vas teraz ta nenormálna..
A nekontrokujem mu mobil, jednoducho mame skupinu, kd3 komunikujeme s kamosmi, a davame si mobili v pohode do ruky, ked chceme odpísať, aj on berie ten moj, ked nema pri sebe svoj, a ja beriem jeho, ked nemam svoj pri sebe, nemame s tym žiadny problem ísť si do mobilu.... akzoe neviem co vam na tom príde nenormálne...dvaja ludia ktorí spolu žijú, by nemali mat pred sebou tajomstvá..Ak by predom nou niečo tajil, nedovolil by mi vziat jeho mobil, alebo by si tam dal heslo. a mohla by som sa poskladať.

ella_price
26. nov 2021

@edithp Tak čo tu riešiš? Podľa teba máš v rukách jeho mobil dosť často na to, aby si prišla či mu to niekto poslal, alebo nie.

ckocka
26. nov 2021

@edithp "dvaja ludia ktorí spolu žijú, by nemali mať pred sebou tajomstvá."
To je nejaká tvoja predstava, a navyše mylná. Dvaja, traja aj piati ludia ktorí spolu žijú majú stále rovnaké Ústavou zaručené právo na súkromie.

jaja20
26. nov 2021

@edithp A on ti to vôbec nevysvetlil? Naozaj nie je v poriadku,keď má zadaný chlap v mobile takéto fotky a v takom množstve. Ste manželia so záväzkami alebo len spolu chodíte?

anonym_11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andrejka1974
26. nov 2021

@edithp prosim ta chlapi su rovnaky, moj ma tiez a beriem to uplne v pohode nic na tom nie je

jana_vaj
26. nov 2021

Takéto niečo keby som našla, tak asi by som nedokázala reagovať s chladnou hlavou, dozaista by som urobila scénu, že by muž na to nezabudol :D

zuzanka.zuzu
26. nov 2021

som 100% presvedčená, že muži žien, ktoré prispeli a píšu, že by si s chlapmi narobili poriadky, si určite nehonia 👍 určite to ich muži nerobia. iní to robia ale ich nie...

maminkadeticiek
26. nov 2021

Dievcata su tu ale ze ake benevolentne!Tu uz asi poniektorym tak trosku hrabe mam dojem.Nie,nie je v poriadku aby mal muz v mobile ulozene fotky inych nahych zien.Neviem si nieco take ani predstavit.Urcite by som nereagovala takto kludne a hoci jejo myslienky mat pod kontrolou nemozem,velmi by to otriaslo mojou doverou v neho a nas vztah.Pozriet si spolu Pcko-ok,ale naco ich tam ma ulozene?No jedine na to,ze si pri nich honi ked nie je s tebou a to je poriadne nechutna predstava.Teda premna by bola.

veroniq85
26. nov 2021

Tak za prve bola na tych fotkach jedna zena alebo viacere. Ak viacere tak pochybujem ze by si s nejakym vacsim poctom zien vymienal nahe fotky. A za druhe teda ak vie ze si to zistila je problem opytat sa narovinu preco to ma v mobile? Alebo si sa opytala a panko sa odul? ci ako?

liljana
26. nov 2021

Co chces pocut? Ze medzi muzmi a zenami su rozdiely? Muzi si to robia, vacsinou maju potrebu sexu castejsie ako ona a potrebuju vizualny vnem - vidiet. Chces mu predpisovat, co smie a nesmie robit? Kym ho nenajdes na zoznamke, tak fotky su neskodna vec. Lepsie ako keby behal za frajerkami.
Predstav si, ze mas ziarliveho muza. Bude ti tobit sceny a vypocuvat pre kazdy kontakt v mobile, nedovoli ti nic kupit, neda ti peniaze, nedovoli ti ist do mesta, stretnut sa s kamoskami, pripadne ta prefliaska, lebo si bez dovolenia niekde bola. Potom sa ospravedlni, ved ta ma rad. ... a na buduce to urobi znova. Chora ziarlivost je neprijemna vec.

ckocka
26. nov 2021

@liljana Skor by som to prirovnala k tomu že chlap zakáže žene čítať červenú knižnicu. To je na rovnakej úrovni, emocionálna nevera. Len ženy to potrebujú viac citovo zafarbené a zaobalené do príbehu, chlap chce podnet priamy a nahý.

liljana
26. nov 2021

@ckocka Tu ide o skor o prikazy a zakazy niecoho. Ked niekto necita cervenu kniznicu, tak mu jej zakaz nic nepovie.

ckocka
26. nov 2021

@liljana Áno, to je prvotný problém - pocit že mám právo partnerovi niečo prikazovať alebo zakazovať.