Nemám radosť zo života

9. apr 2024

Už neviem čo robiť. Asi od začiatku tohto roka sa cítim uplne nanič skoro z ničoho nemám radosť všetkého sa bojím s som stále vystresovaná. Myslela som si že to je len kvôli maturite a celkovo to že sa musím pripravovať na vysokú no neviem. Veci ktoré ma predtým bavia ma nebavia som neustále znudena a bez nálady nemám žiadnu motiváciu. Môže to byť odchodom blízkeho ? Alebo ja už neviem či to je ale potrebujem sa vrátiť do starých koľají lebo takto to ďalej nejde nie som absolútne produktívna a občas mám také dni že by som najradšej iba ležala. Čo s tým ? Najhoršie je že už kvôli tomu strácam kamarátov a ostatných nikto sa so mnou nechce baviť. A ja už vlastne ani neviem ako sa mám s kým baviť. Neviem nájsť žiadnu tému o ktorej by som sa s daným človekom porozprávala.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mabenn
9. apr 2024

to bude zrejme tym tlakom posledneho rocnika a pripravy na vysoku, plus pises o odchode blizkeho cloveka

autor
9. apr 2024

@mabenn asi ale neviem čo s tým

ivangeline
9. apr 2024

Neuzatvárat sa. Rozprávať. Nájsť podobne zmýšľajúcich, nájsť ľudí, kt ta úprimne majú radi, byt nielen duševne ale aj fyzicky aktívna a chcieť nájsť zmysel a radosť zo života.

autor
9. apr 2024

@ivangeline keď ja mám pocit že keď sa o Tom rozprávam napríklad s kamarátmi tak ich akurát od seba odhanam svojim negatívnym myslením.

ivangeline
10. apr 2024

Tak nie sú skutoční kamaráti, že?

autor
10. apr 2024

@ivangeline ja neviem začínam už aj o Tom pochybovať. Keď ja sa im na jednu stranu nečudujem asi by ma tiež nebavilo byt s niekým kto je stále negatívny ale na druhú stranu sa bojím že to je iba pretvárka a v skutočnosti sa so mnou nechcú baviť. Číž je ďalšia vec ktorá ma trapy a ja mám pocit že sa pohybujem stále v kruhu

ivangeline
10. apr 2024

Stále si myslím e moja rada platí. Neuzatvaraj sa. Rozprávať. Hľadaj ďalšie vzťahy. Pomáhaj, kde pomôcť môžeš. Pomoc príde aj k tebe.

victoriab
10. apr 2024

Skus ipcko, to je psychologicka pomoc pre mladych, toto uz je na najlepsej ceste k depresii...

belaaaaaaaaa
12. apr 2024

Tu Ti kamaráti nepomôžu. Psychologička a terapie. Ver tomu. Čím skôr tým lepšie. Držím palce.

patchworkjezlozity
16. apr 2024

Co toto cele v Tebe vyvolalo? To iba tak?