Neschopná matka

2. feb 2024

Musím sa vyžalovať a uistiť sa, že to , čo mi skoro dennodenne vykrikuje môj už (chvála Bohu) ex manžel sú len prázdne reči. Som neschopná matka, ktorá sa nevie starať o deti, ktorá za 6 rokov má vykrutene ruky a nevie ísť do práce, nič v živote nedokázala atď atď atď. Od narodenia som bola s deťmi sama . Cháp tak, že naozaj sama. On mi absolútne s ničím nepomohol. Máme staršieho chlapca 5 ročný a 2,5 ročne dvojičky. Na všetko som a doposiaľ som sama. Každodenna starostlivosť, lekárky, hry, upratovanie, varenie proste domácnosť, záhrada a všetky xy veci. On s deťmi je raz za 2 týždne cca. Chodí do roboty na smeny čiže hocikedy má voľno, ale priority sú , spánok , televízor, Xbox, posilka atď atď...má ten človek charakter mne toto vykrikovať?

anjelicek26
2. feb 2024

Tak chcela by som vidiet, ako mas sama zvladat reziu okolo 3 deti pod 5 rokov... kasli na to, skolka je uz o chvilu, pojdes do prace a nastav si na neho poriadny filter...

janinah
2. feb 2024

Charakter nemá.ale to dávno vieš už aj sama.Rozvodom ti roboty neubudne.ale aspoň ti nik nebude nervy žrať.Nerobil doma nič už pri prvom dieťati.takze tie ďalšie boli tvoja voľba.asi si vedela.ze sa nič nezmení.Skus navrhnúť striedavu starostlivosť o deti.bude sranda.Ked pôjdeš do práce budeš na Tom psychicky lepšie.budes mať sociálne kontakty.ale zrejme budeš musieť ubrať v niečom doma napr.zahradu.Uvidis...

0silvia0
2. feb 2024

Ale ved nech si vykrikuje co chce. Na veky sediet doma s akoze vykrutenymi rukami nebudes. Ved mohol ostat na otcovskej dovolenke aj on, mohol si aj on doma posedkat s vykrutenou rucickou. Ze si z neho nieco robis. Kasli na to.

evinka400
2. feb 2024

Nie si neschopná, práve naopak. Tri deti v takom veku a všetko okolo nich riešiš sama, ja ťa obdivujem. Hovorí to iba preto, aby ťa zranil. Keď najbližšie začne s výčitkami, iba sa usmej a predstav si ho, aký by bol zúfalý, keby ťa mal na chvíľu pri deťoch zaskočiť 😅

januska12323
2. feb 2024

Pri najbližšej urážke sa opýtaj kedy po deti príde aby ti ukázal ako to ma vyzerať.

vlado818
2. feb 2024

Prepacte budem uprimny. A chuj sa z neho stal pred mesiacom,rokom alebo xy rokov? Preco si robite xy deti a potom sa cudujete ze otec deti je vhodny tak na 1 noc...?

ivangeline
2. feb 2024

Najskor si lwn neschopná nechat mu ich na cely den. ;) Ale aj to treba!

esmey
2. feb 2024

Neschopná matka určite nie si, práveže naopak podľa toho čo píšeš. Si však neschopná vybrať si správneho partnera a neschopná naplánovať si život. Bez urážky.

cacianka
2. feb 2024

píšeš že je ex, že za deťmi príde 2x za mesiac, a pritom ťa dennodenne uráža, vykrikuje...
takže niekde je chyba v spojení.
to že si silná, šikovná žena, staráš sa sama celé tie roky o deti, všetko zvládaš na bežnej úrovni, tak o tom niet pochýb že si normálna. máš charakter ty, a nie on.
henten geroj si iba na tebe honí ego, lebo si si dovolila takeho samca odkopnúť, uvedom si, že je to sebestredné hovado, charakteru nemá ani za mak, takže chyba je na tvojej strane - že mu to dovolíš dennodenne vykrikovať tebe do hlavy. nauč sa trochu povzniesť, ja viem že je to ťažké, nalaď sa do ironického módu, možno až do sarkastického, a tie jeho drísty odpálkuj.
máš krivé ruky - ty moj drahý ex máš krivý charakter
xbox ti dobre hlavu vymietol, máš v nej iba pixely
posilovňa - svaly ti rastú, ale charakter ti padol na -300
a vieš čo drahý môj exmanžel !? ked som taká neschopná, tak požiadam - podám návrh na súd, aby deti zverili tebe, do návrhu dám že prídem za deťmi utorok a štvrtok 16,00 - 18,00, a každú druhú sobotu si ich vyzdvihnem ráno 9,00 a vrátim v nedeľu 16,00. alebo ako druhá varianta našej rodičovskej opatery , lebo rodičmi sme obaja - aj ty , si otec !, tak budeme mať striedavú opateru. presne na polovicu. každý piatok si budeme deti meniť - začíname od 1. marca. o 17,00 si prídeš pre deti, celý týžden budú u teba, máš ich na starosti komplet so všetkým 24/7 . ja pôjdem do práce, a v piatok o 17,00 si ich vyzdvihnem ja a ja budem s nimi 24/7. Ver tomu, že podám neodkladné opatrenie, súd rozhodne že je v záujme detí aby boli aj s otcom a v dnešnej dobe súdy rozhodujú v prospech striedavky. a aby si si vyskúšal tie moje krivé ruky, tak si zober deti už teraz na 5 dní, potrebujem ísť do nemocnice , tak súd ich pridelí tebe a nedá ich do detského domova.
geroja treba zastaviť, postaviť sa mu , nedať najavo strach ani submisiu, aspon po troche začať a stanovovať si hranice.
Veľmi ti držím palce

komplikovana
2. feb 2024

Vykrikovat si moze co chce. Ty sama dobre vies, kde je pravda. Skus ho ignorovat, je sanca, ze ho to prejde.

maryetta
2. feb 2024

Prave preto to vykrikuje. Lebo ta chce aspon nejako zhodit. Lebo vidi sam co vsetko si aj bez neho dokazala.

autor
2. feb 2024

@vlado818 žiaľ moja chýba ja viem , ale nedá sa stým teraz už nič robiť 🫣

autor
2. feb 2024

@cacianka on si aj chcel zobrať do striedavej, ale to kolizna aj sudkyňa hneď zamietla. Potom vyplákaval na súde jak jemu ide len o dobro deti a jak on chce byť snimi oveľa častejšie než 2 víkendy v mesiaci. Ok pristúpila som na to, že môže ich mať a vziať kedy kolvek ich bude chcieť ( aj ja chcem konečne začať "žiť" aj oddýchnuť si ) ale samozrejme realita je úplne iná... Na víkend ich neberie a tak na deň si príde po ne cca 2h3x do mesiaca . Taktiež mi to nevyhovuje, pretože neviem kedy a ako si naplánovať svoje veci ... A neviem si predstaviť, že takto budeme fungovať keď nastúpim do práce .

sidicek
2. feb 2024

Ľudia vždy najviac druhým vykrikuju svoje vlastné nedostatky.Mna by reči takéhoto človeka absolútne nezaujímali .Prečo potrebuješ ocenenie od hlupáka s ktorým si sa rozviedla?

kacena4
2. feb 2024

prepac ale ty ze si nic nedokazala?? ze si neschopná prace... daj mu deti a chod na par hodin z domu ako si s nimi poradi, moze ist na rodicak on "nic nerobit" a ty chod do prace. je to vsetko o tvojom nastavení ako to chces mat. a ako mu dovolis aby s tebou maval, s tvojimi emociami. dokazala si vela viac ako mnoho inych rodicov 2jicky + ďalšie malé dieta sama ... klobuk dolu

kitycat
2. feb 2024

Ake nizke je tvoje sebavedomie, ze potrebujes nase uistenie 😕

majka99999
2. feb 2024

No, nech sa paci drahy otec roka: najblizsi vikend spia u teba a uvidime. Tu mas 3 pyzamka a 3 sady oblecenia, mozes si nechat (spinave) dnesne veci, lebo dalsi vikend si ich mozes vziat zas. Oper, aby mali ciste. Uz to nie su babatka, mozes sa starat. Kym s nimi nevydrzis sam aspon 3 dni v kuse (ziadne, ze tu pozerajte na telku 10 hodin denne a obed mame z donasky) a 1 chorobu, tak pal do p... 🙄
Ak ti nieco vycita cez spravy, ignoruj, ak to hovori, ked pride pre deti, ignoruj. Ja som tiez bola doma vyse 5 rokov s 2 detmi, dokonca aj muz sa celkom zucastnoval, a vobec nemam vycitky. Teraz normalne pracujem, odkedy aj mensi siel do skolky. Takto to ma vela mam, aj kolegyne, co sa povracali z materskej, ziadna nema 2-rocne alebo mladsie dieta. Budes to mat tazke, ked starsi bude prvacik a dvojicky v skolke. Zlozitejsia logistika, ak MS nie je so ZS blizko.
Inac ex nie je ziadna vyhra, ked bude dieta mat poruchy ucenia alebo mu nepojde pravopis, matematika alebo ine veci, tiez to bude tvoja vina, lebo si zla matka.

autor
2. feb 2024

@kitycat je, po rokoch strávených po boku manipulátora a narcisa , ktorý vás dennodenne ničí, ktorý si stále niečo nájde, len preto aby vás znemožnil , môžem povedať, že moje sebavedomie nieje asi nijaké ....

monuska1234
3. feb 2024

@autorka ahoj,ak by nevadilo,napíšeš mi prosím súkromnú správu,chcela by som sa spýtať niečo ohľadom súdu. Ďakujem 🍀