Nudné manželstvo

25. jún 2023

Ahojte idem sa podeliť s vami o moje pocity a skúsenosti.. Mam ročnú dcéru s manželom sme manželia už 2roky.. všetko bolo krásne milovala som ho ale ako sa narodila dcéra mam pocit ze to všetko vychladlo... chodili sme si každý víkend niekde ci už na party na dovolenky pobyty a ako sa narodila dcéra je to veľká jedna nuda.. mam pocit ze 90% času s nou trávim len ja manžel sa mi už tak nevenuje ako predtym mam pocit ze ho už ani tak nezaujímam ako predtym. Pracuje v Nemecku chodi na tyzndovky nakoľko žijeme v Prahe a ma to 4hodiny cesty....
Ma tam super robotu stabilnu a aj co sa tyka platovo ma to super ale mňa to nenaplna a on to nechápe ze proste ja chcem tráviť čas aj s nim.. už keď sme sa spoznali manžel pracoval v Nemecku.. čiže to není zo dňa na deň ale začína mi to vadiť keďže mam pocit ze on tam ma svoj zivot a my s dcérou tu máme svoj..

syslik81
25. jún 2023

a neda sa ti odstahovat do nemecka za nim?

viestta
25. jún 2023

Doma ti je uz otupno. Treba si zariadit cas tak, aby si nebola furt doma zavreta, ked pride na vikend vypadnut z domu, hoc aj na pol dna vsetci traja. Obcas najst niekoho, kto sa o dieta postara a v spravt si vecer pre dvoch. Na to iny recept nie je, len sa snazit o to aby to nebola nuda.

hipuska
25. jún 2023

Prečo ste prestali chodiť? Veď máte ročne dieťa, chodievajte s ním. Je súčasť vašej rodiny takže je načase to aj tak začať brať. Ešte chvíľu kým ju zveríte niekomu inému aby ste mohli zase iba vy.dvaja niekde vyrazit.

rebrambora
25. jún 2023

Prestahujte sa spolu do DE.

ahhola
25. jún 2023

Daj papa Prahe a dovalte sa za nim do reichu.
Jednoducho chod, lepšie v garsónke spolu, ako keď si buduje nejaké paralelne životy bez vás. Po čase to nepôjde zvrátiť, konaj.
🌈