Ozval sa mi bývalý priateľ

atina12
7. júl 2022

Pekný deň,

Ozval sa mi bývalý priateľ, s ktorým sme sa pred viac ako rokom rozišli. Vlastne on sa rozišiel so mnou. Potom sme spolu nekomunikovali. Zachoval sa voči mne veľmi zbabelo a klamal mi do očí a rozchod prebehol veľmi zlým spôsobom. Proste zo dňa na deň kvôli inej žene. Ja som s ním už nechcela komunikovať ale neodolala som a bola som zvedavá, čo chce tak som zareagovala. A on mi odpísal, že sa mi chce ospravedlniť ako sa voči mne zachoval. Nevedela som čo si mám o tom myslieť, načo za rok a načo sa ospravedlňoval? a jeho odpoveď bola, že pretože som to tak cítil. Za rok? Ja som sa cítila po tejto komunikácii veľmi zle a vyčítala som si, že asi som ani nemala zareagovať, ale už sa stalo.

Za každý váš názor som vďačná 🙂
Za každý váš názor ďakujem

marcelik88
7. júl 2022

No neviem a teraz aky nazor by si ocakavala? Lebo myslim ze ludia robia najlepsie ako to v danej chvili citia takze ak si to tak citila ze si mala zareagovat tak uz sa stalo.

mandzula
7. júl 2022

Možno precitol, naozaj si uvedomil, že urobil chybu, ublížil ti a potreboval uľaviť svojmu svedomiu. Nič by som za tým nehľadala a nevidím problém ani v tom, ak si mu odpovedala.

diamond007
7. júl 2022

@atina12 a čo chces počuť? Tak asi si je vedomý svojej chyby ako sa zachoval tak sa chcel ospravedlniť. Pekné gesto. Prijmi ospravedlnenie a tým by som končila, viac neriešila a nepokračovala v pisani

atina12
autor
7. júl 2022

@mandzula pretože mi v správe uletelo aj to, že som všetko dala zo seba von, čo som mu nemohla povedať do očí. A bolo vidno, že sa na to nahneval. Vlastne za pravdu.

atina12
autor
7. júl 2022

@mandzula načo za viac ako rok? Keď som si prešla tým dovtedy aj bez toho a bolo to bolestivé.

atina12
autor
7. júl 2022

@diamond007 krivé obvinenie sa ťažko ospravedlňuje

lesana25
7. júl 2022

@atina12 lebo tá nová ho nechala a nechce sa mu naháňať ďalšiu, tak čaká že teba dostane na medové motúze rýchlejšie.

pukina
7. júl 2022

@atina12 chlapi maju obcas pomale zmyslanie, pripadne sa mu stalo to iste s druhou zenou a uvedomil si, ako sa voci tebe zachoval, tak mal potrebu ospravedlnit sa. Kazdy v zivote robime chyby, je dolezite, ze on si ju uvedomil aj ked to tebe realne nijak nepomoze. Ty to zrejme doteraz nemas v sebe vysporiadane, ze ti ublizil, ale po roku mu uz tiez nemusis hadzat vsetku spinu na oci, co bolo bolo a je to za vami. Proste ste si povedali co ste chceli, jeden aj druhy, je cas ist dalej 🤷🏻‍♀️

diamond007
7. júl 2022

@atina12 neviem aký bol váš rozchod, ale som názoru že všetko je ospravedlnitelne ( okrem vraždy, znásilnenia a pokusu o vraždu)... Druhá vec je že si to pamätat budes stále, nezabudnes.

diamond007
7. júl 2022

@atina12 šak dobre že ti to uletelo a možno sa aj nahneval... Aspoň sa už neozve 😀

mandzula
7. júl 2022

@atina12 načo, to my nevieme, môžeme len tipovať. Ty vieš, čo medzi vami bolo...

radkaradix
7. júl 2022

sak super, on dal zo seba von svoje pocity viny a ospravedlnil sa a ty si dala zo seba von svoje pocity, ktore si mu vtedy mozno nedala dostatocne najavo.. aspon vie, ze ospravedlnenei bolo na mieste, lebo ti naozaj ublizil ;) hotovo, viac sa k tomu nevracaj..

mandzula
7. júl 2022

@atina12 a čo keď sa nahneval? Veď ti to môže byť už jedno, prežila si bez neho doteraz, prežiješ aj odteraz.

lindous
7. júl 2022

Podľa mňa je úplne zbytočné zaoberať sa tým prečo a prečo práve teraz ... proste mu to v danom momente prišlo ako dobrý nápad, možno ho to dlho trápilo, možno mu prišlo z ničoho nič ľúto, možno sa dozvedel nejaké nové info alebo sa o tom s niekým rozprával, možno zostal single, možno ho to držalo na mieste ... jednoduchomôžeme len hádať, nie je to však dôležité, proste to spravil ... ty si na to zareagovala ako si zareagovala, keby si to nespravila, mala by si aj tak v hlave otázku, že čo chcel a trápilo by ťa to... takto si mu konečne povedala čo si asi potrebovala a tiež si myslím, že už by to malo všetko zostať v minulosti ...

h2
7. júl 2022

Nieee, žiadnu chybu si "zrazu" neuvedomil, žiadne svedomie ho nehryzie. Dotyčná ho odkopla a on teraz nemá do čoho pichnúť (obrazne, aj doslova).
@atina12 Ak ti ublížil a zachoval sa k tebe zle, ja osobne by som sa s ním už vôbec nebavila. Môžeš prijať jeho ospravedlnenie, ak chceš a tým to ukončiť.

xsuzannex
7. júl 2022

Mozno ho ona nechala a on na vlastnej kozi zistil ako si sa vtedy citila..

tomas115
7. júl 2022

Uplne bezne, mna moja ex tiez odkopla a potom mi este rok v periodickych intervaloch cca 2-3 mesiace pisala ci sa k nej nechcem vratit. 5 rokov po rozchode sa so mnou chcela stretnut a ospravedlnit sa osobne. A teraz ma uz frajera cca 4 roky. Takze nic za tym nehladaj, proste niektori ludia sa zachovaju zle a potom ich to mrzi, pretoze si zrejme uvedomia ze az taka zla si nebola.

lejusinka
7. júl 2022

Uz hejtujeme ludi aj ked sa chcu ospravedlnit? Ked si mu odpisala tak si asi mala nejake ocakavanie od toho 🤷🏻‍♀️ Podla mna je to velke gesto ak si niekto vie priznat chybu a ospravedlnit sa. Ospravedlnenie mozes prijat a ist si dalej svojou cestou. Alebo neprijat a dalej da trapit, on sa uz trapit nebude lebo spravil vsetko preto aby to urovnal. Nikto ta nenuti pokracovat v kamaratsve alebo sa s nim stretnut. Ale vazne byt nasrata ze sa chce ospravedlnit je trosku nevyrovnane.

ndrag
7. júl 2022

@atina12 takto, ex rozchod inicializoval. Po case aj zabudol na to preco vlastne, lebo mozog rad zabuda na to zle, mozno ho opustila ta zena kvoli ktorej ste sa rozisli. Teraz ho dohnali akurat tak pekne spomienky, ktore boli predtym zatienene tym horsim. Ja by som sa k nemu nevracala, ok, ospravedlnil sa, mile od neho. Ale ty si sa ocividne podla toho, co pises posunula dalej. Nemas najmensiu povinnost sa s nim stretnut, alebo "kamaradit", lebo sa ospravedlnil. Uzivaj si zivot 🙂.

atina12
autor
7. júl 2022

@pukina nehádzala som špinu, práve naopak isto videl že ma zranil aj v mojich reakciách to mohol vidieť, a keď som ho ľúbila, bolo to ťažké pre mňa a ja som sa nezachovala zle.

atina12
autor
7. júl 2022

@lindous nie, on mi nepovedal do očí pri rozchode že má inú, klamal a povedal že nie, ale ja už som pravdu vedela.

atina12
autor
7. júl 2022

@h2 nemala som pocit že chcem prijať ospravedlnenie za krivé obvinenie voči mne, to čo sa týkalo jeho zvalil na mňa. toto sa ťažko prijíma.

atina12
autor
7. júl 2022

@tomas115 ešte nezabudol dodať, že ak by sme sa náhodou niekde stretli, hocikde, nechce aby sme na seba pozerali ako teliatka. To asi podľa seba súdim teba. Ja nie som ten typ, a vlastne ešte do toho zamontoval, aby som pozdravovala mojich priateľov. To načo?

atina12
autor
7. júl 2022

@lejusinka nie nasrata, to je silné slovo, len akosi som riešila tú dobu za viac ako rok, je to veľa, pretože mňa to bolelo. Jeho asi nie.

0kristina0
7. júl 2022

@atina12 preco, naco, zaco? Sak ked ta to obtazuje a ozivuje to v tebe nemile spomienky tak ho ignoruj, zmaz si ho, nereaguj a hotovo.

atina12
autor
7. júl 2022

@ndrag myslím že je s ňou, tak neviem načo si zmyslel na mňa. Ano ja som sa už potom vyrovnala s tým, a zrazu prišlo toto a návrat všetkého čím som prešla, ako keby mal potrebu pichnúť do mňa.

tomas115
7. júl 2022

Neries naco.. K nemu sa uz zrejme nevratis, tak naco sa tym zaoberas.. Pekne ho pozdrav a posli pisat citove vylevy inde.

atina12
autor
7. júl 2022

@marcelik88 jeden deň ma miloval a na druhý deň mal inú?

gabci_gabca
7. júl 2022

To ako to on mal, čo mu išlo hlavou to je ťažko riešiť a odhadovať. Jedna vec je čo človek povie a iná môže byť, čo cíti. Čiže to je zbytočné a rovnako zbytočné je aj premýšľať nad tým ako si reagovala, či to malo zmysel a tak.
Stalo sa, neodstane sa. Proste bude lepšie sa posunúť ďalej.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
Zobraz