Partner ma nechce zoznámiť so svojou rodinou

pinky3312
1. máj 2023

Ahojte,
S frajerom sme spolu už skoro tretí rok, žijeme spolu v jednej domácnosti. Je podľa vás normálne ze ma do dnešného dňa nezoznámil so svojimi rodičmi ? Ked sa ho na to spýtam tak stále mi povie ze on je na takého veci iný typ, a ze co to na našom vzťahu zmení ked ma tam zoberie. Poraďte prosím čo by ste robili na mojom mieste

vkatush
1. máj 2023

@pinky3312 🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩

Nie, nie je.
3 roky vzťahu, bývate spolu, no ty si nevidela jeho rodinu ??
Okey by to bolo len vtedy, keby príliš veľká diaľka (ale existuje internet a videohovor), majú veľmi zlé vzťahy z rodine alebo ju 3 roky nevidel ani on, napr vyškrtol ich zo svojho života. Ale ak nie, tak to by som ho škrtla ja.

andreatytler
1. máj 2023

@pinky3312 To je uplna kravina to jeho vysvetlenie. Kazdy normalny clovek chce spoznat rodinu svojho partnera a kazdy normalny clovek chce zoznamit svojho partnera so svojou rodinou. Ved doteraz oni bola jeho rodina a teraz si ty k nim pribudla. Nedava to zmysel aby ta drzal oddelene ak ma s nimi dobre vztahy.
Vedia oni vobec o tebe? Netaji ta nahodou?
Pozna on tvoju rodinu?
Ja by som tam zasla sama a zoznamila sa.

mirro
1. máj 2023

@pinky3312 nie je to normálne. Napíšem ti zo života. Známa tiež bola takto, chlap že nezoznami, ale preto že všetci zomreli. Príbeh jak hovado vymyslel. A vieš čo sa prevalilo? Rodičia sa tešili dobrému zdraviu a dokonca existovala aj jeho zakonitá manželka aj 4r dcéra... Takže trvaj na tom, aby ťa zoznámil.

pribinak
1. máj 2023

To čo povedal je dobrá blbosť …,
Mne by tu viali 🚩🚩🚩🚩🚩🚩
Musí tu byt nejaký reálny dôvod: alkoholizmus rodičov, slabé sociálne pomery, ale aj to že sa mu napr starajú o dieťa z predchádzajúceho vzťahu, mizno nejakú starý konflikt medzi nimi ….

Veď mu povedz že nemáš v pláne chodiť k ním pravidelne na nedeľný obed ale že po 3 rokoch považuješ za normálne že chceš spoznať jeho rodinu
Najmä ak on pozná tu tvoju

elenita
1. máj 2023

A ako casto ste spolu doma a koho je byt? Nechodieva casto na sluzobky, nadcasy, nocne? Nemoze niekde existovat ina jeho rodina? (Manzelka, deti...)

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
veroniq85
1. máj 2023

Velmi divne. Cize teba za tri roky (dokonca aj spolocneho byvania) s jeho rodicmi (rodinou) nezoznamil ale otazne je bol s nimi on v kontakte? telefonoval s mamou, otcom stretol sa s nimi, chodi ich obcas navstivit? nepises ci on s nimi v kontakte je a ci len tebe ich nedovolil stretnut?

kvetinka1918
1. máj 2023

@pinky3312 Ahoj 3 roky vo vzťahu ťa nieje schopný zoznámiť s rodičmi?? Je to veľmi zvláštne nemá niekde inú rodinu ? Ja na tvojom mieste v 3 ročnom vzťahu by som mu hned vysvetlila aké sú priority a ako to má byť sadla by som si s ním a porozprávala by som sa s ním o tom trošku mu pohrozila že ak sa neučí nezmení nemá význam ísť v Tom naďalej lebo je to naozaj zvláštne.

cubo2
1. máj 2023

Ja som mal niečo podobné s bývalou, tiež sme chodili spolu asi tri roky (nebývali sme spolu) a nikdy za ten čas som nebol u nich doma na byte. Áno, aj mne to prišlo divné. Ak si to dobre pamätám, tak nechcela rozvíjať vzťahy medzi mnou a jej rodičmi, lebo čo keď sa potom rozídeme.. Nakoniec mala pravdu, rozišli sme sa 😅 (hoci nie primárne kvôli tomuto)

andreatytler
1. máj 2023

@elenita Toto aj mna napadlo, ze ma dvojity zivot.

ivka21
1. máj 2023

@pinky3312 to by bol prvý signál ze to nemyslí somnou vážne. A este ze po 3 rokoch mne by stačilo kľudne pol roka aby som začala nad týmto premýšľať.

simca06022011
1. máj 2023

A on sa s nimi stretava? Chodi k nim, oni ku vám? Aké akú vzťahy?

aeruginosa
1. máj 2023

Mne napadlo, ze ako jedna z pricin moze byt to, ze sa hanbi sa svoju rodinu, za to ako byvaju a ma strach z tvojej reakcie na nich a nasledne nanho. Tak to radsej takto hlupo zahovori a nezoznami vas.

ahhola
1. máj 2023

Vieš adresu jeho rodičov? Nikdy ti nenapadlo sadnúť na vlak🚂🚂🚂, obsmirovat? Mne by to napadlo už po roku, možno pol😄a nebudem zabíjať čas s chlapom, ktorý sa nevie vymacknut, ci je jeho rodina zač, v tomto prípade by som čakala to najhoršie.

sense
1. máj 2023

On sa s nimi stretáva?
Jeho odpoveď by som ako odpoveď nebrala. Bud ma dvojitý život, alebo je tam iný dôvod.

leskovael
1. máj 2023

Tak veľmi dôležitý faktor pre mňa by bol, aké maju vzťahy v rodine.. Lebo ak niesu v kontakte, alebo len "raz za rok" zo zdvorilosti, tak by som to chápala.... Vieš aké boli pomery v rodine? Možno sa hanbí za prostredie kde vyrastal.. Niečo za tým bude, čo sa ti možno aj hanbí povedať, ale za 3roky musíš vedieť aké maju vzťahy. A keď o rodičoch celý čas sám od seba nerozpráva, tak tam bude niečo s čím možno nieje vyrovnaný a v takom prípade by som to rešpektovala

mikadooo
1. máj 2023

@pinky3312 môže ešte byť aj možnosť, že sa za nich hanbí. Každopádne, nemal by sa vyhovárať, ale mal by vyliezť s pravdou von, toto sa vo vzťahu nerobí.

nyusika
1. máj 2023

Je to divné.
Určite by som nežila s chlapom, ktorý má pi pol roku nepredstaví rodine, aspoň niekomu z rodiny.
S jeho priateľmi sa stretávate ?

deti95060810
1. máj 2023

možno sa hanbí za teba - ktovie aké predstavy mali jeho rodičia o neveste...
mňa by to aj urazilo, že po 3 r. nepoznám ani len jeho rodičov...a to ešte spolu aj bývate.
partner tiež nechodí domov? nevideli sa navzájom 3 roky?

zorkahorka
1. máj 2023

Po 3 rokoch to ok nie je. Nieco v tej rodine alebo v nom nebude v poriadku. Vies to cez niekoho zistit? Ci je z uplne ineho mesta? Nemate kamaratov, co by ti povedali? No ja by som uz davno patrala

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
matullienka
1. máj 2023

To vážne za tri roky nepoznáš z jeho rodiny vôbec nikoho? Bratranca, sesternicu, tetu hocikoho? No mne by veru už v hlave hukali všetky majáky, že tam niečo bude.

maranco
1. máj 2023

@pinky3312 Poznal som takého čo si priateľky držal "v skleníku" od všetkých čo ho poznali. Takže vedeli len to čo im on povedal. Asi nechel aby sa o ňom dozvedeli aj iné veci. Priateľke nakecal, že ju jeho mama nenávidí. Jeho mama mi vravela, že by ju už chcela spoznať aké je to dievča ale nikdy ju nedovedie domov keď tam je ona.

domkakvet
1. máj 2023

@pinky3312 neviem ci to bude aj jeho pripad, mozno nie, ale poznam viac ludi co nechcu zoznamit partnera so svojou rodinou, napriklad kvoly tomu, ze otec je alkoholik, tak sa za to hanbia, alebo su ich rodicia rozvedeni, tiez sa za to hanbia a rozne dovody.

nyusika
1. máj 2023

@domkakvet snáď nepije úplne celá rodina.
Aspoň s niekým ju mohol zoznámiť.

A dospelý človek by toto mal mať spracované.

Nie, nie je normálne, že spolu sú tri roky, žijú spolu a s nikým ju dodnes nezoznamil.

ziarifka
1. máj 2023

@cubo2 som rovnaký prípad ako tvoja bývalá priateľka. Avšak mne to vyslovene zakázali rodičia, že kým nemáme termín svadby, nechcú ho poznať, lebo čo ak sa rozídeme. Ja som ho domov doviesť chcela, nemohla som. Pri rozchode mi bolo vyčítané, že som ho nevodila domov. Mala som 18-21 rokov. Občas je v tom človek naozaj nevinne.

domkakvet
1. máj 2023

@nyusika ja mam kamosku, ktorej otec je alkoholik a uplne chapem, ze sa boji zoznamovat partnera s nim a nezoznamila by ho ani s inymi clenmi rodiny, lebo otca ma rada aj napriek tomu a citil by sa zle, ze jej partnera v rodine poznaju, iba on nie. Otec by uz potom naliehal aby ho poznal aj on, ked poznaju ini a to by neslo, lebo by sa dohodli napriklad v sobotu o druhej a jeho by pred tym nieco nahnevalo a opil by sa pod obraz.

nyusika
1. máj 2023

@domkakvet kamarátka ma koľko rokov, pätnásť ?

Pokiaľ by mala vážny vzťah, aj toto by bolo súčasťou toho vzťahu....resp. malo by byť.
Chápem, že "bežných" frajerov s nikým zoznamovať nemusí.
Ale chodiť a žiť s niekým tri roky a správať sa takto detinsky v poriadku nie je.

domkakvet
1. máj 2023

@nyusika nema ani ona tolko, ani ja, ale viem sa do toho vzit, je tam strach ze si ju chlap potom nebude vazit a v dnesnej dobe su chlapi vseliaky ja s nou suhlasim.

nyusika
1. máj 2023

@domkakvet v tom prípade taký chlap nestojí za to, aby boli spolu.
To je snáď každému jasné.