Pomoc s bývaním pre rodinu v zlej finančnej situácii

lucia8395
27. máj 2020

Ahojte mamičky, nepoznáte niekoho kto má volný byt alebo dom a vedel by ho pskytnút mladej rodine v zlej finančnej situácii???
Samozrejme ze náklady na byvanie by si platili. Vlasne byvanie si nemožu dovoliť a vlastné rodiny im nepomohli. ĎAKUJEM PEKNE ZA KAŽDÚ JEDNU RADU A PONUKU.

amelia000
27. máj 2020

@lucia8395 este by bolo fajn napisat ci hladas pre seba...pre kamosku..kolko clenna rodina...zvierata..a tk najhlavnejsie mesto 🙂

tahomi
27. máj 2020

Cize chcu byvanie iba za naklady? Alebo normalne najomne?

pribinak
27. máj 2020

Asi by bolo fajn uviesť aj mesto, či to je ponuka pre celé Slovensko?

hopsadobrandejsa
27. máj 2020

Nechcem tu malovat certa na stenu, ale takato pomoc sa obvykle hlada velmi tazko.

Nedavno som pozeral serial o najomnikoch v Britanii a bolo vela pripadov kedy ludia chceli pomoct druhym a prenajali im svoje byty za znizene najomne a trpko to olutovali pretoze nastahovat si niekoho do bytu je ovela jednoduchsie nez ho z neho dostat.

Najst cloveka ktory ti prenajme byt len vo vyske nakladov je ako hladat ihlu v kope sena. Toto by niektori mozno zvazili ak by sa jednalo o rodinnych pribuznych, ale inak....

Urcite sa treba obratit na urady a poziadat o socialny byt alebo ist do niecoho mensieho kym sa im znova nepodari postavit na nohy.

jessicai
28. máj 2020

Treba sa spýtať na obecnom alebo mestskom úrade. Sú centra kde môžu bývať ľudia bez domova s deťmi aj 3roky.

katulienkax
28. máj 2020

poskytnite byvanie a potom ich odtial nedostanete a hlavne este teraz ked schvalili za do 1.12 nesmiete vyhodit podnajomnika. A este ako plus vam vratia zdemolovany byt.

sasa1310
28. máj 2020

@katulienkax aj si čítala znenie zákona?

annamalaga
2. okt 2021

@hopsadobrandejsa môžem sa ťa opýtať na názov toho seriálu o tých najomnikoch vo VB?

hopsadobrandejsa
2. okt 2021

@annamalaga

Slum Landlords Bad tenants....

Nie je to len o zlych najomnikoch, ale aj o zlych prenajimateloch. Vseobecne je to serial o podmienkach byvania v UK. Sam som to zazil takze pre mna to bolo ako pozerat do minulosti znova.

Su tam rozne pripady, ale najde sa par kde prenajimatel chcel druhemu cloveku pomoct a nakoniec mu ten byt dotycny totalne zdevastoval. Inak sa to ale velmi dobre pozera.

andrea_ff
2. okt 2021

@sasa1310 viete nieco viac o niecom, co schvalili ohladom prenajimania?

maxxim
26. feb 2022

@sasa1310 viem zo skusenosti kamoša, ktorý takto prenajal byt slobodnej mamicke s dvoma detmi a nic neplatili od razu, tak ich len tak vyhnať" nemozno. Je diera v zakone, kde má väčsie pravo status slobodnej mamicky...
Na jednej strane je to pochopitelné no na druhej strane najomca nie vzdy má opru v zakone ohladom prenajmu bytu. Aj ked spociatku chcel iba pomôcť"...

pieksamaki
2. jan 2023

@maxxim ano tak je to aj s osobnym bankrotom aj s exekucnou amnestiou

maxxim
7. jan 2023

@pieksamaki más pravdu... Slecna...