Prečo stále jeho sestra?

franta87
16. júl 2013

Žijem s manželom u svokrovcov. Veľmi sa hádame. Hlavný problém je jeho sestra. Môj manžel za ňou so všetkým chodí. Pohádame sa kvôli nej a on sa ide s ňou radiť a ohovárajú ma. Našla som dokonca aj rozhovory, ktoré si spoločne písali o mne. Škaredo tam môj manžel na mňa rozprával a čo je horšie jeho sestra ho nabádala k iným veciam a on s ňou súhlasil. Vie dobre, čo všetko mi jeho sestra porobila. Mňa vyháňa z nášho bývania a za sestrou stále chodí po rady. Namá ma za nič. Je mi to veľmi ľúto, čo mám robiť?...on je schopný sa so mnou rozviesť kvôli svojej sestre:( a to bolí najviac. Ak mu poviem, čo mi urobila, lebo ma to trápi, tak ja ostanem tá najhoršia. Čo mám robiť?

dai
16. júl 2013

hm... u vas je problem vas vztah a nie jeho sestra... ved on si ta podla toho co pises absolutne nevazi, skaredo sa o tebe vyjadruje, vyhana ta z ich nie Vasho byvania ( byvas u jej rodicov nie u svojich )... nechapem absolutne preco chces riesit jeho sestru , ries seba a svojho muza...

ajka_k
16. júl 2013

Môj názor je taký, že by ste ste si mali spolu sadnúť a porozprávať sa. Najlepšie by bolo ak by ste mali možnosť sa osamostatniť, pretože žiť s niekým ďalším pod jednou strechou (či už ide o rodičov, svokrovcov, súrodencov) nikdy dobrotu nerobilo, napriek tomu, že vzťahy môžu byť dobré. Manželovi by si mala vysvetliť, že Ti prekáža, keď s každou Vašou hádkou chodí za svojou sestrou a rozoberajú všetko spolu. Je síce fajn, keď si ako súrodenci rozumejú, ale oženil sa s Tebou a problémy by ste mali prioritne riešiť Vy dvaja a SPOLU.
Možno to chce iba rozhovor, no to musíte chcieť obaja a možno sa porozprávať aj s jeho sestrou. Ale, ako som písala vyššie, ak máte možnosť odísť, tak sa osamostatnite, budete mať svoj DOMOV (aj keď prenajatý), z ktorého Ťa nikto vyhadzovať nebude a možno sa tak napravia aj vzťahy s manželom.

riamim
16. júl 2013

Mne sa už ani nechce odpovedať na takéto otázky. Prečítaj si sama po sebe, čo si napísala a určite prídeš na odpoveď. Myslíš si, že si ťa tvoj muž váži???

digysa
16. júl 2013

Citujem: "Našla som dokonca aj rozhovory, ktoré si spoločne písali o mne. Škaredo tam môj manžel na mňa rozprával a čo je horšie jeho sestra ho nabádala k iným veciam a on s ňou súhlasil. "

Myslim, ze ty uz si muza davno stratila.......rozvod je uz iba technicka vec.

Moj muz ma 4 sestry ale ani v najburlivejsej hadke aku sme kedy pocas naseho zivota mali, sa nesiel zalovat sestram. Ja mam tiez sestru a tiez jej nevesam na krk nase hadky, alebo velmi detailne problemy..........

1. dufam, ze nemate deti- ak nie, este sa da vycuvat
2. opytaj sa ho, ci si nahodou nechce zobrat za zenu sestru
3. povedz mu, ze vies o ich rozhovore. Vysvetli mu, co sa deje, co sa ti nepaci a nacas sa zdekuj....uvidis, ci za tebou pride

Ja som bola vzdy za to, ze rodina ma drzat pokope....surodenci sa maju mat radi, ale takyto vztah brata a sestry je chory.

lucka1987
16. júl 2013

😕 nechapacka 😕

si plnoleta ? predpokladam, ze ano, nechapem, kde mas sudnost, ze nevidis, ako sa k tebe sprava, podla nicku predpokladam, ze mas podobny vek ako ja... tak sa podla neho aj chovaj prosim ta a neponizuj sa poklonkovanim a zbytocnym umelym udrziavanim " vztahu" ktory uz podla dvoch viet, ktore si napisala, vidim ako .. ak sa mam vyjadrit ako pubertak tak to vidim ako poriadnu haluz....

simisi
16. júl 2013

prazdniny??? 😀 😝

aristka
16. júl 2013

to mi smrdí incestom.. 😒