Problém so svokrou

12. aug 2023

Dobrý deň mám taký menší problém zo svokrou je namna urazený kvôli jednej situácií bola som s malú robiť pas na polici a ona tam došla za nami chcela pozdraviť malú bolo tam vela ľudí a mala k nej za žiadnu cenu nechcela ísť ona ju ťahala len pod a ona nie hrozný rev neviem prečo mal k nej nechcela ale bolo to trochu trápna situácia pre mna a ona stále pod tu babka ti niečo kúpila a ona stále nie tak svokra pošla preč a mala sa ukludnila a hneď nato volala moju manželovi ako som sa to k nej zachovala že som jej nechcela dať malú že je zhrozená z môjho prístupu k nej ale ja som jej nič neurobila nijako som ju neurazila neviem keď sa len pre toto hnevá ale veď ja zato nemôžem že mala k nej nechcela. Pamätám si že asi dve dni pred týmto incidentom sme boli u svokry a zhučala malú že prečo hodila mrkvu na zem a je nevychovana tak som jej povedala že moja mala je východná a ta mrkva jej tam spadal ona ju tam nehodila mám zo svokrou doteraz som mala zo svokrou dobry vztah.

deti95060810
12. aug 2023

manželovi vysvetli ako to bolo - ak je normálny, pochopí.
babka to berie skôr ako hanbu že vnúča ku nej nechcelo - keby ste boli samé doma tak to nechá tak...

autor
12. aug 2023

@deti95060810 ako ale nemusela povedať že ako som sa k nej zachovala veď som jej nič zle neurobila

autor
12. aug 2023

@deti95060810 ale keď sme na návšteve u svokry tam mala ku nej normálne príde bez problému

diewcatqoo
12. aug 2023

Toto bola jedna z najdlhsich viet, ake som kedy citala.

autor
12. aug 2023

@diewcatqoo prepáč napísala som to narýchlo

ahhola
12. aug 2023

Tento problémisko sa ti ani nemal dostať do uší, mal to v zárodku poriesit/stopit tvoj manža... "prosím ta, načo si tam za nimi liezla, Zúži bola rada, ze je malá v kľude, vieš aký je stres úradné fotiť decko, alebo si ich mala počkať, keď odtiaľ vyjdu a nie ich tam magorit...)... Lenže ti pekne vyklopil, co všetko si mamička o tebe mysli.... Už fakt ti chlapi🤕úplne mimozy... alebo stará urputne hľadá zámienku na roztržky z dôvodov, ktore vie len ona▪️

lily09
12. aug 2023

Nic si z toho nerob. Neurobila si nic zle a ty to vies, mas ciste svedomie. Tak to vysvetli aj manzelovi a podla mna to netreba vela rozoberat. Deti su taketo a niekedy maju take obdobia ze nechcu ist k babke, tete a pod. A svokra by to mala chapat, aj ked moze to byt bolestive. skor by sa mala snazit o donru atmosferu. Dieta to vyciti a podla toho sa aj bude k nej spravat
Tak vsetko dobre a hlavne sa netrap, prejde to ;)

autor
12. aug 2023

@lily09 ďakujem

cacianka
12. aug 2023

Neuraz sa, ale píš radšej pomalšie, tie chyby ,čiarky a bodky spôsobujú veľký chaos v texte

cacianka
12. aug 2023

Nič zlé si neurobila, to ona chodila, tam kde nemusela, na kerú prdel tam liezla , vybavovanie dokladov je vari trhovisko Miletičova ?!

cacianka
12. aug 2023

Nič zlé si neurobila, kľud.
Na kerú prdel sa ona trepala tam kde nemusela , zavadzať medzi nervóznych ľudí a ešte robiť divadlo ?!
Policajné oddelenie si poplietla s trhoviskom Miletičova a klubom dôchodcov

autor
12. aug 2023

@cacianka Nie to je v poriadku ja som si vedomá toho že som to zle napísala.Tak áno nemala tam čo robiť to je pravda ale keď už prišla ten cirkus čo urobila manželovi naozaj nebolo treba.

oslo1
12. aug 2023

Ale prosim ta , toto je uplne normalne.
Syn, 5 rokov, Mal ist s najlepsim kamaratom, rok spolu deru lavicu v skole, dnes Von. Bezo mna.
Kamarat s maminkou prisiel, syn sa rozplakal a zostal doma so mnou.
S maminkou sme si vymenili SMS, ona ze jasne, ze to chape.
Takze tvoja svokra nech sa oduva, tresta akurat tak Sama seba.

katkami123
12. aug 2023

A tvoj manzel k tomu zaujal aký postoj? To mu bude teraz svokra vyvolávať kvôli každej somarine a sťažovať sa ako malé dieťa? Načo aj ona stupnovala situáciu, keď videla, že dcérka nemá náladu? Ja si trochu neviem predstaviť, žeby som sa nikde takto na silu naťahovala s malým dieťaťom a vynucovala si pozornosť, trápna situácia nastala hlavne kvôli nej samotnej, lebo nevie, kedy dosť.

autor
12. aug 2023

@katkami123 tak moj manžel si vypočul mna a povedal že nebolo správne tam ísť toto povedal mame na druhý deň a ta celá urazen

katkami123
12. aug 2023

Tak potom nemáš čo viac riešiť. Aj mame povedal do rozumu, stojí na tvojej strane a ona nech sa odúva, pritom žena v rokoch a takéto chovanie, no žasnem. Najskôr si sama vytvorí trapnu situáciu, ktorú s tvojou dcérou sama vystupňuje, potom jej ešte syn povie, že urobila hlúposť a namiesto uvedomenia sa, ešte sa urazí. Mentálna úroveň ako malé dieťa, teda aj malé deti si vedia mnohé priznať, keď prestrelia a iným im to povie, tak neviem k čomu to prirovnať, o nič neprichadzas.