Smútok za niekým, kto ma opustil

6. máj 2021

Ahojte baby potrebujem si vyliať srdce.. Zhruba 2 roky dozadu ma opustil človek, pri ktorom som mala pocit, že môžem byť úprimná sama sebou a povedať mu čokoľvek. Trávili sme spolu dosť času, mala som pocit ze som ožila a radovala sa zo života.. Keď ma namotal jak sa len dalo, užil si so mnou som mu povedala o svojej minulosti (zneuzivana otcom, doma týranie a šikana v škole, žiaden osobne, život do 25) sa zdekoval a poslal mi sms že nech sa mam dobre a odstránil si ma zo svojho života.. Ostalo kí kopec spomienok videa som ho doma na každom mieste azda. Napísala som mu pred vlastnou svadbou list na ktorý mi som nedostala odpoveď, rerevala 2 roky.. A stále príde doba kedy mi príde ľúto toho celého ze sa to takto skončilo a vysral sa na mňa..viem nie som asi normálna ale fakt mi občas chýba.. Ako sa zbaviť tých pocitov? Spomienok? Chcem žiť svoj život naplno aj bez neho

birika
6. máj 2021

vydata??? a place 2 roky za ex? to musi byt super manzelstvo

renata1405
6. máj 2021

@birika Cim dalej tym lepsie to fakt a ja ze ma tu uz nic neprekvapi

mikadooo
6. máj 2021

Asi by som radila psychoterapeuta.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marcellka32
6. máj 2021

@viestta počas chodenia s terajším manželom plakala za bývalým? Tiež mi to nejako nevychádza...

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
7. máj 2021

List som posielala koncom júla, vydávala sa v septembri. Nepovedal mi ze ma ľúbi a neplacem za ním.. Miesto toho aby mi niečo povedal mi poslal sms a odsťahoval sa do BA..

evora
7. máj 2021

Natrafila si na manipulatora. Nie si prvá ani posledná, ale určite by nebolo na škodu par sedeni u psychológa. Urcite by ti pomohol aj s predošlými zážitkami z detstva. Mas v sebe nespracovane traumy, preto sa ľahko necháš obalamutit a neveríš svojej intuicii. Pri ľuďoch, ktorí sa o mňa veľmi zaujímajú, su strasne priateľskí a mam pocit, ze ich pozbam snáď cely život, mi uz bliká kontrolka. Su to skúsenosti, väčšinou sa skor ci neskor z takého clovek vykluje zdatný manipulator, ktorý presne vie co mi povedať, aby ma mal tam, kde potrebuje 🙂 lenze teraz uz to viem akor odhalit ako v mladosti, a v tom je moja sila...ale popálila som sa uz veľa krát.

avril299
7. máj 2021

podla mna si si ho len zidealizovala... a tak dlho na neho mysliet, este aj ked si vydata... no chudak Tvoj manzel...

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mishka81
7. máj 2021

Tomuto ja naozaj nikdy neporozumiem. Smútiť za niekym kto ťa oprdol?? A az 2 roky a byt popritom vydatá za iného? Bože dievča maj rozum, žiadny chlap co ta oprdne nestojí za tvoje trápenie. Treba mať aj nejakú sebauctu.

jaskolka
7. máj 2021

Tiež som nepochopila, načo vôbec by si mala banovat za ním... Dobre, bol to namotavac, dostal ta na sladké recicky, oblbol, a vykaslal sa na teba. Áno, smutne, ale stáva sa. To, že 2 roky si zabila revom, no trochu veľa, ale dobre, stalo sa. Ze píšeš mu list pár mesiacov pred svadbou, to už začína byť cudne... A to, že zrejme stále sa nevieš vyrovnať s tým aj teraz, keď si vydatá, máš svoju rodinu, manžela, a podľa toho stále myslíš na toho blbca, to už je ozaj prehnane. Co ta trápi na tom? To ze ta opustil, alebo zranené ego, alebo ti chyba len ten "sladký vysnívaný ideál"? Veď vidíš, že stal za deravý groš, využil ta, vysmial sa ti,kašle na teba, tak o co vlastne ti ide? Je hádam jasne, ze ta len balamutil a nič vážne nemyslel. Bud rada, že je minulosťou, pust to z hlavy a zameraj sa na vlastny život a rodinu

ninapat
7. máj 2021

Mozno treba prist na to preco ta to trapi aj dnes, dozaista je nieco za tym ja by som asi vyhladala pomoc 🙂