Som nespokojná so všetkým v mojom živote

17. jún 2022

Najradšej by som neexistovala, nezobudila sa ráno. Ja neviem čo mám so sebou robiť, ale som nespokojná so všetkým v mojom živote a neviem ako to zmeniť. Ničí ma porovnávanie sa s ostatnými, ale aj bez toho nemám vo svojom živote nič ako by som chcela a som úplne sama.

emuska30
17. jún 2022

Ahoj kľudne napis správu pokecame

whatever1
17. jún 2022

Co sa ti stalo?

sissy27
18. jún 2022

Tak to treba zmeniť 🤷‍♀️
Porovnávaš sa s ostatnými - tak to tipujem na vzhľad, kariéru, financie ako “problémové” oblasti. To sú všetko oblasti, na ktorých sa dá pomerne ľahko zapracovať a zmeniť ich k vlastnej spokojnosti. Len treba trošku zmeniť myslenie a snažiť sa.

autor
18. jún 2022

@sissy27 práveže ani nie tieto oblasti. Skôr láska, vzťah, zážitky, priatelia mi chýbajú. Som nezadany introvert, s mamou nemám dobrý vzťah, rodinu nemám, okrem dieťaťa, cítim sa ako odlud na okraji spoločnosti. A nebaví ma moja práca. A vadí mi, že som si nepotešila bývanie skôr, keď boli ceny polovičné 🤷 V tom je to porovnávanie, že prečo som neriešila svoj život doteraz, bola "dobre dievča", robila čo chceli iní, na seba zabudla a teraz si to môžem všetko odmakať zase trojnásobne, aby som mala to čo iní napríklad keď si kúpili byt skôr a majú aj partnera, a ja som na všetko sama. A cítim, že sa ani zoznámiť s nikým nemôžem, lebo som nasratá na celý svet a na seba a neviem sa ani z ničoho tešiť a usmievať a to v takom rozpoložení sa nedá ani nikto "zbaliť". 😀 Akože keď to píšem, smejem sa na sebe, ale najradšej by som sa tu vykašlala na celý svet, také sú moje pocity, že to tu snáď ani nemá zmysel.

autor
18. jún 2022

@sissy27 kariérne som si splnila všetko čo som chcela, vlastne ešte na tom pracujem, aby som mohla robiť čo by ma bavilo viac.

autor
18. jún 2022

@sissy27 a ako pomerne ľahko zapracujes na tých oblastiach? Nie je také jednoduché, že chcem zarábať 3x viac 😀

majlo1234
18. jún 2022

Ja mam tiez obcas take pocity nespokojnosti, ze som mohla urobit “za mladi” viac, viac si uzivat, viac zarabat, viac studovat…ale minulost sa neda zmenit, a ked sa na to realne pozriem, asi by som nic ani menit nechcela.😀 ono je to naozaj obcas smiesne, ako sa sami vieme do**bavat, a v dnesnej dobe je asi naozaj tazke dosiahnut vnutornu spokojnost pre neustaly tlak na dokonalost. Ale nikoho zivot nie je dokonaly. Inak teda aj ja chcwm zarabat tri krat tolko, tak ak su tu nejake rady, sem s nimi😀

salamistka
18. jún 2022

Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť ešte horšie...podľa mňa to v živote platí..aj mne sa zopár vecí v živote pokašlalo, ale beriem to tak, že nejako bude, neviem to totiž nijako ovplyvniť...a to je rozdiel medzi mnou a tebou, ty máš osud vo svojich rukách, ja budem musieť odovzdať svoj do rúk lekárov, aby som vedela fungovať

salamistka
18. jún 2022

A ďalšia vec, nie je tragédia niečo nemať, ale stratiť to čo už máš

luccija
18. jún 2022

Podla mna kazdy ma obcas take pocity.Byvas s mamou?mas dceru, pises, ze v praci si dosiahla co si chcela a este na sebe pracujes ved super nie?
Chyba Ti frajer🙂skus sa viac socializovat cez deti...si introvert, ale chybaju Ti vztahy, spolocnost

kaktus87
18. jún 2022

Úplne ťa chapem, skoro ako by si o mne písala🙂

zmrzlinka2021
18. jún 2022

Ak si sama, nemas priatelov, rodinu, nikoho, problem bude pravdepodobne v tvojej povahe. Mozno si zakomplexovana, mozno konfliktna, mozno necitliva... mozno... ludia velmi rychlo vycitia a odhalia takeho cloveka a zacnu sa mu prirodzene vyhybat.

Ak vnimas, ze ti to vadi a tuzis byt milovana, mat vztahy, blizkost, ludskost, skus mozno terapcie, kde budes vedena k tomu aby si sama identifiovala to, co stavia bariery medzi tebou a svetom, okolitymi ludmi, preco si neprijimana... Ono robit vsetko podla druhych neznamena, ze si ziskas tie vztahy, tych ludi. Skutocni priatelia ta vzdy budu respektovat a vazit si ta, len aby si ich mala, musis splnat niektore atributy...

Zameraj sa na riesenie veci, nie stazovanie sa. Vzdy ked ta nieco napadne co nefunguje, spis si, co mozes spravit v danej veci, ake su moznosti a co mozes ovplyvnit. Ak vidis, ze nieco je mozne, chod za tym. Ak nie, prijmi to ako fakt a netrap sa tym.

autor
18. jún 2022

@luccija nie, bývam s ex, rozišli sme sa a riešim si nový život. Preto mi je to ľúto, že on nadobudol byt 3i za cenu, terajšieho 1i napríklad. Že má prácu ktorá ho baví a zarobí 3x viac a ja to mám v porovnaní s ním celé zle. Vzťah bol celý čas o ničom, ľutujem roky s ním, roky "vzťahu" a aj roky, kedy nehnuteľnosti rástli na cene, akoby som za všetko musela iba platiť. Najradšej by som sa zabila, mám pocit, že môj život je už tak dokazeny, že nemá ani cenu sa už o nič snažiť, že tie veci sa už nedajú "dobehnúť". Študovala som niečo čo ma vôbec nebaví, keď tu prácu prestanem robiť, tak vlastne skončím ako keby som ani nikdy nič nestudovala, fakt už nevládzem. A ešte do toho chcela som rodinu, viac detí, iné detstvo pre svoje dieťa. Mužský materiál na zoznamke to je väčšinou des a hruza, proste mám pocit, že môj život je jedna veľká katastrofa a šance na úspech sú malé.

autor
18. jún 2022

@kaktus87 a aká je Tvoja situácia?

zmrzlinka2021
18. jún 2022

A bývalý manzel ten byt nadoboudol pred manzelstvom?
Nechceli ste si kupit aj niečo spoločného?

autor
18. jún 2022

@zmrzlinka2021 mne sa ľudia nevyhýbajú, ja sa vyhýbam im.

autor
18. jún 2022

@zmrzlinka2021 nie sme manželia, do bytu som dala menšiu čiastku, hypotéka bola na neho.

zmrzlinka2021
18. jún 2022

A co by ta bavilo robit?

janickacrazy
18. jún 2022

Ale prosím ťa. Sú na tom ľudia oveľa horšie. Máš dieťa, máš pre koho žiť. Ja som bola v 30 sama so ZTP dieťaťom, bývala som u rodičov, prišla som o prácu, proste čistá katastrofa. O dva roky som stretla môjho muža, zamilovala sa, zasnúbila, odišla s ním do zahraničia, našla si novú prácu, potom prišlo aj ďalšie dieťa. Všetko sa môže zmeniť. Len trochu optimizmu ti chýba.

autor
18. jún 2022

@janickacrazy asi máš pravdu