Svokra zatajila, že je chorá

1nelka1
4. apr 2022

Cez víkend sme išli na návštevu k svokrovcom s polročným dieťaťom. Svokra mala malú a začala pri malej kašľať, kašľom aký počujete v čakárni u lekára....takým silným chorým kašľom. Hneď jej vravím, že vy ste chorá? A ona nie len ma niečo drazdi..... A ja jej vravím, lebo ak by ste boli chorá môže malička ochoriet a ona nie nie som... Boli sme tam asi trištvrte hodiny a kaslala dosť.... potom z nej vyšlo že bola dnes v lekárni si kúpiť lieky na kašeľ a hrdlo....a ja veď ste povedali že nie ste chorá.....veď mala od vás ochorie....a ona ticho....ale neboj neochorie....no hneď sme sa odtiaľ pratali.... samozrejme, že keď pri príchode na ňu nakaslala tak som mala zle tušenie že malička ochorie a aj ochorela.....štyri dni mala také vysoké horúčky.... Svokre muž cez telefón vyčistil žalúdok a aj ja sa chystám.... Pritom som jej vždy vravela že ak budú chorí nech nás nevolaju
......

mariejenka
4. apr 2022

😞 darmo, su ľudia ktorí takéto niečo berú na ľahkú váhu,

klarolinne
4. apr 2022

@1nelka1 svokre už vynadal muž, ty už nemusíš. Ja by som tiež bola úplne nahnevaná, rozumiem. Ale teraz si ako pomôžete, že budete na seba všetci kričať?

martinka13
4. apr 2022

Snáď sa svokra poučila...

petricka22
4. apr 2022

@1nelka1 neprijemne a mna by to tiez vytocilo, ale pokial si s nou uz tvoj muz narobil poriadky, viac by som do toho nerypala. Zbytocne mutit vodu. Snad sa pouci.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzanazu85
4. apr 2022

... kašľala s babom na rukách...toto snáď ani nie je dobrá svokra 🤐. Neviem,co slusne napisat,ale je to fakt ,,svokra" 😒.

lucia147852
4. apr 2022

Už to nerieš, muž si matku poriešil. Bohužiaľ sú ak takí ľudia, tiež ma vytacaju

pinkgirl
4. apr 2022

Možno si svokra po vašom príchode ani sama neuvedomila, že je chorá a môže malú nakaziť - žijú vo svojom svete a niekedy zabúdajú na vety typu "vždy mi nevesta vravela....". Nabudúce sa pred každou návštevou ešte opýtaj na ich zdravie a budeš vedieť či sú ok. Stalo sa, muž ju poučil, život ide ďalej 🙂.

whatever1
4. apr 2022

@martinka13 Obavam sa ze sa nepouci. Akurat si nabuduce bude viac davat pozor aby sa nepreriekla.

mimi3008
4. apr 2022

@1nelka1 niektori stari rodicia, povacsine babky, su ako padnute na hlavu. Teraz to poviem samozrejme, ze zvelicene, ale za kazdu cenu sa chcu zmocnit dietata, ze im je jedno, za aku cenu.

didi2102
4. apr 2022

@1nelka1 bežná vec, napr svokra nás nanutila s polročným synom ísť s nimi ku jej švagrovi,má 2deti,tam prišlo k tomu že sú choré a majú zápal priedušiek !!!! Ja že ideme domov ale že nie nie aká onaka som,ich deti spali vetrali veď pohodka,potom deti prišli , zacali kašľať a mali ak horúčky,dvihla som sa a odišla
Teraz moje deti horúčkuju , svokra že chce.prist ja návštevu,podľa mňa to nieje dobrý nápad ,mala má len 2roky,38.6 sople zle sa cíti neprajem si návštevu, svokra na ďalší deň pride vola/zvoní,ja mobil vybitý a zvonček na dome pokazený 😄😄😄👍👍 a ja s deťmi v spálni spím , otočí odišla , nakoniec švagor napísal že veď aj oni sú chorí ako dovidopo a trepe sa
Neraz sa mi stalo že prišla a bola prechladena,chorá atď a ku maličkým detom,nepovedala
Alebo sme.prisli my a švagor mal napr virózu a hnackoval veď nevadí

nikpa
4. apr 2022

@1nelka1 toto nepochopim 🙄 svokre by som to dala vyžrať tak, že už by nas dobrovoľne viac nepustila na návštevu ani pri slabej nádche, aj keby sme chceli.

1nelka1
autor
4. apr 2022

@whatever1 presne tak. Už veľa krát sa stalo , že nám klamala.... Je to dosť falošná osoba.... Povie každému čo chce ten človek počuť....aby bolo dobré.... Na všetko prikývne ale robí si po svojom.... Minule mi zahlásila že nabudúce, keď prídeme tak mám nechať pol ročné dieta im a večer sa pon vrátit.. pritom mala vôbec na nich nie zvyknutá.... samozrejme slusne som jej vysvetlila že nie a toto sa ma pýta každú druhú návštevu.

whatever1
4. apr 2022

@pinkgirl Ale vedela velmi dobre, ved ju vedome klamala.

mimi3008
4. apr 2022

@1nelka1 nie je tvoka svokra moja mama?🤣🤣🤣s tym.nechavanim dietata myslim...

whatever1
4. apr 2022

@didi2102 Ako u debilov, sucitim s tebou a aj s
@1nelka1 .

1nelka1
autor
4. apr 2022

@mimi3008 😁😁😁😁 asi je viac takýchto expertiek. A ty si to ako riešila? Ona mi chcela ísť aj k pôrodu a po pol roku ma chcela poslať do práce a vychovávať moje dieťa. 🙈🙈🙈🙈🙈 No asi dvadsiaty krát si uvedomila že so mnou v tomto nepohne....čisté psycho niekedy s ňou....to keby som tu mala všetko napísať .....píšem tri dni.....

sok099
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
modrymotyl8
4. apr 2022

@1nelka1 Už dlho som nevidela normálnu svokru, aj sa bojím aká ježibaba budem ja, to asi vekom ľudom dobre prepína😂

lavinis
4. apr 2022

@1nelka1 no a pointa?

mariejenka
4. apr 2022

@modrymotyl8 ja poznám rovno dve...moju svokru,a mojho muza svokru ( zhodou udalosti je to moja mama😅😅😅🤣🤣🤣joke🤘🖖✌️)

modrymotyl8
4. apr 2022

@mariejenka no aj moja mama je normálna ale nie je to moja svokra, ale teda si šťastný človek 😂

kittykat22
4. apr 2022

@1nelka1 a preco si zalozila diskusiu? Ved je jasne, co sa stalo, mas plan aj riesenie. Co chces pocut?

pragmaticka
4. apr 2022

A ja si zase myslím ze preháňas! Mne osobne by to nevadilo. Keď mas tých detí viac a k tomu skolkara, je normálne ze kedykoľvek donesie niečo domov. Ach jaj na tom svk ste ešte stále z každého kašľa ci soplika také precitlivele.
Príde druhé dieťa ci práca a ver mi ze budeš rada ze aj ku chorej svokre môžeš dat dieťa strážiť!!

beata_k
4. apr 2022

@pragmaticka Ach jaj. Tak si potom ostan tam kde si a nechod na svk ked je take precitlivene.

1nelka1
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
1nelka1
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ladybug138
4. apr 2022

@1nelka1 presne to poznam, mam uplne rovnaku svokru, kolkokrat isla od chorych vnucat k nasmu novorodencovi na navstevu 🤦

katulienkax
4. apr 2022

@pragmaticka tak ale je rozdiel dat strazit 3 rocne uz s akou takou imunitou ako polrocne a chorej osobe. My napriklad v rodine si vravime ci sme chori a nenavstevujeme sa.

ladybug138
4. apr 2022

@pragmaticka ty si dobre mimo...kto by chcel dobrovolne, aby sa mu decko nakazilo, este take male?? Lebo asi nemaju si co zacat ze 🤦🤦🤦