Urážky od priateľa na moju osobu

andrejinka_
13. máj 2021

Ahojte žienky potrebujem to dať so seba von lebo asi ma to zožerie za živa. S priateľom sme spolu cez 3 roky, všetko vo vzťahu bolo v rámci možností OK no už asi rok to ide dole vodou v poslednej dobe počúvam na svoju osobu len urážky a nadávky keď sa pohadame že som kurva alebo pica a podobne. Asi 2 týždne do zadu som bola chorá mala som vysoké horúčky a sme sa pohadali tak bol samozrejme na mňa urazený a v noci som dostala 40ky a zobudila som ho aby mi aspoň po vodu šiel a on nič ešte mi povedal že pica sprostá a otočil sa na druhú stranu. Včera sme sa pohadali ani neviem prečo a to mi tiež vykričal že som pica skurvena... Žienky mala som už niekoľko krát chuť sa zbaliť aj odísť aj som to pár krát dokázala ale to má vždy uchlacholil ako sa zmení a že už taký nebude aj kľakol na kolená predo mnou ... Teraz neviem čo robiť keď som bola ako dieťa mala som psychické problémy ( naši sa rozviedli keď som bola malá) a myslím že sa to tiahne so mnou doteraz bojím sa a stále mi chodí v myslí že kto by ma chcel nie som ani príťažlivá a môžem byť rada že aspoň niekto je so mnou. Momentálne sa spolu nerozprávame lebo so mnou nechce komunikovať.

pribinak
13. máj 2021

Pica? A to ho stále nazyvas priateľom?

sylvie
13. máj 2021

Skoro mi oci vypadli z jamok, ked som si precitala tvoj prispevok. Nebola by som pri takom chlapovi ani sekundu. Zakomplexovany debil, ktory si ta vobec nevazi. Poviem ti, ze radsej sama cely zivot ako s takymto.
Avsak nemala by si sa podcenovat, urcite na teba niekde caka niekto lepsi.

vler
13. máj 2021

Nechapem zo toto tolerujes a opakovane sa vracias...

kkovacovak
13. máj 2021

@andrejinka_ treba mať trošku hrdosti a sebaúcty. Toto nie je priateľ. Odísť od neho...už dnes bolo neskoro. Hlavu hore, nabrať odvahu a odstrihnúť sa od neho úplne. Je to manipulátor a takto sa to bude opakovať stále.

syslik81
13. máj 2021

keby raz v navale hnevu a silnej hadky ok da sa to prekusnut ale opakovane a este aj ked si chora nieje schopny ani vodu podat? ako nehnevaj sa ale zbalit sa snad dokazes aj sama a utekaj kade lahsie

ciusinka
13. máj 2021

No teda ja osobne by som bola radšej sama ako s takýmto debilom..Na čo ti je taký chlap,ktorý sa ti obráti chrbtom keď ti je zle a potrebuješ jeho pomoc?

h2
13. máj 2021

@andrejinka_ To, že "môžem byť rada, že je aspoň niekto so mnou" je veľmi zlé zmýšľanie. To musíš zmeniť. Aj keby to s Tebou naozaj bolo až také zlé, čo určite nie je, tak radšej buď sama, než s niekým kto Ti takto hnusne nadáva. Veď to je úplne hrozné! Žiadne odprosovanie na kolenách by mu nepomohlo, nebola by som s takýmto chlapom už ani o sekundu dlhšie. Nehovoriac o tom, že Ti nepomohol, keď si to potrebovala, práve naopak, ešte Ti hnusne vynadal.

miriam11
13. máj 2021

@andrejinka_ radšej sama ako s takým hovadom.

cacianka
13. máj 2021

Ani ja nie som príťažlivá, ani hviezda smotanky, obyčajná žena ktorej klope penzia na dvere, ale moj chlap ma miluje. To nie je o ksichte.
A čo ty milujes na ňom. Tie škaredé slová, urážky ?
Pošli ho zo svojho života do riti.
Radšej sa venuj nejakemu hobby ako toto hovädo pri tebe. Ked si uvedomus svoju hrdost a hodnotu, tak si ju uvedomí aj slušný chlap

stevvvka
13. máj 2021

Odid od neho. Čím skôr, tým lepšie. On sa nezmení a ak chlap takto nadáva žene, neľúbi ju. To nie je láska. Ak budeš sama, to je katastrofa? To by bolo oveľa lepšie než tento debil. Vyhľadaj psychológa alebo čítaj knihy o vzťahoch, potrebuješ popracovať na sebavedomí.

maminkadeticiek
13. máj 2021

Preboha preco si s nim???Zbal sa a tahaj odtial.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ckocka
13. máj 2021

Dokial budeš rada že s tebou vobec niekto je bude to stále rovnaké. Nauč sa existovať sama.

mima999
13. máj 2021

Ahoj, presne ako píšu baby ,zbav sa ho , odíd od neho !!!! V opačnom prípade Ťa to (prepáč za výraz) "hovädo " zničí . Ked budeš o sebe pisat toto : "kto by ma chcel nie som ani príťažlivá a môžem byť rada že aspoň niekto je so mnou" , tak sa v Tvojom živote veľa nezmeni a pritiahneš si do života podobné hovädo , žial ... Musíš sa naučiť mať samu seba rada a milovat sa ...

negymama
13. máj 2021

@cacianka presne. to je o ucte ktoru si zasluzi kazdy clovek... bezohladu na vyzor, ci ine kvality. som podobne na tom kratko po 50, nikdy som nebola extra kraska a moj chlap mi este nadavku nepovedal, a nadavat teda vie a obcas je i nervak.

negymama
13. máj 2021

z chlapov co zenam nadavaju pi, ku a podobne sa mi dviha zaludok. rozvod nerozvod, ...prave preto ze si mala v detstve psychicke problemy, potrebujes prijemne ludske prostredie, partnera co si ta bude vazit.
a co som si vsimla v diskusiach ... vzdy na kolena klakaju a vyprosuju navrat tie najvacsie hoveda, nevernici, alkoholici a psychopati. bodaj by nie...ved potrebuju svoju obet naspat, na kom by sa vybijali.

janka_23
13. máj 2021

@andrejinka_ fuha, to akým právom si dovoľuje niečo také ti povedať? 😳 Je to uboziak a nezaslúži si ta. Neváhaj ani chvíľu a vykašli sa na neho. Takého muža chceš vo svojom živote? Takého ktorý ti nepomôže ani vtedy keď si chorá? Myslím že máš na lepšieho, tak hlavu hore, kopni ho do zadku a už nikdy sa nedaj uprosit

miadi
13. máj 2021

No jedine sa rozist. Co si chces snim urobit 2deti ? Chod k psychologicke. Tvoji rodicia sa rozviedli koli sebe aky mali oni vztah nie koli tomu ze by si si nezasluzila kompletnu rodinu alebo lasku. Musis na sebe popracovat. Ked si nevazis samu seba budes nachadzat len blbcou co si Ta nevažia.

kvietocek203
13. máj 2021

Radšej byť sama než s mužom, čo si nevie vážiť ženu. Zatial je len pri slovných útokoch ,ale može to zájsť aj ďalej. Odíď nekontaktuj sa s ním viac, začni si samu seba vážiť a mať rada a buď konečne šťastná.)

stary_ujco
13. máj 2021

V pribehu už chýbajú len 2 deti, kolegyňa z práce, alkohol a otazka ako vyzit z rodicaku, lebo pan velkomozny nedá ani cent. Ale nebojím sa, keď bude tento "vztah" pokračovať, bude aj to...

dskjhfdlkdjhl
13. máj 2021

@andrejinka_ Utekaj, kym Ta nepresvedci o tom, ze si tie "tituly" zasluzis.

marcellka32
13. máj 2021

Ja nezvyknem nadávat, ale toto je u mňa kus paka,...čo ťa drží byť s ním? Sama si odpovedz, ...choď preč od neho, buď sama so sebou a láska príde, neboj sa

sissy27
13. máj 2021

@andrejinka_ radšej inteligentná samota ako blbá spoločnosť. Takéhoto primitíva by som vyhodila uprostred noci ledva by dopovedal vetu.
A nízke sebavedomie nemáš kvôli rozvodu rodičov, ale kvôli tomu, s kým žiješ.

misickaa4
13. máj 2021

@andrejinka_ ked s nim nepohlo ani to, ze si bola chora...nezostavaj s nim...naozaj nie...

hederamonstera
13. máj 2021

Zacni pracovat na svojej sebadovere

komplikovana
13. máj 2021

ani jedna z nas ti tu nic ine nepovie, len ze to nema zmysel. Clovek, ktory je schopny ta takto dourazat, ta nemiluje. Moja zivotna skusenost je taka, ze chlap sa nezmeni. Toto sa bude stale opakovat a mozno aj zhorsovat. Povedz, uz kolkokrat sa ti sluboval, ze sa zmeni? V prvom rada, sa nauc mat rada seba samu. Nenechaj po sebe takto bliakat. Sama vidis, ze sa ani v chorobe nemozes na neho spolahnut. Uz som tu ako papagaj, ale ani samota nie je zla, netreba sa jej bat. Toto si vsak pravdebodobne clovek musi zazit a sam uvedomit, darmo budeme pisat. A som si ista, ze by si sama ani neostala. Ver si viac.

nikyball
13. máj 2021

Toto chces? Naozaj toto potrebuješ počúvať od osoby, ktorá ti má byť najbližšou osobou v živote????🤦🏼‍♀️

danieli
13. máj 2021

Uz som to raz pisala, dvere by za mnou zabuchol prievan...

vrabcek15
13. máj 2021

@andrejinka_ ahoj bijem na poplach, čo bijem priam trieskam, že toto si nemá nechať žiadna žena hovoriť...s mužom sa poznáme 11 rokov z toho sme 8 rokov manželia a nikdy opakujem nikdy mi nepovedal, že pi.a alebo ku..a, ani krava nie 😂 a keby mi to povedal, v čase chodenia tak sa s ním rozídem...ako ti tu už dievčatá písali prečo si s ním.. zbaliť veci, narúžovať ústa, vypnúť prsia, hodiť úsmev do zrkadla a odísť so zdvihnutou hlavou a hrdosťou 😉

monka105
13. máj 2021

Keď si budeš toto hovoriť, tak ťa budú chcieť práve iba takí chudáci, ako je tvoj terajší priateľ. Že som pi*a by mi povedal dotyčný iba raz a naposledy. Aj keby s revom kľačal na kolenách. A to som tiež v detstve videla našich hádať sa kvôli otcovým frajerkám. Maj sebaúctu a váž si samú seba.