Zamyslenie sa nad neverou. Aký máte názor?

irusa
11. okt 2014

často tu čítam fórum a dosť často je tu téma nevera..... ak chlap podvádza svoju manželku ( priateľku ) tak s kým potom asi ???? Tak nakoľko sú chlapi chrapúni, tak nemôžu byť aj ženy ( matky ) svätice, veď až toľko zase slobodných by nemalo záujem o ženatého ( zadaného ) chlapa s rodinou.... len chlapi tu nechodia ...takže tak...treba sa nad tým zamyslieť.... 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

muchacc
11. okt 2014

všetko je len o povahe človeka....

mata95
11. okt 2014

samozrejme, ved my ženy dokažeme byť 100x horšie ako chlapi... a ako sa vravi ked suka dá-pes bere :D 😉 ja si myslim že nevera vždy bola,je aj bude sučasťou života.... preto nikdy nebudem tvrdiť že toho svojho by som nikdy nepodviedla,pretože nikdy neviem kto sa mi pritrafi do cesty,taktiež nemôžem tvrdiť že keby ma ten môj podviedol vtom momente by som ho nechala,pretože vtej chvili by som asi musela zvažiť aj to o aku neveru vôbec išlo a ako budem žiť dalej, tiež nemôžem tvdriť že by som mu to odpustila lebo sa to asi neda......ale je zrejme že tam kde nevera je, nefunguje vzťah tak ako by mal...a poznam aj pripady kde nevera vzať posilnila a utužila ... ale tak k téme asi tolko,že áno ani my ženy-matky niesme sväté (aj ked teda ja som :D)

lencici
11. okt 2014

Presne je to o povahe. Poviem to takto, ja by som si nikdy nezačala so ženatým chlapom. Viem ako sa cíti podvedená, ponížená žena. Držím sa toho, že nebudem robiť to čo nechcem žeby robili mne.
Na každú sviňu sa voda varí.. či je to neverník, milenka, milenec.....

marionmarion
11. okt 2014

Asi dost casto a dost pozorne necitas...je tu totiz aj kopa diskusii, kde pise milenka o svojom vztahu so zenatym a je za to takisto odsudzovana ostatnymi ze rozbija rodinu, ako je odsudzovany chlap za to ze rozbija rodinu vlastnu. A dalsi omyl je, ze sem nechodia chlapi...chodi ich sem docela dost. Takze zase niekto klikol na MK, precital si par diskusii, vyvodil si svoje zavery a zatvaril sa ze objavil Ameriku 😉

david1991
11. okt 2014

Akoze nic v zlom, ale skorsie dostat zadanu do postele nez slobodnu.A cim dlhsie ma partnera tym rychlejsie to ide 🙂 Zeny zboznuju diskretnych chlapov ,a aj same su velmi diskretne a ani tej najlepsej kamaratke nepovedia co vystraja :D

cecil36
12. okt 2014

a otazka?

adri266
12. okt 2014

@cecil36 mozno sa chcela len pochvalit 😉

amadora
12. okt 2014

čo tým chcel básnik povedať?

tenerifka
12. okt 2014

Pochopila som to tak, ze zakladatelka chce upozornit, ze chlapi nie su viac neverni ako zeny....totizto statisticky sa rodi viacej chlapov ako zien(to sa v produktivnom veku kvoli zvysenej umrtnosti chlapcov a chlapov vyrovna a v poproduktivnom veku prevazuju zeny), preto je takisto statisticky nemozne, aby boli chlapi neverni vo zvysenej miere, ved rovnako existuju slobodni/zenati muzi aj zeny, rovnako maju chut sexovat aj jedni aj druhi....Je pravdou, ze zeny maju tendenciu zatlkat a chlapi zvelicovat, preto ak sa spytate 100 vydatych zien, ci boli niekedy neverne, len 25 z nich to potvrdi, na tu istu otazku odpovie kladne 75 muzov, a pritom v reali je to 50 na 50

maca_p
12. okt 2014

podvadzaju dva typy ludi.
suknickar a neviem ako sa to povie v zenskom prevedeni 😀
a
nestastnik a nestastnica...
a este je vlastne jedna skupina, ta co kamufluje svoju skutocnu orientaciu.

caoli
12. okt 2014

co je tu nejasne? otazka a vyzva na zamyslenie su polozena velmi konkretne, akurat treba vediet / chciet citat s porozumenim.

cerez
12. okt 2014

To je úplne jedno, či chlap je neverný svojej žene - priateľke a nevera je s vydatou ženou či zadanou priateľkou. Tu ide o princíp nevery. Kto chce byť neverný, bude. Kto nechce, nebude. Nevera je vždy o dvoch ľuďoch. Nezastávať si ani jednu, ani druhú stranu. Čert ako diabol.

mariahpd
12. okt 2014

Ja mam zivotnu skusenost, ze vacsina zien, ktore su neverne, to spravia az potom, co ich podviedol ich muz, bud z pomsty, alebo su same a nestastne, takze aj bezohladne. Aspon v mojom okoli, tie, o ktorych nevere viem, su vsetko zeny, co si prezili preplesk od manzela nevernika, niektore aj rozvod, a az nasledne si nasli milenca, dve dokonca "rozbili" rodiny - v duchu vyjadrenia: ked to niekto urobil mne, preco by som ja mala brat ohlady na niekoho. Takze to zlo vo vztahoch v podobe nevery robia podla mna v prvom rade muzi, aj ked aj tu su vynimky ako vo vsetkom. Niektore zeny nemaju ziadnu moralku, hanbu ani zabrany a manzelstvom ich radodajnost neskonci. A potom tym lepsim a moralnejsim vo vztahu je podvadzany muz.

marisoul
13. okt 2014

Moja skúsenosť: mala som strašného chrapúňa, bolo x-príležitostí a ešte viac dôvodov nato, aby som ho podviedla , ale napriek tomu som nemohla...ale, po 3 rokoch nášho vzťahu som sa dozvedela, že on ma podvádzal sústavne, takže v momente ako som sa to dozvedela u mňa skončil. Takže v prípade nevery nepoznám kompromis. Je to pre mňa koniec.

A všeobecne: ak podviedol viac krát, nemáme sa o čom baviť. no ak by ma partner podviedol raz (za predpokladu, že to už nikdy viac nespraví, pretože by ho to strašne mrzelo) tak to nechcem vedieť, nech sa s tým zožiera sám lebo určite by to na značne dlhú dobu poznačilo moju dôveru, ak by teda náš vzťah neskončil natrvalo.
Ak spravil chybu, nech sa trápi sám lebo si to zaslúži a nech do toho nezaťahuje partnera, ktorého tým môže úplne zničiť...či už podviedol chlap alebo žena.

elvira19
13. okt 2014

...ja mám zas skúsenosť, že vydatá a s deťmi je "lepšia"...veď nikto nechce "rozbíjať" rodinu, len si užívať a potom sa pokojne vrátiť domov k manželke, resp. k manželovi....aj tu sa také hviezdy pohybujú...taká Martina S. z L.L. vie o čom píšem, však ? 😉

pozdravujem