Zlý vzťah s manželom a malé deti

10. feb 2022

S manželom sme boli 5 rokov. Ostali sme spolu len ze som ostala tehotná, na začiatku tam bola neskôr láska ktorú mi prejavoval aj som vedela o tom, že je ma problémy s hrami atď.. Lenže všetko sa to vyhrotilo, keď bol problém má udrel, pri každej hádke ma ponizil Nadal škaredo.. Teraz som od neho odišla po 5 rokoch spolu, požiadala som o rozvod, znovu urobil dlhý, ide na liečenie, žiada ma o odpustenie... Deti ho zbožňujú, plaču za ním, je mi to ľúto všetko, neviem ci svojho manžela ešte ľúbim, neviem co cítim, lebo som nahnevaná a asi sa hraním citom, on mi vraví ze ma miluje a ze na to prišiel asi neskoro lebo neverí ze sa k nemu vrátim. Jeho chovanie mi spôsobilo veľa psychických problémov ale teraz som mimo, neviem co robiť ci mu mam dat znovu šancu, keď sa vrati alebo mam sa rozviesť? Áno musim to vedieť sama co mam spraviť to viem ale čo by ste spravili vy? Dali by ste šancu? Mame malé detičky 2 a 4 r Ďakujem za rady za názory.

petamich
10. feb 2022

nie nedala, ked vtacka lapaju pekne mu spievaju, k tyranovi by som sa nevatila, lebo neverim, ze sa vie zmenit

ibajaanikiny
10. feb 2022

Nedala ani za svet po tom vsetkom…

kitycat
10. feb 2022

Deti placu za iluziou. Ked budu starsie pochopia. Ostan silna a zacni znova

pribinak
10. feb 2022

Och, nedaj sa oklamať. Títo ľudia sú neskutoční manipulátori. Ani náhodou mu nemôžeš veriť. Deti máš maličké, nerozumejú čo sa deje.

ladycat2021
10. feb 2022

nepocuvaj ho .. sama som odisla od tyrana a ako bonus aj alkoholika .. tiez tie pekne recicky som pocuvala, ked sa vratil s vazenia .. ano - miestami som uz myslela, ze tu sancu mu dam, pretoze az zacal plakat, ale nepovolila som ..
moja rada - nepocuvaj ho, komunikuj s nim len prostrednictvom svojho pravnika .. ty mas este malicke deti .. nedovol, aby trpeli kvoli nemu .. 😔

sense
10. feb 2022

Nie nedala, dokázať môže aj potom ze sa zmenil

luccija
10. feb 2022

V žiadnom prípade ....vrátiť k sebe sa mozete o rok, tri,päť, ak máte byť spolu

miadi
10. feb 2022

Mna Keby muz raz udrel tak sa rozvadzam. Keby Moj muz robil dlhy tak sa rozvadzam. Mas XX dovodou na rozvod a tvoj jediny dovod vratit sa k nemu Lebo deti ho zboznuju? Male Deti miluju svojich rodicov Aj Keby ich tyrali chapes? Ak sa k nemu vratis deti vyrastu a uvidia Ako Ta ponizuje Ako Ta bije.. a zhnusite sa im obaja Lebo toto nie je laska . Jeho budu neznasat za to co ti robi a teba za to ze to dovolis. Oni ho Kludne mozu dalej zboznovat cez vikendy a cez prazdniny ked ich bude mat u seba. Rozvodom o otca nepridu.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
54tinka54
10. feb 2022

Je gambler a ešte aj násilný k tebe.. toto chceš aby tvoje deti videli? Teraz tomu ešte nechápu, sú maličké..
Cize áno, preč od neho, nedaj sa obmäkčiť.

mikadooo
10. feb 2022

Keď vydrží na celom liečení, dala by som mu po návrate šancu. Ale poslednú. S dôrazným upozornením, že ak zas začne, je koniec, už navždy. Pre závislého je podpora rodiny mimoriadne dôležitá. Ak príde a bude chcieť abstinovať, bolo by super keby rodina bola jeho motiváciou. Nemôžeš sa ale nechať zneužívať. Čiže fakt raz by sa potkol a koniec z mojej strany.

apolka77
10. feb 2022

Píšeš okrem iného "jeho správanie mi spôsobilo veľa psychických problémov"
Jednoznačne veľké NIE, Nikdy.

birika
10. feb 2022

nedala...na "polepsenie sa" mal 5 rokov...ak robi dlhy, necakat, nie je na co

katkati
10. feb 2022

Len to nie, nesmieš uvažovať o tom, že sa vrátiš. Ženy, ktoré jej radite, aby mu dala šancu. Myslíte, že liečenie mu pomôže k tomu, aby ju už nikdy neudrel? Nonsens. Autorka, tvoje detičky žili v takom chorom prostredí a ony si neuvedomujú, že bitka a ponižovanie je extrém, ktorý sa nesmie v žiadnej rodine tolerovať. Keď on je mimo, buď prosím kvôli deťom aspoň ty normálna. Vytočená som z toho, ako ti radia, že sa máš vrátiť k bitkarovi.

sparrows
10. feb 2022

Dúfam, že reálne neveríš, že sa zmenil alebo zmení? 😂 však ťa bil, robil dlhy. Ako môžeš vôbec uvažovať, že sa k nemu vrátiš? Pretože deti? Ony si nič neuvedomujú, stýkať sa s nim budú aj bez toho, aby ste boli spolu

vilma7
10. feb 2022

Dobre, rozviesť sa môžeš stále aj neskôr. Počkala by som, kým by sa vyliečil a ako by sa naďalej správal, atď...ale nie týždeň dva, ale kľudne aj rok, dva. Nemáš sa kam ponáhľať. Nič ti neutečie.

mikadooo
10. feb 2022

@birika hmm máš pravdu. Bitka a ponižovanie vôbec nemusí mať súvis s gamblerstvom, pravdepodobne je to obyčajný chuj. Akurát nerozumiem prečo ho potom detičky tak ľúbia, keď im mláti mamu a škaredo jej nadáva, to mi nedáva moc zmysel. Ja ako dieťa by som sa takého otca asi bála. Čiže vôbec netuším kde je pravda.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
birika
10. feb 2022

@mikadooo pravda bude niekde medzi 🙂 a deti zrejme pri bitke nie su

mikadooo
10. feb 2022

@elizabet173 asi si to neviem ani predstaviť. Možno máš pravdu, že deti to vlastne berú ako niečo "normálne". Fuuuu, mám z toho zimomriavky. Že z nich v podstate vyrastú rovnakí tyrani, respektive otĺkané ženy 😞

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
clodika22
10. feb 2022

Neverím tomu žeby sa niečo mohlo nejako rapídne zmeniť, radšej by som sa držala ďalej.

lenkakravcova
10. feb 2022

Nomrlane od seba, rozvod. A mu povedz, že keď sa polepší, a reálne mu to aj vydrží minimálne rok a pol, tak potom nech sa ozve. Odpúšťať treba, ale musíš byť opatrná.
Ak sa skutočne zmení, tak sa po roku a pol ozve.. A jeho okolie ti povie ci je to reálne.
Ak sa nechce zmeniť reálne, tak to po mesiaci dvoch, max pol roku vzdá do jeho bežnej rutiny gemblingu a agresivity.

katkati
10. feb 2022

@vilma7 Utečie jej to, že nedostane ďalšiu bitku.

dilino
10. feb 2022

Rozved sa dobre robiš ON vie ako na teba cez deti.A však mysliš si že je dobre ked vydia deti ako otec bije ich mamu.Neblazni budu aj väčšie a budu si to uvedomovať dokiaľ bude ich otec žiť vždy to budu jeho deti.Aj ked budu mať 20 alebo aj 30 rokov vždy bude ich otec.Nenechaj sa týrať.Dakuj bohu že si s nimi mala kam ísť.Koľko žien je týranich aj s detmi trpia lebo nemajú kam ísť.Ty čim skôr rozmyšľaj na rozvod a ked hraje aby vám neprehral strechu nad hlavou.Vysporiadať si majetok.A ešte jedna vec je zaražajúca teba bije nadava ti a a ty sa chceš vrátiť čo ked ťa tak udrie nešťastne že budeš mať trvalé následky a čo bude z detmi ked máš kam ísť to je najlepšie len aby ťa vyplatil aby skôr nenarobil dlhý ktore budeš splacať celý život.U mňa chlap ktorý udrie ženu neni chlap je to sviňa najhrubšieho zrna.Co ťa za nim ťaha že bude sekať mesiac dva dobrotu urobi ti 3 dieťa a bitky a ponižovanie sa budu stupňovať.Už len to že si odišla od neho už máš u mňa úspech.Nevracaj sa.Bude to ešte horšie máš tu aj ženy ktore pišu s vlastnej skúsenosti.Zi pekné z detičkami a chrápuň nech žije sám.

katarina912
10. feb 2022

Práve preto, že máš malé deti, mu už nemôžeš dávať ďalšie šance. Nikdy sa nezmení a preto podaj žiadosť o rozvod čo najskôr. Inak budeš iba predlžovať svoje trápenie a ničiť život svojím deťom aj sebe. Možno je ťažké urobiť tento krok, ale keď to urobíš, budeš na seba hrdá, že si nezotrvala vo vzťahu, v ktorom Ťa muž vôbec nemiluje, čo jasne dokazuje svojim správaním k Tebe.

zuju2
16. sep 2023

Teraz zistil,že mu prihara a boji sa aj o seba,tak sa Kaja a prosí. Neviem,možno sa zmení,keď sa vráti z liečenia a bude z neho iný človek. Už to je pokrok,že išiel na liečenie