Darček dedkovi k okrúhlym narodeninám

martina374
22. máj 2021

Ahojte, chcela by som sa spýtať na vaše názory ohľadom darčeka pre otca a teda už deda. Čo také kúpiť chlapovi v takom veku? Je obyčajný, nenosí žiadne luxusné veci, či hodinky alebo obleky, proste bežný človek, ale kedže oslavuje okrúhle (60) narodeniny tak vôbec netuším čím ho potešiť, prekvapiť. Máte nejaké nápady? Dakujem.

20viki13
22. máj 2021
jarmila2010
22. máj 2021

a mama nevie,co by ho potesilo?po com tuzi?moja mama so sestrami sa kedysi svojmu tatovi skladali na hojdacie kreslo,kt velmi chcel...a tiez,to bolo na jeho 60ku

evkamotka
23. máj 2021

Nove kvalitne matrace
Spytat sa. Vcera sme oslavovali 60ku v rodine, oslavenkyne som sa predtym asertivne spytala a bolo

vandica
23. máj 2021

@martina374 ak je majster, tak nejakú dobrú vŕtačku, gola sadu, sadu vrtákov, srobovakov, klucov, alebo niečo také. Aj tie matrace nie sú zly nápad. Moja mama si napr kúpila matrac za peniaze čo dostala na 60tku. Môj otec sa poteší aj kožennemu opasku. Ale na 60tku sme mu kupovali nové rádio. A ak nič také väčšie by nechcel, tak nejaké maličkosti, napr to tričko s nápisom o dedovi, alebo osušku s napisom, otec dostal osušku ,,čože je to 60tka,, To by mal ako pamiatku. A ak má rád pivo, tak to, darčekový kôš so všetkým čo má rád.
Kamoskinmu otcovi sa skladali na novú kosačku.
Dala si málo info o otcovi, či je kutil, čo má rád, atď. A do akej sumy.

basska_b
23. máj 2021

Môj tatko mal 60 a kúpili sme mu podľa vlastného výberu. Najlepšie je sa spýtať a kúpiť niečo väčšie. Takisto im zaplatíme s mamou dovolenku... To, že je 3 roky dedko, nehrá rolu, otvorila som tému a myslela som si, že ide o nejakého 80tnika, čo už nemá žiadne záľuby. Môj tatko je veľmi aktívny.

martina374
autor
23. máj 2021

@20viki13
@jarmila2010
@evkamotka
@vandica
@basska_b ďakujem Vám za tipy 🙂 aj ta fotka toho darčeka nie je zlá, je to kreativne 🙂 ...Viem že najlepšie je sa spýtať, ale chcela som niečim prekvapiť bez pýtania 🙂 aj kutilske náradie má hocijaké takže toto asi nie, ale nad ostatnými nápadmi pouvažujem. A keď tak sa nakoniec asi aj rovno spýtam že čo by ho potešilo 🙂