Ahoj, mal tu niekto z vás, nazvem to netradičnú svadbu? Konkrétne co sa šiat týka? Lebo ja som pevne rozhodnutá ist do červenej, bud úplne alebo bielo červené
sú krásne ♥️
Pokojne do toho choď. To, ako majú vyzerať svadobné šaty, nie je dané právnym predpisom. Ja osobne neznášam veci, ktoré sa "patria", takže moju podporu máš.🙂
Vyzerajú super, ja by som do toho išla.Videla som fotky známej, ktorá bola na techno svadbe, nevesta mala čierne šaty, vyzeralo to super
tie 3 od spodu sú krááásne... len ja by som na to odvahu nemala.
Uzasne tie saty, druhe a posledné pre mna top😍😍😍. Drzim palce
Je to tvoja svadba, nikoho ineho. Vyber si svoje saty snov.
Sú krásne. Choď do toho, len rátaj s ohovarackami.
@januska12323 ale to prakticky pri kazdych satach, ludom nevyhovies 😅
@januska12323 tie si myslím nebudú, bude malo ludi a vedia o tom
Tie prvé šaty sú krásne
Neviete niekto kde sa dá také zohnať? Na taky štýl? Lebo som pozerala ale všade boli len biele alebo zlata čipka
Krasne saty. Daj si ake sa tebe pacia. Ja som bola na svadbe, kde mala nevesta cervene. Nikto neriesil.
Sú nádherné, všetky....
Kamoškina dcéra mala podobne z Maďarska, bola skúšať šaty aspoň dvoch salónoch
je to len a len na tebe, sestra mala ružové a nik sa nepozastavil.
Perfektné.... prekrásné, hlavne tie prvé... smelo do toho , budeš výnimočná 👍👍👍👍
Podla mna je super ze chces byt originalna. Cervena je nadherna farba. Tiez by som asi zvolila ak by som nechcela biele.
Ale tie prve mi dolsova nahanaju hrozu, Ta cervena na spodu s tym ombre efektom to vyzera akoby boli nasiaknute krvou.
Celkove sa mi nepacia dvojfarebne saty. Aj tie bielo cervene mi evokuju krvave skvrny na bielych satach. Hlavne z dialky na fotkach to bude tak vyzerat.
@andreatytler mne sa najviac páčia aj tak na stýl 2 3 5
A prečo nie? Ja som mala spoločenské šaty požičané zo svadobného salónu, zlatistý nádych látky, úzky strih, cítila som sa v nich doslova ako princezná. Klasickým bielym/smotanovým svadobným šatám som dodnes neprišla na chuť a takáto farba mi ani nepristane. Nešlo mi o to, byť výnimočná a "zaujímavá", ale cítiť sa čo najlepšie a vyzerať čo najkrajšie 🙂
@viera77 Tak to mám aj ja 🙂 len sa chcem cítiť dobre a pekne v ten deň a mne osobne tiež akosi nesadli biele do oka
Ozaj ľudia :D trošku od témy ale bolo by podľa vás v pohode keby idete s budúcim mužom pozerať šaty?, že to tak trochu spoločne vyberiete 🙂
Áno, vybrali sme tie naj šaty spoločne...a tešil sa z toho ako malé dieťa 🙂
Za mna ano, bolo by to od veci. Mne sa pacilo ze saty boli pre neho prekvapenie az na svadbe. Niektore zeny si zistia aky styl sa muzovi paci a vyberaju podla toho ale mne sa ani to nepacilo. Nechcela som ziadne obmedzenia pri vybere.
@viera77 😍
To hladaj medzi spolocenskymi satami. A urcite najdes. Tie prave si ta pockaju.
A sice som bola kupovat sama ale potom som ich buducemu muzovi ukazala.
A neviete niekto nejakú peknú stránku na šaty? kde majú aj červené 🙂
Poznám jednu, čo mala čierne šaty a odspodu išli červeno oranžové plamene. Takže si myslím, že to je len vec vkusu a prispôsobenie celej svadby tomu štýlu a potom je to super.
Ja som tiež nemala klasické svadobné šaty, síce nie až taký "úlet". Letné biele s modrými kvetmi
Niečo na ten štýl, berte ako motiváciu 🤗