Tip na svadbu vo dvojici

9. feb 2024

Ahojte,
s partnerom sme zasnubeni uz 5 rokov a bolo by na case sa zobrat. Dlho sme to odkladali, lebo sa nam nechcelo riesit svadbu. Najlepsie by bolo urobit nejaku mini svadbu iba vo dvojici, kludne aj cudzi ludia ako svedkovia. Viete o peknom mieste, ci uz doma alebo v zahranici, kde by sme vedeli taketo nieco uskutocnit?

janinah
9. feb 2024

Vy nemáte rodičov?..ze umoznite cudzím ľuďom byť na sobáši a rodicia si tam byt nezaslúžia.

autor
9. feb 2024

@janinah nie, bohuzial nemam rodicov.

len_nig
9. feb 2024

My sme mali svadbu na Mauriciuse sami dvaja, za nás top 😊 krásna svadba, krásna dovolenka, nikdy by som nemenila

autor
9. feb 2024

@len_nig ako ste to vybavovali prosim? Isli ste cez nejaku agenturu, alebo ste to vsetko planovali vy?

len_nig
9. feb 2024

Išli sme cez agentúru a všetko vybavili oni, my sme si dali len preložiť rodné listy.

ketrint
9. feb 2024

Ja Ta uuuplne chápem a nechcela by som to inak 😉 Skús pozrieť svadobné agentúry, ktoré takéto služby/výlety celé sprostredkujú, všetko zariadia a pre Vás to je naozaj take, že ešte hodinu pred obradom sa pokojne kúpete v bazéne, vybavi sa obrad (áno, zabezpečia aj tých 2 cudzích ľudí, dáva sa maly poplatok), a po obrade pokracuejs ďalej v dovolenke, uplna paráda. Určite nájdeš kopec inspiracie v tých balíčkoch, čo poskytujú. Ja by som vyberala cez agentúru, lebo je príjemný bonus, ze je to bez roboty a chystania a všetkých stresov a povinnosti a hlavne ak by to bolo v zahraničí, tak nemusis zisťovať všetky tie veci..
Užite si to!💕

ketrint
9. feb 2024

Len doplním (vzhľadom na dotaz vyššie), že obaja rodičov mame. Ale teda ani jeden z tých 4 ľudí nemá ako životný ciel zúčastniť sa na svadbe deti, nikto si na tom nezakladá a nepotrpí a sú s tým v pohode. Ja sama mám dcéru a vnímam to presne rovnako, ak by chcela tento typ svadby, som s tým úplne ok, fakt nevidim dovod to brat tak že “som si nezaslúžila tam byt” 🙏😅 Rodinne vzťahy stoja na úplne iných veciach a týmto by som ich nepodmienovala…