Stalking expartnera

pupik248
14. máj 2012

mate skusenost? expartner, otec mojho dietata (tuto zalezitost vsak riesime sudnou cestou, lebo inak sa s nim neda), s ktorym som nikdy nezila, mi neustale vypisuje sms, maily - teraz tu vsetku komunikaciu vsak obratil na to, ako velmi sa chce starat a venovat nasmu dietatu o ktore sa zacal intenzivne zaujimat az po nejakom case od narodenia. neustale poznamky, ze my sme navzdy rodina, mame spolocne stastie, blahozelania k sviatkom (vratane vcerajsieho). je to herec, ktory podla situacie nasadi ssvoju masku a druhi mu na to skocia a javi sa tak v ich ociach ako dokonaly, normalny a pod. ...... co robit?

tigerca10
14. máj 2012

poraď sa s právnikom...

sisaha
14. máj 2012

@pupik248 ignorovat. ved jeho to zase prejde..

ootaznik
14. máj 2012

@sisaha no neprechadza ho to uz dost dlho, vytrvalost na mieste.....len je to velmi otravne

miskax2
14. máj 2012

@pupik248 inak pocula som o pripade kedy otec dietata tiezmatku bobmardoval sms mailami telefonatmi aj sa jej vyhrazal a polici to vraj vyhodnotila ako zaujem o dieta!! 😠 no kam tento svet speje

kveta
15. máj 2012

Uplne ignorovat akukolvek jeho snahu... spravidla po deviatich mesiacoch to uz uplne vzda... ale treba doslednu uplnu ignoraciu, ziadne odpovede, anilen Daj mi pokoj.

klincek
15. máj 2012

@pupik248 robi to zrejme preto, aby vyzeral "pekny" pred sudom. treba mu niekolkokrat dokazatelne (mail, sms) dat najavo, ze si jeho pozornost nezelas, potom skoc za pravnikom, preberte moznost trestneho oznamenia a predbezneho opatrenia na zakaz toho, co robi.

zuzana76
15. máj 2012

@pupik248
@ootaznik toto je dvojnick ?

digysa
15. máj 2012

@pupik248 Tiez radim ignorovat......ale este chyba jedna zasadna vec: Vsetky tieto emaily, smsky a pod si musis niekde ulozit, uschovat, keby doslo k sudu.....Musis mat dokazy, ze to robi... Mozno ho to prejde a mozno NIE.
Dalsia vec, pred tym, ako ho zacnes ignorovat mu posli spravu, resp. lepsie email, kde ho "milo a bez urazok" poziadas, aby ti prestal pisat a nech ta viac nekontaktuje, lebo si to nezelaz. A pridala by som tam aj vetu, ze o dieta nejavil zaujem az do doby ked malo (neviem kolko ) rokov/mesiacov.

To budes mat ako poistku.

macamac
15. máj 2012

@zuzana76 tiež som si všimla 😕

zuzana76
15. máj 2012

@macamac a vyzera ze oba nicky sa vyuzivaju, jeden je zalozeny este v roku 2011 a ma len 11 prispevkov a druhy zalozeny len teraz v maji a ma 156 prispevkov 😕 , ako chapala by som keby bol ten dvojnick zalozeny len kvoli tejto delikatnej otazke

macamac
15. máj 2012

@zuzana76 pozerala som tiež 😅 aké sme my špiónky 😀 😉

maminuska
15. máj 2012

@macamac tak a ako ste kočky na to prišli ?

maminuska
15. máj 2012

@macamac no už som na t prišla aj ja 🙂

mamavera
15. máj 2012

zažila som od expriateľa 😝 😝 pomôže len absolútna ignorácia, ale aj tak po rokoch skúšal 😝 😝 takže opäť absolútna ignorácia, aj keď má človek sto krát chuť mu napísať...našťastie sme spolu nemali deti

koniarova
16. máj 2012

@pupik248 A nemyslíš, že sa mohol po čase spamätať a prejavený záujem o dieťa je naozaj úprimný? Je jeho otec? Ak je, tak má na to absolútne právo. A aj tvoje dieťa má právo budovať vzťah so svojim otcom. Ak to nie je nejaký psychopat, ja by som mu šancu dala. Samozrejme, upravila by som si podmienky styku súdnou cestou.

limitgirl
23. júl 2018

ľudia sa nemenia. hlavne takíto egoisti s nižším IQ. aj ja mám exa, ktorý rozdáva úsmevy na všetky strany, smeje sa hlučne na vtipoch iných, vypráva zaujímavé historky atd a keď odišli, nazval ich koko.. mi a pi..ami. kašlal na nás celé roky, so synom sa vedel krásne pohrať ale len ked mal chuť a to nebolo moc často. stále bol niekde preč, samé akvivity. po rozchode si zmyslel, že chce striedavú starostlivoť, ale tak, aby si povedal, kedy mu to vyhovuje. veď potom nebude musieť platiť výživné. hodí dieťa na krk svojej priateľke a aby to nemal náročné, popiera, že syn má intoleranciu, vraj ho chce naučiť jesť všetko. kuchárky v škole mu dali aspon suchý chlieb aby neostal hladom. vymýšla si obvinenia proti mne, hotová paranoia. za dva mesiace podal 3 návrhy na súd. jeho bývalá manželka skoncila na psychiatrii a jeho frajerku čo mal po mne vyhodil v noci aj so synom z domu. vypisoval mi, že on má priateľku a o mna si nik ani bicykel neoprie, urážky, nadávky, neustále tvrdenie, že som chorá a mám sa ísť liečiť. niekto to nazýva boj o dieťa, ja to nazývam psychický teror. žiaľ, je ťažko dokazateľný a neviem, ako takéto chovanie zastaviť. ak človek na jednom súde vyhrá o starostlivosť, podá ďalšie návrhy a všetko sa točí ďalej. dieťa už má tiky, zhoršilo sa v škole, má doma poruchy správania, lebo stále počúva aká som neschopná. Najväčší paradox je, že dcéra, na ktorú celé roky kašlal a ani neplatiťl výživné, sa s ním teraz vo dospelosti stretáva a je z neho unesená - viď hore úsmevy, historky atd atd.