Cirkevná škola v Piešťanoch

zinulienka
23. jan 2014

Chcela by som Vas poprosit mamicky, aky mate nazor alebo skusenosti s cirkevnou skolou v Piestanoch, 1.stupen? Mame predskolaka a nevieme sa rozhodnut ci cirkevna alebo statna Mojmirova. Dakujem za nazory.

viliama
23. jan 2014

@zinulienka Sesternica mala dieťa v cirkevnej škole vPiešťanoch a bola spokojná.

abbey1
23. jan 2014

Na 1.stupeň som počula veľa dobrého.Osobne poznám 2 učiteľky a su to veľmi zlaté ženy.

tojada
24. jan 2014

Počula som, že učiteľky na Mojmírovej v Piešťanoch sú priateľske, ale aj cirkevná škola môže byť kvalitná.

doli11
24. jan 2014

Osobnú skúsenosť nemám, ale počula som chválu na ZŠ na Mojmírovej v Piešťanoch, aj na personál, aj na spôsob výučby, ale tiež si myslím, že pre veriacich je dobrá cirkevná škola. Najlepšie, keby sa ozval niekto, koho deti jednu alebo druhú školu navštevovali.

elise
8. mar 2014

ja som sa dozvedela že na mojmirke su učitelky prvákov iba ten jeden rok potom od druhého ročnika maju inu učitelku čo sa týka cirkevnej je to pre veriacich pretože etiku neakceptuju musi mať dieťa náboženstvo a sučasťou osnov je aj prijmani, birmovka.

ariadna22
11. júl 2014

na mojmirke idu s deťmi celý prvý stupeň

katka0123
19. jan 2017

@zinulienka Ako ste sa rozhodli? Riesim presne rovnaku dilemu... Dakujem za kazdu radu.

zinulienka
autor
20. jan 2017

@katka0123 Dala som tam nakoniec syna. Zatial som spokojna, maju dost prisnu ucitelku, ktora ich vela nauci, ma aj vyborny system. Len niekedy sa mi zda az dost prisna. Ale inak, je pravda, ze je to tam ine, take mile prostredie. V poslednej dobe stale niekto pristupuje k nim, hlavne deti, ktore maju nejake problemy. Ale inak myslim, ze je tam dost vysoka uroven, zalezi aj od ucitelky v ktorej triede. Na Mojmirku chodi velmi vela deti, takze ja radsej som uprednostnila pohodlie, to, ze je tam nabozenstvo nam nevadi, lebo sme veriaci.

kikush0306
21. mar 2017

Ahojte žienky, a čo hovoríte na ZŠ Brezová? Sťahujeme sa do Moraván a zvažujeme buď školu v Moravanoch alebo ZŠ Brezovú. Máte skúsenosti? Ďakujem.

katka0123
21. mar 2017

@kikush0306 objektivne ma Brezova najlepsie vysledky monitorov. Ziaci dobre zaklady pre buducnost. Najlepsia skola v Piestanoch. Moderna.
Subjektivne nazory z druhej ruky - vraj dost narocna na domacu pripravu, namotivovane prostredie na vykon, vela deti, vacsi emocny tlak. Neviem posudit, nakolko tam dieta nemam.