Waldorské školy

mimi21mimi
12. nov 2013

Babulky, robim v skole pracu o waldorfskych skolach. Rada by som pocula osobne skusenosti priamo rodicov deti, ktoré tieto skoly navstevovali alebo navstevuju. Budem rada, ak sa mi ozvete do IP alebo aj priamo sem na diskusiu. 🙂

liz_lemon
12. nov 2013

@mimi21mimi ked o tom pises, mohla by si aspon vediet, ze je to walFdorska skola

mimi21mimi
autor
12. nov 2013

@liz_lemon Je to chyba v nadpise, ta nejde opravit.... v texte to mam napisane normalne. O gramatike som ale diskutovat nechcela.

marylis
12. nov 2013

@liz_lemon je to waldorFska skolka ked uz 😉

liz_lemon
13. nov 2013

@marylis haluz, ze som to dala aj ja zle :D

horana
13. nov 2013

Nechodia tam moje deti, skoda, totiz nemozeme si to dovolit momentalne financne. Chodia ale deti dobrej kamosky a su dost spokojne. Akoze drobne nedostatky sa najdu vsade, je to vsak vyvazene viac nez dostatocne. Je to tvorive, minimum stresu, ziadne "pavedecke" nazory ako im niekedy vycitaju ich odporcovia som v ich zositoch ktore si vzdy u nich rada prezeram nenasla. Ucitelky davaju do vyuky ozaj cele seba, vymyslaju im rozne akcie, podnety od vymyslu sveta, novu latku vysvetluju zapalene, hladaju cim by zaujali.
Ono zachytila som ze aj ked orientacia na znamky a kvantitu uciva u nich nie je cielom, cez to vsetko su tusim a teraz neviem presne ale 3. nejlepsia skola na zaklade testov v BA aj co sa tyka vedomosti. Keby som mohla supujem tam svoje deti hned!

petri22
20. feb 2015

prosím vás a koľko je školné vo waldorfskej škole?