2 dní po mrche a stále ma bolia prsia

bubsina
24. nov 2017

Ahojte dievčatá. Otázočka. Mam 2 dní po mrche. Pred ňou ma bolieva ju prsia dosť počas ma prestanú tak isto to bolo aj teraz ale od včera sa mi nalievaju a mam ich také ťažšie ako obvykle. No dnes sa cítim ako keby som mala dostať menštruáciu. Podbrusko nafúknuté mierny tlak.zaludok ako na vode ale to iba dnes nervózna.
Môžem byť tehotná? Prosím poraďte
Ďakujem

nikol2122017
24. nov 2017

@bubsina
A menštruáciu si mala ako obvykle, či slabšiu? 😊

bubsina
autor
24. nov 2017

No slabšiu a krátku obvykle mávam 7 dní a teraz som mala iná 3 dní a jeden deň špinenie.🙂 hmm tak ja neviem kedy si mam ró it test ach jaj do ďalšej to nevidrzis ved to je až o 20 dni😀

nikol2122017
24. nov 2017

@bubsina jaj tak jasne chápem ťa. 😀 Ja by som povedala, že kľudne si môžeš aj teraz testnúť aby so vedela na čom si. Niekedy sa stáva, že aj keď máš ms tak si tehotná. Mám kamarátku ktorá takto zistila až v 5 mesiaci že je tehotná a teraz majú krásnu zdravú dcérku. ☺☺ Držím palce!❤ My akurát sa len snažíme už 2-3 mesiace a akosi nič lebo vždy keď sa nám dá tak mimo plodných dní ale tak uvidíme no. Naposledy sme včera tak dúfam, že sa už zadarilo.

bubsina
autor
24. nov 2017

No práve to ze my sa akosi nepokúšame o bábätko. Jasne nebránila by som sa ved mam 28 a jedno už na svete 8 ročne takže v pohode. Len si nepamätám že ako som sa cítila keď som bola prvý krát tehotná 😀chránená niesom a ani on sa nechráni ale nikdy sa neurobil do mňa takže neviem no. Cítim sa tak tehotno😀. A samozrejme vám držím palce nech sa zadari. A všetko prebehne ôk. No a ja keď som bola prvý krát tehotná som to zistila až v druhom mesiaci 😀

nikol2122017
24. nov 2017

@bubsina
Jaaj.😂 Veď uvidíš čo a ako. A myslím si že tvoje dieťa by sa potešilo súrodencovi. Hah zlaté, že "tehotno" .
Ďakujeme krásne.

nikol2122017
24. nov 2017

@bubsina
Potom daj vedieť ako to dopadlo .😇😇

bubsina
autor
24. nov 2017

Jasne ze potešilo teda ási áno. Len sranda je ze ona si želá staršieho súrodenca to ma tak pobaví vzdy😀 jasne napíšem ze co prídem dom idem na to. Popravde aj mňa by to potešilo. Ale tak nebudem sa tešiť do predu. Tak signáli sú uvidíme.

nikol2122017
24. nov 2017

@bubsina
Tak toto už hej. 😃😃 Je to zlaté 😉. Ale isto by bola skvelou staršou sesestričkou 😇😇. To áno najlepšie proste neriešiť a počkať si neriešiť sa predčasne aby si nebola sklamaná. Ja mám zase tú smolu že až 15 decembra najbližšie môžem testovať ak nepríde ms.😐 Dobre dobre teším sa teda.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre