Je problém s otehotnením po mikropotrate?

dorekapa
19. mar 2013

zeny,hoci to nemam potvrdene od Dr,ale zajtra idem za nim.chcem sa spytat,ci nie je problem s otehotnenim po mikropotrate?

livocka21
19. mar 2013

nie nie je....ja s tym mam skusenost...je mi to luto :( drzim palce 🙂

cerez
19. mar 2013

@dorekapa Kamarátka otehotnela veľmi rýchlo, ale mala aj celé tehu problémy.

dorekapa
autor
19. mar 2013

@cerez tak dakujem...no ja som z toho taka vykolajena..neviem ci islo o mikropotrat..mrchu som dostala skor a prvy den slabunke spinenie a druhy den krvacanie a take zrazeniny ale nie velke k veceru uz som takmer nic nemala a v pondelok uz vobec nic..uplne cista..a stale mi je zle od zaludka,na zvracanie,tazko a prsia mam stale naliate a zilovate

dorekapa
autor
19. mar 2013

@livocka21 takze si otehotnela rychlo po mikropotrate?to sa tesim

cerez
19. mar 2013

@dorekapa Tak treba ísť k dr. Riadne ťa pozrie, urobí klasické sono i zo spodu, poprípade ti zoberie krv. To je prvoradé čo by si mala urobiť. Ak bude všetko v poriadku, potom rieš ďalšie tehotenstvo. Určite to nenechaj len tak. Držím ti palce nech je všetko ok.

dorekapa
autor
19. mar 2013

@cerez no idem zajtra k Dr.je mi stale tak divne..skoda,ze moj Dr.nema sono v ambulancii..takze s tym pockam a ked som bola u neho pred dvoma tyzdnami,tak mi povedal,ze mam otocenu maternicu vzadu,co ho prekvapilo,lebo stale som ju mala vpredu..a podla tyhc priznakoch co som mu povedala,tak povedal,ze moze ist o teho.ked mi bude meskat mam prist..no ja som dostala slabe spinenie tri dni pred MS ako som ju mala dostat..a uz vlastne po dni a pol preslo...a tie priznaky ostali..

cerez
19. mar 2013

@dorekapa Ja som pri prvom tehu jeden deň krvácala a do večera nebolo nič. A bola som tehotná. Takže možno že si žiaden mikropotrat nemala.

piacere
19. mar 2013

@dorekapa a máš vôbec potvrdené, že išlo o mikropotrat aspoň tehu testom? 😕

Ja som po mikropotrate (v 6tt bez čistenia) otehotnela hneď znovu.

dorekapa
autor
19. mar 2013

@cerez no ja si to stale v kutiku duse myslim..ale ked mi isli take male hrudky..ako do malinkej cajove jlyzicky a co je divne,ze som to mala bez bolesti..a k veceru o takej 18stej som uz takmer prestavala krvacat..

dorekapa
autor
19. mar 2013

@piacere ved toto..ja som uplne salena..pred 3 tyzdnami som zacala pocitovat na sebe zmeny..a hlavne prsia sa mi zmenili,comu sa najviac tesil manzel..tak som si urobila test a bol tam duch.Uz predtym som mala slabu mrchu vo februari a aj to len tri dni..potom tie zmeny,test s duchom..potom o par dni vyraznejsia ciarka..potom ziadna ciarka a tak to islo stale..raz tam bola,raz nie..ras slaba,raz duch..a potom opat zmizla..vcera som mala dosat MS ale zacala mi uz v sobotu slabunko..v piatok som este mala dve ciarky na teste,videl ich aj manzel...v sobotu slabe spinenie,tak som urobila test,bol tam duch..a v nedelu krvacanie s tymi zrazeninami..cca od takej 8 do 16stej..a potom uz len taky docistak a viac uz nic...a vcera ukazujem prisa muzovi a vravi,ze su stale take valke,zili mi idu az cez dvorce a dvorce su velmi velke...

syslica
19. mar 2013

@dorekapa Nie je... ja som spontánne potratila v 11.tt a to som už mala tehotenstvo potvrdené aj od gynekológa. Našťastie ma chirurgicky nečistili, všetko sa vyplavilo pri dlhom krvácaní. Následne som otehotnela okamžite po skončení tohto krvácania... tehotenstvo i pôrod prebehli v poriadku.

dorekapa
autor
19. mar 2013

@syslica aha,ale ja nekrvacam silno..takmer vobec..boze..a krv na gynde sa moze brat hend po mrche,alebo je tam nejaky cas kt.je nevyhnutny pockat na odber krvi

piacere
19. mar 2013

@dorekapa tak tu ti už dá odpoveď len gynekológ a opakovaný odber krvi na hcg.

dorekapa
autor
19. mar 2013

@piacere a odber krvi sa moze robit hend po uknceni MS..?

syslica
19. mar 2013

@dorekapa Netuším, mala by si podebatovať s gynekológom... však mu/jej zavolaj... budeš múdrejšia a menej vystresovaná.

dorekapa
autor
19. mar 2013

@syslica zajtra za nim pojdem..len mne sa nieco mari,ze odber krvi na gynde sa nema robit hned po ukoncnei krvacania..ale to nie som si ista..Boze este aj zub ma boli..zima ma bije.mne je vecer taka zima,ze manzel s dcerou nechapu,ze ja sa zababusim do paplona pri telke

nibiru
19. mar 2013

@dorekapa nooo ono možno ani nebol potrat a vyplavyl sa len niaky hematom kamoška takto šla na pohotovost zmierena stym že potratila a ono babo si tam ležkalo srdiečko bilo ako zvon dnes ma fešaak 6m. test si si nerobila?

dorekapa
autor
19. mar 2013

@nibiru test som robila dnes poobede a bol negativny..ale ja pokial nebudem pocut od Dr.ze nie som,ze to ukazal odber krvi,tak neuverim..mne moje cecky nejdu do hlavy a aj celkovo to podbrusko..dnes som sa s malou salila,tak som mala pocit,ako keby som prepinala svoje sily..rozbolelo ma dole v podbrusku.

dorekapa
autor
19. mar 2013

@nibiru ale zase mala som neg.test,co je dost divne..no neviem..tolko sa tu toho pise,a ja som tu tolko toh precitala,ze uz mam z toho gulas..tu jedna pise,ze mala neg.testy do 8 tt,druha napise,ze uz mala pozitivny test hned po oplodneni..dalsia napise,ze na sone nic nebolo,test negativne,odber krvi negativny a az po troch mes.sa potvrdilo tehu..ja nechapem..

nibiru
19. mar 2013

@dorekapa ono su extremy kde hcg rastie pomaly alebo aby maju nepravidelny cyklus pravidlo ej že od potrvdenej ovulacie sa vajičko uhniezdi cca 5-11 dni + 3 dni kym je hcg dost vysoke, niekomu hcg rastie rychlo niekomu pomaly ale tych 18dni od ovulacie tehotensky test ukaže či si tehotna,zase ine je ak niekto otehotnie na konci cyklu občas sa stava totiž že ovu prebehne počas mrchy v tedy je krčok otvoreny,hlien tam je a zdravé spermie vydržia 3 niekedy aj 5 dni a kym sa mimčo uhniezdi už je nová vystelka maternice,ja som tu už čitala aj take rarity kedy sa dieta uhniezdilo na rohu maternice a tym telo nereagovalo ako malo-to su pripady kedy je mrcha slaba a žena je napriek tomu tehotná,no jednoznačne to potvrdí lekar čo platí na njednu na druhú nie,ja som mala pri malej 10min. krvacanie na 24dc cyklus vtedy 28dnovy o 3dni bola na teste slaba druha čiarka tmava bola až na 35dc,teraz som mala na 25dc spinenie tak zajtra testujem priznaky mam všetky no tiež sa bojím že hcg nebude este take vysoke,snažime sa rok,ak sa tehotenstvo potvrdi spadam asi pod pol percenta žien ktoré pri uniezdovaní špinia pri každom uhniezdení 😀 😀 😀 ale tiež 100% istotu budem mat ak to potvrdí lekar tak dufam že mimčo tam je zavrtalo sa dobre a udrži sa ako kliešť.

dorekapa
autor
19. mar 2013

@nibiru juuj to ti velmi drzim prsteky aj na nohach..no ja mam take divne stavy tri tyzdne..najrps som zbadala zemnu na prsiach a prvy si to vsimol manzel a potom som mala stale taky pocit ze dostanem mrchu..a stale to mam..take divne..na zachod chodim casto ved v noci som dvakrat na wc..no mala som aj pozitivne testy,aj slabe ciarky aj negativne..dnes som vlastne 29 DC.MS mavam na 28 den ale teraz som dostala na 26den slabe spinenie.Robila som si test na 25 den a bola tam slaba druha ciarka..26 den v sobotu som mala ducha a spinenie a v nedelu som krvacala,aj take male zrazeniny a k veceru som uz takmer nic nemala..a v pondelok trosku rano..a vlastne uz pondelok okrem toho rana uz bez krvacania a aj dnes..dnes som robila test a negativny..No moje prsia maju take vyrazne zily,ako rieka ... normalne az cez dvorce mi idu a tie dvorce boze take veeeeelke..ako keby som kojila..

dorekapa
autor
19. mar 2013

@nibiru bola som na gynde 8.3 a Dr.povedal,ze mam maternicu vzadu,co nechapal,lebo stale som ju mala vpredu a odrazu sa posunula dozadu..tak povedal,ze z tych priznakv moze byt ze sa uhniezduje a tym sa aj stava ze sa otoci maternica...no zajtra mu poviem,ze som mala jeden a pol dna MS co stale mavam 5 dni...My sa tiez snazime rok. ☹

livocka21
20. mar 2013

@dorekapa no otehotnela som mesiac potom....a vsetko je ok 🙂

dorekapa
autor
20. mar 2013

@livocka21 tak to sa tesim..to je uzasna sprava,ze.Ja som dnes bola na krv.

livocka21
21. mar 2013

@dorekapa tak ti drzim palce, aby tvoj pocit nebol spravny... to krvacanie sa obcas stava aj tehotnym, nemusi ist o potrat...daj vediet 🙂

dorekapa
autor
21. mar 2013

@livocka21 no to mi povedal aj Dr.ze mal vela pripadov,ze zeny mu v ambulancii krvacaali..ale ja som si ista,ze ja nie som tehu..robila som si test na 29 DC a bol negativny..robila som ho k veceru

livocka21
21. mar 2013

@dorekapa aha hmmm ... tak to skusis znova, ale mne napr. meskala MS 2 dni a test bol negativny...pozitivny bol az ked mi meskala viac ako tyzden.

kveta
21. mar 2013

@dorekapa Podivne pozitivne vysledky tehu testov a posunuta maternica mozu byt aj pri cyste na vajecniku, kde tazka cysta posunie maternicu. Kratucke tehotenstva byvaju pri zlej zrazanlivosti krvi a napriklad aj pri spermiach a vajickach s genetickym poskodenim. Vela stastia.

dorekapa
autor
21. mar 2013

@livocka21 ja som z toho uz jeeeelen..vcera mi dr.povedal,ze to ze som mala jeden a pol dna ms nic neznamena..ze kludne sa to mohlo udrzat,ale ja ani neviem ci tam nieco je...len na zaklade mojich priznakov mi zobral krv a aj preto,ze som mala tak kratko ms..a tiez vravel,ze niektorym zenam test ukazuje negativny aj do druheho mesiaca..ja mam 28dnovy cyklus a na 29 bol negativny..ja si radsej nic nemyslim,skor som si povedala,ze cakam negativny krvny vysledok..to by bol zazrak.hoci je pravda,ze tie moje cecky su fakt zilovate,dvorce velmi velke a z kavy ma napina..vcera som oapt vracala..ale to nic neznamena..mozem mat pokazeny

dorekapa
autor
21. mar 2013

@kveta ja nemam pozitivne vysledky tehu testov..len som mala kratku mrchu a mam tie prsia ine,naliate,zilovate a bolesti v podbrusku a obac zvraciam.Dr.ma neposlal na sono,len mi zobral krv..zial

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre