Je skoro testovať?

12. feb 2023

Ahojte, 1.den poslednej menštruácie som mala 6.1. (1.menstruacia pol roka po pôrode). Predtým som mávala 28dnove cykly, tak som čakala menzes na 3.2., avšak doteraz neprišla. Keby som bola tehotná, tak zo štýlu z 31.1. Je možné, že mám len zatiaľ nepravidelný cyklus, resp som mala a ovulacny, preto mešká. Ale rada by som už vedela, na čom som, či čakať menzes alebo pôrod 😂 tak podľa vás bolo by skoro zajtra testovať? (mam 25kovy test iba), resp 14.2. s 10tkovym testom?

majamat
12. feb 2023

ak mas 28dnoivy cyklus, tak by si zrejme 31.1. ovulku nemala.
pripadne ak by sa cyklus zmenil a predlzil a v obdobi okolo 31.1. by si mala ovulku, tak potom si este nemala dostat ms, ale najskor tak o 7-10dni neskor.

zatial to vyzera nepravdepodobne, ze si tehu, hoci vylucene to uplne nie je, ale treba sa otestovat.

na zaciatku je dobre testovat rano, ak si mala styk len 31.1. tak radsej 10-tkovym testom. je to kratko a 25-kovy by ti nemusel este nic ukazat. a dalej podla vysledku.

miimss
12. feb 2023

Nikde nepíšeš či dojčiš. Ak áno je normálne že cyklus ešte nebude na chlp presný. A keďže si ešte len prvý krát mala v januári tak to môže zopár mesiacov trvať kým sa to ustáli.

autor
12. feb 2023

@miimss áno, kojím ešte. Tiež si myslím, že nemusí byť hneď pravidelny cyklus.
Medzitým som zistila, že tehu testy mám doma pol roka preexpirovane, tak ich skúsmo spravím a uvidím, čo bude o pár dní.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre