Je to uhniezdenie?

3. jún 2023

Ahojte, cyklus mam 35 dňový. 18 DC som mala pozitivny ovulacny test. Dnes je 28DC, test (tehotenský) negatívny. 25dc a 26dc som mala ružový výtok, medzi tým (cca 3 dni) v podbrušku ako keby šteklenie, pichanie.... Mohlo to byť možné uhniezdenie? Kedy Vám potom vyšiel pozitivny test? Nechcem byť naivná, tých negatívnych testov už bolo(v minulosti, teraz som testovala len raz). Viem že najlepšie sa testuje až keď mešká menzes. Ja vlastne ani neviem čo chcem počuť, možno len či to niekto niekedy nemal podobne alebo som sa možno len chcela vyrozprávať.

mircalla
3. jún 2023

Moze to byt, mala som mierny ruzovy vytok pri uhniezdeni. Vyckaj par dni a zopakuj test
Ak mas 35 dnovy cyklus, testujes skoro. Drzim palce

romanka06
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
3. jún 2023

@romanka06 teba v živote toho moc dobrého asi nečaká s tvojim arogantným nasadením 😉 krásny deň ti prajem 🍀

romanka06
3. jún 2023

Akože sorry ale to čo tu niektoré predvadzate je do neba volajúce. Veď si počkaj či príde menštruácia, ak nie urob si test. Denne otázky typu môžem byť tehotná? Je test pozitívny? Smrdí mi kuracie, sú to príznaky? Vy si niektoré tak strašne nahovarate tie príznaky a tak strašne potrebujete počuť že áno, presne toto sú tie príznaky že je to až choré.

autor
3. jún 2023

@romanka06 nechápem čo ťa na tom až tak rozčúlilo... Ty si asi jedna z tých ktorej sa to podarí aj z vyparu , ale uvedom si, že sú tu ženy, ktoré sa snažia naozaj dlhé roky a nedarí sa im. (Nie to nie je môj prípad, aj keď si myslím že rok je tiež dosť dlhá doba). A nie nadarmo sa hovorí, že topiaci, sa aj slamky chytá!! Tvoj arogantný komentár si si mohla nechať pre seba a ďalej takéto príspevky nečítat.... Ja ťa mám na háku, ale niekedy môžem inej žene, citlivejšej ublížiť ....

romanka06
3. jún 2023

Keď sa nedarí treba to riešiť s lekármi a nie vypytovať sa na modrom koňovi. Či chceš počuť že áno, mohlo to byť uhniezdenie a týždeň v sebe živiť nádej a potom byť opäť sklamaná? Každá žena ktorá má nechránený styk môže otehotnieť a pýtať sa tu denne takéto veci je podľa mňa choré. Lebo normálna žena vie kedy si má spraviť test a ostatné tu nie sú veštice aby vedeli povedať či sa o uhniezdenie jednalo alebo nie.

autor
3. jún 2023

@romanka06 ak by si čítala s porozumením, tak by si vedela, že som napísala ,,ja ani vlastne neviem čo chcem počuť....,, To znamená že ten príspevok bol takzvaná rečnícka otázka, mala som potrebu sa vyrozprávať. Ale ty si takú potrebu asi nikdy nemala, lebo ty si dokonalá a určite vieš všetko najlepšie. Tak nechápem načo sa tu pozastavujes nad primitívnym príspevkom 😁 ešte raz ti prajem pekný deň, ničím nerušeným a presne takým ako si ho tvoja dokonalá hlava predstavuje 🍀

bm_
3. jún 2023

@romanka06 a ja zas nechapem preco chodis na toto forum, ked ta to tu vsetko tak irituje. mna by zaujimalo aka je teda vhodna otazka do fora som tehotna? ked ani testy nie a ani otazky o moznom implantacnom spineni :D

bm_
3. jún 2023

ja toto tiez nechapem, normalne si sa pytala na skusenosti inych zien a je kazdemu jasne ze nie sme vestice. ja som si tiez rada pozerala fora a statistiky. mozno sa tu dozvies ze implantacne spinenie ma 3 percenta zien a ze teda je to mala pravdepodobnost a budes svoje nadeje drzat pri zemi :D kazdopadne napriklad ja som to implantacne spinenie mala na 12dpo, ale uz od 10 som mala naznak druhej ciarky na teste. ale nie je to pravidlom ze musi byt. a mala som predtym asi 30 cyklov kde som mala vsetky mozne spinenia ktore boli len predmenstruacne.

autor
3. jún 2023

@bm_ ďakujem, odpoveď adekvátna k otázke a ešte aj s rozumom 🍀 to už sa tuším malo vidí.

mircalla
3. jún 2023

Moze to byt kludne ono, mala som to 2 krat v zivote, nasledne pozitivny test
Ale pokial sa dlhsie nedari, tu suhlasim s @romanka06 treba riesit s lekarom. Ja som sa uz po 9 mesiacoch dala vysetrit, kedze sa nedarilo a bolo to fajn, nakolko sa zistila pricina.

autor
3. jún 2023

@mircalla ver mi, aj ja som to s lekárom riešila. A veľa ineho. Ale ďakujem za radu a za odpoved.

majka2
3. jún 2023

@romanka06 počuj inteligent ty asi nemás problém otehotnieť a mať dieťa však!? Lebo keby si ten problém mala v živote by si nikoho nenazvala blbom načo vôbec komentuje a načo vôbec čítaš teda podľa teba blbé témy?! Tak keď ta to tak strašne otravuje tak si srus internet a čítaj knihy a nenadavaj tu ľuďom do blbov keď vieš veľké trt o tom co prežívajú. Pekný deň a krásny život.

kessica87
3. jún 2023

@romanka06 ako sa hovorí pre hlupáka každý hlúpy 🙃

autor
3. jún 2023

@majka2 ďakujem, tuším normálni ľudia ešte existujú 😉

zuza265
3. jún 2023

@romanka06 normalne odignoruj prispevok, ktory sa ta netyka a ktory ta tak dokaze stvat. Toto co tu predvadzas ty je hanba🤷🏼‍♀️

Ty sa tiez rovnako mozes doma vyburit na muzovi a nemusis svoj hnev vypustat tu🙃 sranda ako vies radit niekomu inemu, ale ty svoju chybu nevidis

zuza265
3. jún 2023

Moze to tak byt a velmi ti drzim palce♥️ ach ako velmi chapem tu tuzbu☺️

autor
3. jún 2023

@zuza265 ďakujem veľmi pekne ♥️🙏

romanka06
3. jún 2023

@zuza265 reagujem na to čo tu vidím 😃 je to fórum takže rovnako musí autor počítať aj s tým že mu tu nebude každý len hladkať dušu a dávať nádeje 😃

romanka06
3. jún 2023

@majka2 ďakujem za cenné rady 😃 neviem ale normálny človek keď má problém tak ho rieši s lekárom. Normálny človek keď chce vedieť či sa mohlo jednať o zahniezdenie tak použije Google i keď ten dá odpoveď a nádej presne takú istú ako tu, naviac, presne takýchto istých tém je tu asi 800. Veď sú len dve možnosti, áno a nie, nepotrebujem predsa k tomu otvárať ďalšiu nezmyselnú diskusiu. Ja neviem teda ale nikdy ma ani len nenapadlo zakladať diskusiu a vešať tam fotky tehotenských testov alebo sa tu tri dni po súloži pýtať či môžem byť tehotná lebo som si do hlavy vsugerovala že som, asi nie som ja normálna lebo toto nerobím a nemám pre to pochopenie. Jediné čo naozaj ukáže či sa to podarilo je čas. Možno je tých pár dní pre niekoho nekonečno ale môj názor je že tieto diskusie dávajú týmto ženám iba falošné nádeje a následne prinášajú sklamanie, strach.

majka2
3. jún 2023

@romanka06 ale nechápem prečo to musíš riešiť keď ťa to nezaujíma mňa tiež veľa veci zaráža na nete a neriešim nech si každý píše čo chce nemusím komentovať každú somarinu a zároveň niekoho tým urazat pomyslím si svoje usivam si svoj zivot.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre