Môžem byť tehotná pri negatívnom teste?

suzy_q
5. dec 2010

Ahojte kocky, rada by som sa poradila...ci je mozne aby som bola tehotna, hoci mi test vychadza negativne. Menstruaciu som mala naposledy od 18.oktobra par dni. Mavam aj nepravidelny cyklus (hoci posledne 2 mesiace prisla na den presne), a takto dlho mi este nikdy nemeskala...posledne 2 tyzdne pocitujem aj bolesti v podbrusku (ako keby som mala dostat), niekedy su silnejsie niekedy miernejsie. okrem toho mam tiez ciri vytok, sem tam miernu nevolnost (skor chvilkoveho charakteru v opakujucich sa intervaloch), triasku mavam, vyrazne viac sa potim nez kedykolvek predtym, myslim, ze aj cikat chodievam castejsie, a taka nafuknuta sa citim byt.
Predtym som mala aj mykozu (v septembri/oktobri som bola u gyn.), a mi dal vaginalne kapsule (neviem uz nazov), ale ani predtym sa mi nikdy nestalo, ze by mi az tako to mohlo kvoli ich uzivaniu posunut 😲 ...
Lekarovi sa chystam zajtra zavolat a objednat sa...ale z tejto neistoty mam zatial nervy (obrazne povedane) 🙂 . Stale na to myslim, ci som a nie som tehotna a uz to pomaly prerasta do stadia, ze sa stale pozorujem, co sa tyka pripadnych priznakov 😒.

Preto by som sa chcela tu s vami poradit, pokial ide o vase skusenosti, mozem byt tehotna aj napriek negativnemu testu? Alebo to psychika tak dokonale pracuje?
Dakujem a pekny dnik zelam 🙂

bosoriak
5. dec 2010

Ak si mala naposledy menstruaciu 18.10., test by ti to uz mal ukazat. Skus ho zopakovat. Ale kvoli dlhemu meskaniu aj tak pre istotu skoc za lekarom. Ak by si bola tehotna, uz by mal na USG aj vidiet, ci si.
A inak, psychika naozaj robi strasne vela, mozno si bola v strese poslednych par tyzdnov, mozno ta pravidelnost cyklu bola len nahoda. Bral ti gynekolog vytery, robil kultivacie? Mozno to nebola iba mykoza.
Nechcem ti brat nadej, ale ja som si tiez taketo prezila a ked som nakoniec po dvoch tyzdnoch dostala menzes, tak som rumazgala na zachode 🙂
Dzim palce.

lucadra
5. dec 2010

Ahoj,, ja som mala menštruáciu naposledy 26.10, robila som si dva testy, negatívne,mne prvýkrát meška, mala som vždy pravidelne, no a neviem, moze to byt stresom a tak........ Mozno nie si tehu, mozno tam nejaký iný problem je. ja idem o tri dni k lekarovi

mircalla
5. dec 2010

Pricin meskania menzesu moze byt vela - hormony, stres, choroba, lieky, cysta na vajecniku. Nemyslim, ze si tehotna, ked ti to test neukazal, i ked kazdemu HCG rastie inak. Najistejsi je krvny test na odber HCG a odporucam aj navstevu gynekologa, ci nie je na pricine cysta na vajecniku. Triaska ci potenie nie su priznakom tehotenstva.

nika251
5. dec 2010

Suzy- ked sa moj cyklus zacal takto znepravidlenovat, tak bol problem- anovulacia. Hormonalne som bola ok, ale ovulacia nebola. Boal som na laparoskopii, pricinou bolo lahke PCO- polycysticke vajecniky. Nic extra zavazne, dalo sa to do poriadku, zacala som brat clostylbegit. Urcite chod za Dr., a ak nie si tehotna, daj si spravit na buduci cyklus hormonalny profil, UZV na ktorom si pozru ci mavas ovulaciu. Alebo si zacni merat bazalnu teplotu a na jej zaklade zistis, ci mavas ovulaciu. Viac ti poradia v teme meranie BT.
Takze moznosti mas dve: ovulaciu si mala neskor, preto este negativny test, alebo si mala anovulacny cyklus a preto ti takto ,,skace,, menstruacia.

martija
6. dec 2010

Mne sa stalo pri prvom tehu,ze som si robila test, tyzden po tom,co mi meskala menstruacia,a bol negativny (ta druha ciarka sa ukazala az neskor,a v teste na to upozronovali,ze po urcitej dobe,to uz neplati,a bola sotva vidielna), a bola som tehu....

strapco13
6. dec 2010

pokial mas triasku a potenie a chodis castejsie cikat..mozes mat aj zapal mocovych ciest..a kvoli tomu moze meskat menzes
cize skoc k dr, nech ta pozrie ultrazvukom /predsa len tehu byt mozes/, a daj si vysetreit moc

bobocka
6. dec 2010

ja som si robila test asi 3-4 dni po styku a vysiel mi negativny (to mal byt test,ktory uz za par dni ukaze ci je zena tehotna).a pritom som tehotna bola.robila som si test asi 3tyzdne na ten prvy a ten mi uz pozitivny vysiel.ale ty mas aj kadejake ine priznaky.moze to byt tehotenstvo,no nemusi.nerob este ziadne zavery ,kym ti gynekolog sono nespravi.

ba80
6. dec 2010

ked som cakala malu, poslednu mestr. som mala 18.12. a prvy pozitivny test mi vysiel az 30. januara, dovtedy vsetky negativne... 😉

henikaaa
25. apr 2012

Prajem pekný večer.
Ja som si robila test po 7 dňoch a vyšiel mi negatívne. Mám príznaky nevolnosti také návalové...bolí ma v podbrušku a prestala mi chutiť káva...tie príznaky nevolnosti sa zo dňa na den stupnujú. Môžem byť tehotná ked mi test ukázal že nie?

gubcikova
26. apr 2012

@henikaaa ja som mala poslednú MS 24.4.2011 a prvý poz.test mi vyšiel 9.6

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre