Predejakulačná tekutina

adeell
3. feb 2022

Dobrý deň, priateľ do mňa bez ochrany 2-3x zasunul. Ďalej sme nepokračovali. K ejakulácií prišlo až niekoľko minúť potom mimo mňa. Nevšimla som si, že by mal na penise predejakulačnú tekutinu....čítala som že táto tekutina neobsahuje spermie ak nebola predtým ejakulácia. Je to pravda? Je nejaká možnosť otehotnenia? Vďaka.

ella_price
3. feb 2022

Áno je. Niekolko žien takto otehotnelo práve z "kvapôčok lásky". Ale táto tekutina nejaké množstvo spermií práve obsahuje. Nie je ich toľko ako v ejakuláte samotnom, ale sú tam.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nikha2809
3. feb 2022

@ella_price aj ja som tak 😂 akurát si mužove kvapky lásky dávajú obednú siestu a už majú dva roky 😂😂

ella_price
3. feb 2022

@nikha2809 Ale aspoň robia radosť 😁😁

3petka
3. feb 2022

@adeell Základ toho keď nechceš otehotnieť je chrániť sa. Načo skúšate a potom stresujete. Aj ochrana nie je síce 100% ale aj tak…

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
adeell
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
matka2301
3. feb 2022

ja som čítala, že záleží aj na veku ženy a jej vitálnosti organizmu. Mladšie ženy skorej otehotnejú z kvapôčiek lásky. Ale samozrejme aj genetika zohráva veľkú rolu. Ja čo mám okolo seba kamošky (25-30ročné), tak takmer všetky otehotneli neplánovane.

nikha2809
3. feb 2022

@ptmt1011 presne aj ja som to bola.Druhe sme síce chceli ale plánovali sme tak že na jeseň otehotnieť aby bolo babo jarné.No keď som otehotnela neplánovane vo februári tešili sme sa.

naty_10
3. feb 2022

Je tam možnosť že si otehotnela,všetko čo je nechránené,či len zasunul 2x alebo nie.V prípade,že nechceš byt tehotná je veľa možností ako sa chrániť.Treba sa po takých možnostiach pozrieť,aby si predišla niečomu nechcenému.Držím palce!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre