Špinenie po výtoku

dudka2901
13. apr 2018

Ahojte chvela by som sa spytat ci ste mali niektora podony problem minulý mesiac mi menstruacia meskala 6 dni potom som mala hnedy vytok po 3 dnoch som dostala strasne slabu menstruaciu ale nebola ako klasicka ale len ako keby silnejsi hnedy vytok pripisovala som to stresu no teraz zase menstruacia meska a po 6 dnoch od kedy som ju mala dostať sa zas objavilo len hnede spinenie/ vytok. Netrva ani cele dni len sem tam. Nemate a niecim podobnym skusenost?

deti95060810
14. apr 2018

ja som to mala pri dvoch tehotenstvách....sprav si test.

dudka2901
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dudka2901
autor
14. apr 2018

@deti95060810 myslis ze by mi aj po meskani druhej menstruacie stale ukazoval negativny aj ak by som bola tehotna? Lebo test som si robila a bol negativny

martinabalazova
15. apr 2018

den zienky,kedze som pusala pred nedavnom ze mi meska menzes dva dni a mavam i problemy pri konxi moceni,co som si ista ze asi nejaky zdrav.problem mam,kedze dnes mam treti den uz menzes ale s bolestami dnes ako hovedo a vysla zomna zrazenina dlha ako ukazovak co som sa velmi zlakla , vyzera lo to ako keby som potratila abo co ..este som taku zrazeninu nemala..:/ chcem ist k dr.ale moze to znamenat nieco vazne? Mam sa obavat?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre