Užila som Escapelle. Som tehotná?

tina2213
1. okt 2013

Ahojte kocky.prečítala som tu veľa diskusii ale nedalo mi napísať svoju skúsenosť a pochybnosti.užívala som hak ktora mi nesadla a lekár mi predpísal inú.musela som čakať kým dostanem menstruaciu aby som si mohla nasadiť novú hak .lenže medzi tým sa nám s partnerom stala nehoda a po 35 hodinách od pohl. styku som užila escapelle.dnes je to 10 deň po pohl.styku a mám zvláštne pocity.bolia ma bradavky a sem tam mám bolesť v podbrusku ako pri menstruacii tiež som na šiesty deň po pohl.styku som mala slabé krvácanie až hnedý výtok.trvalo to dva dni necelé.cítim sa inak ako inokedy a neviem či to je tou tabletkou alebo som tehotná.myslim že skôr tehotná ale na tehu test je asi este priskoro keďžemenstruaciu mám dostať o 5 dni.ďakujem za kazdy vás názor

nicky07
1. okt 2013

escapelle je riadne hormonálne svinstvo, obrovská dávka ktorá ti zrejme spôsobila to že ťa bolia prsníky podbruško a cítiš sa INAK. Ale nemyslím si že by si mala byť tehotná, podľa mna je to len tou mega davkou hormonov. Myslím že su aj testy ktoré ti ukážu tehotenstvo dokonca pred očakávanou menstruáciou, ak by ťa to upokojilo tak si ho bež kúpiť a urobiť... Poznám nejaké baby ktorým meškalo a urobili si test bol negatívny a prišiel pocit úľavy a hned na druhý deň aj menštruácia. ja osobne si myslím že test bude v tvojom prípade negatívny a toto všetko je len následok užitia tbl.

ninasidielko
1. okt 2013

@tina2213 nevylucuje sa podla mna ani jedno ale moja osobna skusenost po jedinom pouziti tejto tabletky tiez nebola najlepsia takze skor by som to pripisovala tej tabletke, predsa len je plna hormonov-.... Mala som podobne problemy ako opisujes teda bolest ako pri MS a tiez slabe krvacanie.

tina2213
autor
1. okt 2013

@ninasidielko ďakujem za odpoveď už jedno dieťa mám ale neviem ako sa to vtedy prejavovalo keďže som to nečakala.teraz neviem či si to tehu len namyslam.dnes si idem kúpiť test a ráno si ho spravím len neviem či to este nebude skoro.diky 😉

linda20111
1. okt 2013

@tina2213 ahoj, zbytocne budes kupovat test tak skoro, nemusi ti ukazat nic a kedze si aj uzila tu tabletku plnu hormonov tak moze byt vysledok skresleny :/ Tiez si myslim ze tie priznaky mas z tabletky, ja som nedavno kupovala pre sestru v Rakusku a tiez mi lekarnicka hovorila aby som ju upozrnila ze sa nemusi citit dobre, moze ju boliet brucho, hlava, cele telo, nastat krvacanie, vracanie... Aby sa nezlakla ze je to z tej tabletky.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre