Zákon príťažlivosti - venujem sa duchovným veciam

danussskah
25. jan 2013

Mile mamicky,
uz dlhsiu dobu sa venujem duchovnym a dusevnym zalezitostiam ,Zakonu pritazlivosti,vibraciam,osudovosti,karme,reinkarnacii,minulym a buducim zivotom.
Hladam kamaratky podobne zmyslajuce,zijuce tymto,ktore citaju take knizky ako ja: Tajomstvo,Pros a dostanes,Putovanie dusi,Poznaj svoj ciel...atd...Je ich mnoho.Rada by som s vami podebatovala o kazdodennych radostiach a starostiach,o detoch,vztahoch k manzelovi,priatelom...na zaklade tohto Zakona.. 🙂
Proste: Hladam SPRIAZNENE DUSE!!!!
PS:Nejaku negativitu nepripustam.Negativne prispevky IGNORUJEME!!!! 😝

ssisska
25. jan 2013

No tak nacni temu napriklad minule zivoty,co nam dnes ponuknes?

danjelca
25. jan 2013

pekná téma..

ssisska
25. jan 2013

Poznam svoje minule zivoty a nie par .

enya00
25. jan 2013

@ssisska a odkial?

danussskah
autor
26. jan 2013

Tak minule zivoty...Velmi ma to zaujima...citala som knizky Putovanie dusi od Newtona,aj dalsie pokracovania.
Taktiez od Weissa k tejto teme.Neviem,ci vam to nieco hovori???
Velmi by som chcela ist na tu regresnu hypnozu,mozno by mi to pomohlo v terajsom zivote,pochopit nejake suvislosti.Pretoze vsetko so vsetkym suvisi a stale mame co napravat a riesit z dalekej minulosti.
Vy ste na tom ako dievcata???

danussskah
autor
26. jan 2013

@ssisska ...A bola si na hypnoze alebo sa ti to samo zjavilo? velmi by ma to zaujimalo...dik...

jojomama
26. jan 2013

Ahojte, tiez ma velmi inspiruju knizky typu Tajomstvo a nedavno som bola na regresnej hypnoze u Daniela Gershoma v Bratislave, ktory je hypnotizer, co tymto zaobera uz skoro 20 rokov a ak chcete tak sa pozrite na jeho stranku, co je myslim www.hypnoza.sk.
Par rokov dozadu som sa velmi inspirovala prave knihou a DVD Tajomstvo a nasla som si podobnych autorov ako Luise L. Haye, Deepak Chopra a Iyanla Vanzant a aj teraz po par rokoch, co som od toho upustila, alebo zlenivela, mam silnu tuzbu a potrebu sa sem opat vratit.
Toho casu som bola v Anglicku a tam som aj zhanala materialy, teraz objednavam cez internet a nasla som toho kopu, ako vedene meditacie od Iyanly Vanzant a Deepak Chopru, ale vsetko len v anglictine.
Prosim mozete mi odporucit nieco, co mate precitane a skutocne vas to inspirovalo v slovencine?

jojomama
26. jan 2013

Len na margo Tajomsto ma napadlo, ze v tom case, ked som sa tomu plne venovala asi rok 2007-8, som robila non stop bez volneho dna. Kolegovci chripkovy a ja len zdrava, vesela, hoci som spala len 5 hodiniek, aj plavat som chodila kazdy den a doslova sa na mna lepili sami mili ludia a vsetko sa mi darilo...dokonca som si napisala ako mal vyzerat moj zivotny partner a vsetky jeho vlastnosti..a potom som mala priatela, co ma na "rukach nosil" ale...
Chyba sa stala, ked som prestala praktizovat pozitivne myslenie a byt vdacna za vsetko, co som prezivala, stopla som postupne aj svoje vizualizacie toho po com som tuzila a presla na uplne inu vieru....moj priatel umrel do dvoch rokov naseho vztahu a ja som sa este dlho a dlho spamatavala, prisiel zly vztah (terajsi ex priatel)....depky, zdravotne problemy, neuveritelne vela som pribrala....No konecne davam tomuto tucnu Bodku a citim, ze sa mam vratit spat na pozivitne myslenie a byt jednoducho vdacna a hlavne verit, ze to co mam je pre mna dobre (aj ked to tak mozno este nevyzera), to co chcem je uz tu, len na dosah a ze Boh=Vesmir=Laska je mojou realitou a zdrojom, z ktoreho som vysla a cerpam energiu. Velmi sa mi paci predstava Slnka, co vysiela luce, cize vzdy som na pojena na slko, co ja chapem ako cistu Lasku, Creativitu, Zdravie, Enrgiu a vsetko dobre, co existuje...
Dufam, ze davam troska zmysel v tychto mojich vylevoch ....
Ak chcete aj vy sa podelte, budeme sa navzajom povzbudzovat a inspirovat 🙂)
Dakujem Danuska, ze si to zacala, zakon pritazlivosti funguje, lebo sme rovnako naladene

monikamajova
26. jan 2013

Ahojte,aj ja som už toto všetko čítala a prelúskala..ale poteším Vás,minulé životy nebudete už musieť riešiť ani pochopiť,lebo môžete mať z toho traumu ako moja známa doteraz...trpí tým,že žila v min. životoch promiskuitne a nevie sa s tým vysporiadať...ja som napr. navštívila veľa liečiteľov,bola som na prednáškach...no minulosť sa dá vyčistiť aj SRT metódou,rodinnými konšteláciami a napr. aj pomocou anjelskej terapie a nepotrebovala som skoro nič vedieť,nemusíte to všetko prežívať nanovo - napr. 2.sv. vojnu a koncentrák -a pokiaľ vám to vyčistí,udejú sa vo vašom živote veľké zmeny a pohnú sa veci...a vlastne ked minulosť uzavriete už stačí len pozitívne myslieť,a nemajte veľké oči že sa vám nikdy nič zlé nestane..to,čo sa vám bude diať je pre vaše dobro..a pokiaľ bude človek pozitívne vyžarovať aj takí ľudia mu do života prídu 🙂 a napr. "čistenie " môžete si urobiť samé aj pomocou archanjelských sviečok a počúvanie anjelskej hudby 🙂 poprípade vám dám kontakt..

jojomama
26. jan 2013

Monka a co je to SRT, a kde sa daju zohnat tie archanjelske sviecky a najelska hudba? 🙂

barcelona94901
26. jan 2013

@danussskah nápodobne 😀
kurz pozitívneho myslenia,kurz psypos ,množstvo knižiek,na rozné podobné "vecičky"
,ale u nás boli aj taroty v rodine a ták ,veľa duchovného, ešte troška numerologie,od všetkeho niečo
feng shui je veľmi zaujímavé ,reiki ,,je toho dosť
knižky ako tajomstvo su tiež fajn ,šlabikár šťastia,Dooren Virtue má množstvo kníh o anjeloch atd atd,je toho veľa na trhu aj na youtube a je veľa žien,ktoré su na tom rovnako,zaujímaju sa o dianie okolo nás a neveria v náhodu

@jojomama nie si sama,čo prestala praktizovať,no postupne naskočíme naspať
mna teraz konkretne zaujímaju skor prírodne "veci"

monikamajova
26. jan 2013

@jojomama to si nájdeš aj na googli,ale tá liečiteteľka to robí cez anjelov pomocou kyvadla a povie ti len určité info a zakaždým si pýta povolenie a nedá sa to robiť "nasilu" lebo ju to tam nepustí..anjelske sviečky v darčekových predajniach a hudba -a má 4 archanjelov z netu stiahnuté a oni tam tak "lalakajú" ale neskutočne ťa to dobíja a ukľudňuje.. 😵
ja som naposledy čítala od Doreeen Virtue Krištálové deti a od Z.Jordánovej Díte jako šance pro tebe..a dosť ma zaujala aj Etikoterapia,duchovná príčina chorôb..

monikamajova
26. jan 2013

@barcelona94901 mňa najviac dostala kniha Lorna Byrneová asi tak sa to píše - Anjeli v mojich vlasoch..tak to som čítala 2x,plakala a plakala a tešila a smiala a no to bolo nádherné-to sa nedá opísať a neviem či ste ju čítali,ale rada by som o nej s niekým pokecala..

barcelona94901
26. jan 2013

@jojomama inak aj na ulož to,si možeš stiahnuť knižky ,je ich tam dosť 🙂

danussskah
autor
26. jan 2013

@jojomama Sme na tom rovnako,len ja som este taky malicky zaciatocnik.Ale snazim sa hlavne v sebe najst pokoj,pretoze predtym som byvala velmi nervozna (som na materskej s 2 detmi uz stvrty rok),takze pochopitelne...Uz som zacianla byt hnusna ma manzela,len hadky a nervy na detoch...Zachranili ma knizky.Uplne sa pri nich upokojujem a relaxujem.Este by som rada do zivota priniesla meditaciu,ale zatial este len rozmyslam..A niet na nu nejak casu,ale...najdem si ho.
Kupila som si teraz knizku od Rhondy Byrneovej:Zazrak,je to novinka,praktizovanie cviceni 28 dni...tak vam potom poviem...ze ako 😀 .
Co sa tyka hmotnosti,tiez ma dost trapi,som sa nekontrolovala pri tehotenstvach a dole to nejde.Ale hadam to pojde...Treba mysliet pozitivne,troska zlepsim stravu a sladkosti a nabehnem na pohyb a pojde to.

danussskah
autor
26. jan 2013

@monikamajova Zdenku Jordanovu mam uz celkom prestudovanu.Este nejake dielka musim precitat.Ta kniha,o ktorej hovoris:Dieta ako sanca pre teba..je krasna a pravdiva.Len niekedy som uz taka nervozna,ze na deti kricim a to ma trapi,zabudnem na tu vdacnost,ze su krasne a zdrave...
Rada bysom zasla aj na jej kurzy,vraj od jesene zacina nejaky cyklus.Tak ak budem mat sancu,pojdem!

danussskah
autor
26. jan 2013

@barcelona94901 Ake su to prirodne veci???
Ja som sa tarotu venovala pred rokmi a vsetko mi vyslo.Teraz uz mam trochu strach a sebe nechcem vestit,lebo mam sa super,krasne deti,muz je fajn,spokojny zivot...takze nechcem nejaku zmenu. 🙂
Od Virtue necitam o anjeloch,ale teraz ma novu knizku O jedle,nie je to o dietach,skor o emocnom jedeni,to sa ma tyka,lebo sa nemozem zbavit zavisloti od sladkeho.Tak mi to hadam pomoze.

monikamajova
26. jan 2013

@danussskah viac ako bližšie na deti je kniha John Gray - Deti sú z neba..tam je to tak po lopate aj pre "nechápavých" 😉
v podstate to isté len konkrétne ako na deti..len vieš čo je najťažšie ? dodržať to 😀 ale nikto nie je dokonalý, tak sa to dá inokedy viac,inokedy menej..a zasa každé dieťa je iné ..a pokiaľ to je úprimné,deti sú radary..ako mne moja malá pov. maminka,ved sa netráp,ved ty si dobrá,ja sa nehnevám,že kričíš,teta Janka povedala,že si musela vyčistiť vzduch,to je v poriadku a objala ma 🙂

danussskah
autor
26. jan 2013

@jojomama Este o tych knizkach,co ma zaujalo: Je toho strasne VELA,ja som knihomol,ale najviac asi Michael Newton:Putovanie dusi a potom este 2 knizky od neho,ako pokracovanie,ale su v cestine....je to skumanie zivotov medzi zivotami..co sa deje s dusou po smrti atd.Podobe je aj od Briana L.Weissa.Naozaj ma to uchvatilo.
Co sa tyka pozitivneho myslenia,vynikajuce su knizky od Esther a Jerry Hicks : Pros a dostanes,a dalsie od nich...su tam aj metody,ako si zlepsit danu situaciu.
Mne sa paci aj Joe Vitale,z bezdomovca sa stal milionar vdaka pozitivnemu mysleniu a svojej sikovnosti...ma tiez pekne knizky,pekne pise.

monikamajova
26. jan 2013

@danussskah a sladké je nedostatok lásky 😉 takže povinne 4 x denne sa mojkať,objímať 🙂

danussskah
autor
26. jan 2013

@monikamajova Ano,je to tak.Ja ich strasne milujem a niekedy mi idu zase tak strasne na nervy! 😀 Ale to je asi normalne.Netreba si to vsimat a ist dalej. 🙂 Tu knizku si pozriem.Dik.

danussskah
autor
26. jan 2013

@monikamajova No..teoreticky to viem.Ja svoho muza lubim,ale nie som ten ,,obijimaci typ,,..asi budem musiet s tym zacat.Som dost uzavreta vo vztahoch,to je asi moja chyba.Mam to po mame,alebo mi niekto ublizil v minulom zivote...prave preto ma to asi tak zaujima.

monikamajova
26. jan 2013

@danussskah napr. dá sa začať od seba-dopraj si masáž,mojkanie s deťmi..a potom prejdi k mužovi..ale ja ked občas vidím reklamy a ako sa cuckajú,tak si tak pomyslím,že ked sme mali 16,tak nám to nevadilo a aké je to fajn 🙂 a deti sú také čisté a spontánne a im je jedno či ste v autobuse alebo na ulici,prejavujú radosť..treba sa to naučiť..chod na týždeň do škôlky 😀 podľa mňa neriešiť ostatných 😉

barcelona94901
26. jan 2013

knihy :
miluj svoj život
pros a dostaneš
žiadné stretnutie nie je náhodne
tajomstvo,sila,moc..šlabikár šťastia
mních,ktorý predal svoje ferrari a bohatý otec,chudobný otec,bohaté dieťa-bystré dieťa
Raymond A. Moody -život po živote,život po strate,opatovné stretnutia..
anjeli Atlantídy
astrálne cestovanie
Silva-Silvová metoda
zázračna sila lásky
Štyri dohody
aura,liečenie aury
zázračná voda
premeny duší
anjeli v mojich vlasoch,schody do neba
strom života
Lobsang T. Rampa -lekár z Lhasy ,Já verím..
škola ezoteriky
Osho ..liečenie duše,radosť..
sila príťažlivosti
zrkadlo
liečenie ...voda,farby,svetlo ,čakry ,aura..sviečky,kamene,tam bolo toho troška viacej ,celkom zaujímave ,ale treba sa tomu aj venovať 🙂
ovládanie podvedomia,meditácia,hladina alfa ,karma,minulý život..
kopec knižiek prečítaných,z každeho troška ,kým som našla to čo som tak nejako ,podvedome hľadala a v tej chvili potrebovala ,človek sa posuva
prvý kurz,pozitív,myslenia som mala v 14nástich 🙂 a tak nejako to išlo samo ,ako aj tie karty a duchovne veci ,čo sa deju
Ženy, které běhaly s vlky ,tak tuto knižku mám na etapy,ked je voľno,na to treba mať kľud ,je to taká "ženská biblia"
Zdravie z Božej lekárne,bylinky , vit.C,liečenie šťavami, pár knižiek o zdravom stravovaní,atd ,o jedle , mám aj z mmk ,od perfektných báb,ktoré žiju už zdravým sposobom,stravuju sa,mám od nich pár skvelých receptov a rád ,zo skupinky vegetariánov sa tiež inšpirujem,také dobroty tam maju,nátierky ,kadečo ,to su tie "prírodné veci" ktoré teraz si nejako dávam dokopy,troška zdravší život.štýl by som rada vniesla opať do svojho života postupne sa učím a praktizujem 😀
mna zaujíma aj feng shui ,ale tam som na samom začiatku ,ale rada by som sa posunula opať dalej,kročik po kročiku 🙂

danussskah
autor
26. jan 2013

@barcelona94901 Aky je ten Osho?
Je pravda,ze sa tomu treba venovat dost naplno.Vravim,ja len zacinam,hlavne od seba,svoje spravanie a zmyslanie.
A ktora knizka ta najviac ovplyvnila?
Praktizovala si aj cvicenia z knizky Pros a dostanes?

barcelona94901
26. jan 2013

@danussskah
ono každá knižka,skusenosť mi niečo dala ,každá ma svojim sposobom ,v konkretnej situácii aj niekam posunula
a je pravda ,že vždy treba začať od seba , 😀
a ja ani nemám ľahku povahu 😀 a xy iných faktorov je, kde viem,že keby ma to neovlyvnilo ,reagovala by som inak a u mna v minulosti ,nehrozilo,že by som dokázala povedať,také jednoduché slovko ako prepáč 😀 alebo niečo odpustiť 😀 a s niektorými tragickými udalosťami sa len tak zmieriť ,bez hnevu ,či výčitiek
no učíme sa celý život ,sa niekam posuvame 🙂 a su knihy ,ktoré som napríklad ja v určitom čase nepochopila,tie myšlienky ,mi boli cudzie,no človek sa vyvíja ,nastali situácie,kedy po rokoch ,som vytiahla "náhodne " knižku,ktorá mi prišla práve vhod
ono všetko si nás nájde

jojomama
26. jan 2013

@monikamajova toto by som si rada precitala, uz som citala zopar knih od Doreen Virtue (jej priezvisko znamena Cnost) a tiez ma to taha k anjelom, lebo verim, ze su k nam velmi blizko. Tak isto si pametam, ze ked ma clovek tuzbu po vone ruzi, vtedy sa jeho dusa ozyva, aby vyjadrila tuzbu po anjeloch a velmi dobre je sa aj postit, aby clovek sa odlahcil a cez meditaciu alebo sny sa naladil na ich "frekvenciu" a zacal vnimat ich rady a pomoc.
Je to velmi fascinujuce.
Mozes mi povedat viac o com je kniha anijeli v mojich vlasoch? 😵
Dakujem

danussskah
autor
26. jan 2013

A ako je to vysvetlene s tymi anjelmi?
Ja co som citala o dusiach po smrti: Tak su to nasi Sprievodcovia,po cely nas zivot,aj po zivote,aj v dalsich zivotoch...ochranuju nas a posilnuju,taktiez mozu ,,vnuknut,,nejaku dobru myslienku atd.Ja si myslim,ze je to len iny nazov pre tu istu bytost.

monikamajova
26. jan 2013

@jojomama Lorna,autorka,je dieťa s poruchou čítania - dyslexiou a v živote neprečítala 1 knihu..mali ju za mentálne postihnutú.Od malička videla anjelov a vnímala ich ako prirodzenú súčasť života...rozprávala sa s nimi,radili,varovali ju atd....ked dozrel čas,svoj príbeh nadiktovala 1 svojej priateľke a tak vznikla kniha..robí prednášky a také stretnutia..ináč je katolíčka,ale v tej knihe okrem toho že žili chudobne a o zdravej strave nemali ani poňatia,cítiť silné momenty a hoci je malá výškou,"veľkosť " autorky-fajk takú čistotu,detskú naivitu-ja tomu hovorím veľkorysosť a úprimnosť,cítiť na každej strane...a tým,že vydala knihu sa stala bohatá..

monikamajova
26. jan 2013

@danussskah asi v tej knihe je to podľa mňa najlepšie vysvetlené a aj to,prečo ich nevidíme..ale niekedy ako keby len počujeme...ja by som veľmi chcela ísť na jej prednášku..sú na you tube videá,len ja neviem anglicky 😒