Aké máte spoločné koníčky s manželom?

srdiecko3131
29. aug 2015

Ako najlepšie utužiť manželstvo spoločnými záujmami?

vivuska666
29. aug 2015

Začali sme bicyklovať 🙂 a kupili sme záhradku s chatkou. Takže voľný čas trávime takto 🙂

lilimoni
29. aug 2015

Tenis a puzzle 🙂 do kazdeho pocasia nieco 😀

tajka1986
29. aug 2015

Nakupujem

bubelko
29. aug 2015

hokej, turistika, spolocenske hry

selema
29. aug 2015

u nás rybolov 🙂

esterienka
29. aug 2015

No to je dobra otazka.. kedze mame tri deti na spolocne straveny cas nejak nezvysi.. takze veeelmi nemame spolocne nic.. mali sme chodenie po vyletoch.. ale aj to uz padlo..

peneloppe
29. aug 2015

Dobra otazka. Este za slobodna sme spolu chodili na futbalove zapasy, podporovat manzelov oblubeny klub. Toto padlo, pri detoch na to nie je cas.

Nemame ziadny spolocny konicek. Myslim konicek v pravom slova zmysle. Ale obaja mame radi podobnu hudbu, vieme sa zhodnut na filme ked si vecer vyberame co by sme si pozreli. Mame radi rovnake vino, podobne jedla. Co sa tyka dovolenky a vyletov, tiez sa zhodneme a vieme sa lahko dohodnut.

Konicky uz mame naplanovane ked nam odrastu deti, zatial na to ozaj nie je cas. 😀

janinah
29. aug 2015

záhradkárčenie

mataw
29. aug 2015

Folklor 🙂 je to nasa srdcovka. 5 rok. Sme spolu tancovali, ako aj snubenci a neskor ako manzelia. Aj keď už netancujeme v skupine, 2krát do roka ideme na ples a na Majales, kde pretancujeme celu noc. Navstevujeme folklorne festivali. Osobne máme radi ludovky ako dnesnu hudobnu scenu, ale najdu sa aj vyniimky. 🙂 🙂

puffu
29. aug 2015

my bicyklujeme, chodime radi do lesa, hrame karty a nedelu si neviem predstavit bez nasej prechadzky..

meggie83
29. aug 2015

Nam sa zse vzdy pacili plachetnice...radi sme ich pozorovali vo svete na jazerach...tak este ked som bola tehu,tak akoze babatko napisalo ocinovi cez maminu list,ze ked sa narodi,tak ocino ma ist do jachtarskej skoly a urobit si na to papiere..ten list mame stale odlozeny,manzel ma opravnenie na plachetnice,takze si obcas vyjdeme na pozicanej na vodu a inak raz tyzdenne chodime vsetci traja s rc modelom na jazero si plachetnicu pustat...ale je toho viacej na spolocne chvile..radi sa cez tyzden vyberieme mhd do mesta,prejdeme po starych ulickach,namestickach..to su nase chvile..okrem varenia,pohodovych filmov,hor,vina..je toho vela..nasli sme sa a vedieme k tomu aj synceka

jana_eyre
29. aug 2015

chodenie na vylety spolocne s deckami, turistika, mesta.. a jazdenie v aute, ked deti spia /samozrejme s nami v aute/ 🙂 mame inak velmi vela spolocnych zaujmov, kedze predtym sme boli dobri priatelia, spaja nas rovnaky vkus hudba, filmy, atd.. radi spolu len tak sedime a kecame, alebo sme radi aj spolocne ticho..

nikitkalu
29. aug 2015

Turistika, plávanie, priroda, bicykolovanie a naše deti.

aeisha
29. aug 2015

Kedze mame dve malé deti,tak hľadáme spoločne koníčky pre štyroch. Klasická hudba,folklór,rôzne remeselne a ľudové festivaly(elro...), zahradkarcenie,spoločne varenie,pečenie( ja piskotove,manžel kysnute dobroty,penovu tortu spolu. Ja krémy,manžel zdobí 😉 ),turistika,výlety( snažíme sa plánovať na kazdy vikend nieco). A na vecer dokumentárne filmy hlavne o 2.sv.vojne,ale i o prírode,horách,biele dobre vínko......atď atď... 😉 manžel pecie chlieb( nie v pekárni), ciabatty a vsetko ,co nam príde na chut,teraz sme skúsili trošku visnoveho vína urobiť,tak degustujeme. Skúšame vsetko,hlavne doma dorobene veci...atď 😀 Je toho veľa ..

horana
29. aug 2015

Turistiku, prechadzky, behanie, citanie knih (aj si navzajom nahlas), sci fi a historicke filmy, joga, plavanie, bojove umenia...mame toho mnoho, nasli sme sa cez spolocne zaujmy a neskor sa nam prelnuli, ja prebrala aj tie jeho a on moje, ale minimalne zcasti sme to mali uz kazdy aj predtym, nebolo to nic nove. S detmi je malo casu na vsetko, ale aspon obcas sa snazime, co sa da uz pomaly aj s detmi v miere ako sa da...

spisanka
29. aug 2015

U nas vylety na motorke,prechadzky so psom v prirode..

berus222
29. aug 2015

Okrem zahrady (a aj to len tak ze ja kvety a on travu a stromy) ziadne spolocne

siuz
29. aug 2015

My milujeme motorky,motorkove zrazy a vylety len tak hocikam kam sme su zmysleli, ale to bolo kym sme nemali deti, teraz su to hlavne deti, co Nas naplna, stale s nimi nieco vymyslame, na motorke chodi manzel uz len do prace a z prace;)Neskutocne ma to laka, ale uz mam nejaky pocit zodpovednosti tak snad ked deti odrastu sa k motorkarceniu vratim aj ja;)

miselka007
29. aug 2015

U nas rybolov 😊

sardinka333
29. aug 2015

MAť spoločné zaujmy a koníčky je doležité alebo aspon mat pochopenie pre koniček partera, podporiť ho (samozrejem v ramci možnosti rodinných a finančných)
Po rokoch deti vyrastu a často dvaja ludia zistia že jedine čo mali spoločné boli tie deti...
Paradoxne mi nemame spoločne koničky...ja rada čítam, manžel ma časopis na pol roka...ale vieme si spraviť taku pohodu, prechadzky, posedienie v kaviarničke...a muž je vždy ochotný ked niečo navrhnem či vylet, či dovču, či niečo spoločné nech aj spoločenské hry, má rád aj rybárčenie - on chytá a ja s kávou v ruke si užívam prirodu, radi ,,čundrujeme,, často chodime k Dunaju na jedno velmi pekné a upravené miesto opekať, variť guláš, deti celý den vonku ani neviem že su, proste pohodička.
Moj muž rád potapa, je to jeho hobby...ja nie, mám pred tým akýsi rešpekt. Ale napr, on sa potapa s parťakom a my s deťmi sa zatial kupeme a dnes ma zobral na potapať sa tak že som mala v ustach len ten ,,oktopus,, so vzduchom a krasne som mohla byť pod vodou niekolko minut..velmi pekný zažitok.

kika2565
29. aug 2015

ahoj pripájam sa aj ja k miselka 007 u nás tiež rybolov, nakupovanie obaja milujeme hory v podstate sa vo všetkom doplname