Máte skúsenosť s kurzom plávania pre bábätká v Delfinik Aqua baby clube Bratislava?

solvia
31. máj 2012

Zaujímalo by ma, či ste sem chodili na kurz so svojim bábätkom a ako ste boli spokojní s prostredím, inštruktorom, prístupom.... Ďakujem

bubinovci
31. máj 2012

bola som raz, viac nepôjdem. vypýtala som peniaze späť. viem o ďalších dvoch ktoré tiež žiadali peniaze späť

jezibosorka
31. máj 2012

ja osobne, by som svoje do neakeho spolocneho bazena nepustila, bacilova polievka.... radsej napustim doma vanu a instruktor som ja :D maly sa rad blazni a kupe vo vode,,,, ale verejny bazen urcite nie.....

lienka1
17. jún 2012

zacali sme chodit a som spokojna. Ale je to bazen so slanou vodou, nie je tam chlor, dezinfikuje sa UV svetlom a je vylucne pre deti, verejnost tam nechodi.

tuttifrutty
18. jún 2012

Ja chodím so synom od jeho 3 mes. miluje vodičku a ostatné detičky, vždy sa veľmi teší keď tam prídeme ... myslím že je to dobré aj na imunitu keď je v kolektíve 😉)

alexi333
19. jún 2012

Ja som veľmi spokojná, malinká sa v bazéniku vyšantí, už sa aj potápa, chodím s ňou od 4 mesiacov a som už na druhom kurze. Bazénik je výlučne pre bábätká s jedným rodičom a všetko majú prispôsobené bábätkám. Malinká mi lepšie kaká, spinká. Odporúčam.

home.zuzana
2. júl 2012

ahojte, ja som chodila prave do delfiniku a boli sme spokojni. Jedina nevyhoda delfiniku bola, ze nemaju bezbarierovy pristup a teda s kocikom je problem. Schody su kovove, skoro rebrikove. Pri vstupe sa treba prezut, kocik nechat pri vchode a potom s dietatkom a taskou znova po schodoch do dolnych priestorov, kde je bazen. Priestorovo by mali co zlepsovat, ALE personal je velmi napomocny!!! Naozaj sa snazia, pomahaju aj s babatkami. Citili sme sa tam dobre. Mozem odporucit.

zigiann
28. júl 2012

My sme boli velmi nespokojni a takisto sme pytali peniaze spat. Viem to porovnat iba s jednym inym rovnakym zariadenim... a tam sa nam pacilo ovela viac...lepsia hygiena, lepsi pristup do bazena, lepsie vedene hodiny instruktorkou, lepsi pristup zo strany personalu... Ale plavanie babatiek vrele odporucam. Mala to zboznuje 🙂

orosko
5. feb 2013

delfinik NIKDY NIKDY VIAC, aj ked teraz sa vraj prestahovali do novych priestorov takze neviem, stare boli dost otrasne ako to tu niekto uz pisal, dostupnost hrozna, kym si zabezpecili parkovanie boli sme na konci kurzu, aj to len vdaka tomu ze asi tri lekcie len tak z nicoho nic zrusili, a to sme sa dozvedeli tak ze bud bolo zatvorene alebo mi to povedal vratnik, cize ziadna informovanost, pritom kontakty mali dokonca som tam par dni predtym volala, okrem toho na poslednych dvoch lekciach sa neunuvala prist ziadna instruktorka takze akoze volne plavanie... to som mohla byt doma vo vani zadarmo. a fotenie na poslednej hodine.... nech sa na mna nikto nehneva ale profesionalita ako svina... recepcny v bazene s totalne amaterskym fotakom ktory aj bohvie co vobec bol vodeodolny lebo pod vodu s nim moc teda nesiel, max. tak par fotiek a na fotky uz samozrejme cakame mesiac a pol takze bohvie ci nejake vobec budu. URCITE NEODPORUCAM.