Bolesti jazvy po operácii hlavy 10 ročnej dcérky

mirka38
21. jún 2020

Dobrý deň, prosím o radu. Moja dcéra je 10 rokov po operácii hlavy, posledné dva roky sa jej zhoršujú bolesti. Bolí ju jazva, ktorá je dosť veľká, k tomu migrény... Chcela by som sa opýtať, či mi niekto nevie poradiť hocičo ( bylinky, oleje...) na bolesť v okolí jazvy. Ďakujem veľmi pekne .

tanyan
21. jún 2020

na jazvy je dobrý napríklad krém Contractubex.
mňa bolela jazva po operácii kolena a pomohlo mi ošetrovanie laserom na kožnej ambulancii. je to veľa sedení, ale mne sa úplne uvoľnilo to vnútorné pnutie, ktoré som mala od jazvy smerom dovnútra dole až 10 cm. robili mi to asi 6 rokov po operácii a aj tak pomohlo. (napriek tomu, že niektorí tvrdia, že to funguje len na čerstvé jazvy)

mirka38
autor
21. jún 2020

Ďakujem pekne za odpoveď, skúsim pozisťovať na kožnom

mirka38
autor
24. jún 2020

Ahoj, volala som na kožné, ale u nás to laserom nerobia, vraj je to platené, môžem sa opýtať, koľko to asi stojí? Contractubex sme kúpili, uvidíme, či to pomôže...

tanyan
26. jún 2020

@mirka38 obidve treba aplikovať dlho a nevzdávať sa. ja som pri contractubex videla výsledky po mesiaci poctivého natierania aj na striách.
cena laserového ošetrenia sa líši aj podľa lekára a závisí aj od typu a veku prístroja a podobne. treba pozrieť aj súkromné kožné ambulancie, väčšinou majú cenník na nete.