Silný náraz lakťa

pictbridge
4. máj 2024

Ahojte. Prosím Vás stalo sa niekomu z Vás. Spadla som na biku a ruka automaticky vošla podomňa. Bola to tak strašná bolesť že som skoro odpadla. Išla som na pohotovosť. Urobili rontgen ale tak že som nedokazala úplne spolupracovať kvôli bolesti slzy mi tiekli . Nenašlo sa nič. V papieroch mam Dg pomliaždenina lakťa. Nemám sadru dostala som len octan elastický obväz a teraz nosím bandáž. Stalo sa to v utorok. Bolesť je stále ale trápi ma že neviem napr ohnuť ruku , nemám v nej silu je úplne mlandrava, mam stále opuch , nedokážem ju sama dvihnuť hore. V noci si ju prekladám. Je to normálne podľa Vás to ma ešte čas, alebo mam ísť radšej v pondelok na ortopediu alebo chirurgiu.

januska12323
4. máj 2024

Nepovedali ti kedy máš prísť na kontrolu?

pictbridge
autor
4. máj 2024

@januska12323 na kontrolu vôbec nemám ísť. Nepadla o tom reč vôbec.

januska12323
4. máj 2024

Tak by som išla znova a pýtala si rtg,

egonsk
4. máj 2024

@pictbridge mozes mat aj slachy natiahnute, pripadne klb chyteny, atd.. urcite si najneskor v pondelok obehaj doktorov.

mamina7070
4. máj 2024

a neskusala si mazat ibalgin duo a aescin tabletky volnopredajne na opuch ? vyskusaj a ak tak v pondelok chod na kontrolu na
chirurgiu

petermafo
9. máj 2024

@pictbridge Na bicykli som má už pády nie jeden s loktom len odreniny ale s ramenom som mal kde som mal opuchnuté celé rameno veľké jak Hulk a bolesť min pohyb celej ruky pri páde s kopca v malej rýchlosti nešiel som nikde vtedy.Klučna kosť bola celá tak som neriešil.Treba skúsiť aj ľadové obklady.A nejakú bandáž dať tomu čas pokiaľ není nič zlomené kosť je to ok.