7 mesačné bábo kľudne spí len v obývačke

femme1
8. júl 2016

Skusene mamicky, potrebovala by som poradit al aspon vas nazor. Mame doma 7m dieťatko v poslednom case spi velmi zle a nekludne prehadzuje sa budi sa a hrozne place. Spava s nami v posteli uz od narodenia no akosi takto zle vacsinou len v spalni spáva vzdy ked ho vezmem potom do obyvacky pekne do rana spinka. Uz od narodenia sa mu v obyvacke spalo lepsie no neskor sa to nejak upravilo a v pohode sme spavali aj u nas v spalni a az take ako to je teraz to nebolo. Je jedno ci je den al noc. Mate s takym niecim dakto skusenost? Myslite ze by pomohlo trebars popresuvat nabytok v spalni?

jeennyv
8. júl 2016

@femme1 mate v spalni tv, kde mate orientovanu spalnu, nie je prudenim vzducho horsie na tom ako obyvacka, porovnaj obe miestnosti a asi hadaj co by mohlo byt viac ok v obyvacke....

ewelyn3
9. júl 2016

A spi v tej obyvacke potom samo? Alebo si tam s nim?

ewelyn3
9. júl 2016

Mozno sa mu s vami nespi dobre a nejakym sposobom ho rusite. Kamoske sa presne takto okolo 7 mesiacov obidve deti prestahovali same do svojich izieb, lebo ich rusilo spat s niekym..same mali proste svoj klud.
Ale nemusi to byt tym..mozno mu len idu zuby a zle sa mu preto spi a ked je v miestnosti, ktora primarne nie je urcena na spanok, tak lahsie zaspi.

maslenka47
9. júl 2016

@femme1 a mozno by bolo treba miesto nabytku presunut dieta do vlastnej izby. Ked to nejde, tak aspon do vlastnej postele. Osobne nerozumiem tvojej snahe silou mocou spat s dietatom v posteli aj napriek tomu, ze mu to z nejakej priciny nevyhovuje. Ja viem, je to take konikovske... Osobne by som to nepovazovala za problem ale za prilezitost konecne si po par mesiacoch zariadit spanie ako clovek. Predsa len ta manzelska postel je pre dvoch, nie pre celu rodinu.

natalym
9. júl 2016

Je chlap a lepšie sa mu spí v obývačke na gauči. Normálne nie? 😀

janickacrazy
9. júl 2016

@femme1 no neviem si to celkom dobre predstaviť ako spí 7mesačné dieťa na gauči, ved može spadnúť, nie? či ty tam spíš s ním? moj má 8mes. a teda stále sa otáča kadejako a najlepšie sa mu spí v jeho postieľke v spálni a ja som tiež kludná, lebo odtiaľ nespadne nikam, z gauča by bol do minuty na zemi

femme1
autor
10. júl 2016

V obyvacke spime tiez spolu a tam spi spokojne az do rana

daakotaa
10. júl 2016

aj mne spi maly obyvacke najjlepsie ale preto ze je to najchladnejsia miestnost v dome.

made
18. sep 2016

@femme1 ahoj ako to s tym spanim mate? Mne toto zacala robit mala u nas v podkrovi nechce vobec spat place nervaci a prenesiem ju dole a ona zaspi.upravilo sa vam to ?

femme1
autor
19. sep 2016

Ano upravilo sa to same. Teraz je to v pohode.