Ako obliecť vo februári bábätko na cestu domov z pôrodnice?

9. dec 2022

Dobrý deň, chcela som sa opýtať vo februári mám rodiť a neviem ako mám bábätko obliecť keď pôjdeme z nemocnice, keďže pôjde vo vajíčku v ktorom má fusak. Nechcem aby mu bola zima alebo veľmi teplo. Za každú radu budem vďačná. Ďakujem

pribinak
9. dec 2022

Veď uvidis aké bude pocasie. Môže byt -10 ale aj + 10.
Tak ale rataj body s dlhým rukávom dupacky, alebo tenký overal a hrubý overal, potrebuješ fusak do vajca a deku, rukavičky, ponozticky, tenkú a hrubú ciapocku

sono2
9. dec 2022

Počítam že pôjde trošku po vzduchu do auta.
Moja decembrova mala dupačky overal tenší vo vajíčku fusak. To stačí ved to ja ani viac nedá obliecť a čiapku

aliaray1
9. dec 2022

Ahoj, za mna top su zavinovacie body na cvoky, alebo Lindex pyzamka s 2 zipsami (ini to nemaju), na to svetrik na gombiky/zips, capica, zateplene leginy, frote ponozky, capacky, nemocnicna zavinovacka.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lasoli
10. dec 2022

my sme a i dusak nemali bo vajicku ,bi fenruari nam stacila ciaoka ,body dupacky,tenky sveter.

tinkavvv
10. dec 2022

Do vajicka urcite neobliekat hrube overaly. Staci napzaj jedna vrstva zakladna + druha teplejsia vrstva (overal teplakovy, flisovy). Do autosedacky deku na to urcenu a zvrchu este zakryt.

jesenzima
10. dec 2022

Mu sme našim obliekli bodycko a svetrík, čiapku prikryli hrubými dekami a šup do auta. Tam sme tie deky dali dole, ostali vo svetri...

janka_266
10. dec 2022

Môj mal vo februári body, dupacky, čiapku, a zimnú zavinovacku vo vajci

kitycat
10. dec 2022

Ja som za overalcek, pod to body s dlhym rukavom.
Lindex overaly su krasne, ale nemaju nohy a my sme dostali a furt sa mu zosuvhuje ponožka a mňa ide slak trafit 😂 ale obcas oblrciem lebo je krasne. Urcite capicku, my sme mali, ale bola velka, nastastie bolo teplo a bol v takom hrubsom overale s kapucnou.

A snad sa pri tom neopotis ako ja, ked som ho obkiekala na cestu domov 🙈

panda21
10. dec 2022

Hlavne do vajíčka neobliekat hrubé overali, bundy.. Ani do pokračovacie sedačky. Body, pančuchy, svetrik, teplaciky, zakryť dekou. A doprovod keď pôjde pre teba, nech dostatočne vykúri auto. Keď oblecies moc hrubo, nedotiahnes pásy a dieťa môže vyletieť..

lasoli
10. dec 2022

my sme mali taky ten prechodny oberal,deckovy.

elis248
10. dec 2022

Synčeka som obliekla do bodyčka s dlhým rukávom, tepláčky, ponožky, pyžamkový overal, čiapka a do fusaka vo vajíčku. Ešte bol vo fusaku prikrytý dekou a mal tam príjemne teplúčko. Hrubý overal/kombinézu som nedávala, v tom bol úplne utopený a bolo mu to nepohodlné.