Erekcia u 9 - mesačného?

9. júl 2022

Ahojte mate stým niekto skúsenosť? Syn posledné noci zle spí, často sa budí, dvíha a priťahuje nôžky a trochu sa pri tom zlosti. Je menej pravdepodobné, ze ho boli bruško skôr si myslím, ze mu vadí plienka a keď som ho dnes v noci prevalovala všimla som si, že ma stoporeny penis. Je to normálne? Môže sa budiť kvôli tomu? Môže mu to nejak vadiť?

andreatytler
10. júl 2022

Erekcia je uplne normalna a koli tomu sa nebudi. Budi sa lebo pravdeodobne zacal stvornozkovata alebo chodit a je to pre neho tak zaujimave ze potrebuje trenovat den a noc. Velmi vel detom sa pokazi spanok v tomto obdobi 7-10 mesiacov.

ildiko36
10. júl 2022

Dieťa erekciu mal už aj v tvojom brušku, je to uplne normalne že mu obcas stojí pipík😅..
Za chvýlu keď si to najde s ručičkamy bude si to aj naťahovať🙈..Niekdy sa to postavý aj vtedy ked treba močiť.
Urcite sa nebudí v noci kvoli tomu, teraz su horúčavy, a ešte k tomu majú aj plienky čo ich zohrieva.Ja spim zakrita ale moje deti sa odkriju, ked ich zakrijem nespia😏

evkamotka
10. júl 2022

Mam dvoch chlapcov a obom stoji hocikedy 🙂

nevenka
10. júl 2022

Nas maly, tretie dieta a druhy chlapec, ma erekciu vynimocne, ma uz takmer 19 mesiacov a posledne 2 razy v noci som si vsimla pri prebalovani, ze ju prave ma a ja si myslim, ze ho to prave budi, ale nie vzdy je to to. On je drazdivy na vsetko, od malicka aj brusko, aj ine veci. Takze podla mna, mozne to je, ale aj xy inych pricin.