Gastrocynesine - aké je dávkovanie u novorodenca?

misickaa4
18. dec 2019

Ahojte, viete mi prosim poradit, ako a kolko je davkovanie tohto homeopatika pre novorodenca? Maly ma mesiac. Ako casto sa to moze uzivat?
Dakujem

lucylka25
18. dec 2019

Rozpustite jednu tabletku v 1 dcl vody a z tej vody mu davajte pocas dna, mozete tak 4-5x. Vzdy predtym plastovou lyzickou zamiesajte. Nemusi vypit celu vodu. Ak ma akutnu koliku, davajte mu aj lyzicku kazdych 5 minut, staci, aby sa mu z tej lyzicky dostalo par kvapiek do ust, pripadne si to natiahnite do injekcnej striekacky a vzdy mu dajte par kvapiek. Ak by nepomahalo, bolo by dobre kontaktovat priamo homeopata, ktory dietatku doporuci homeopatikum presne na mieru jeho tazkostiam a spravaniu. Dobreho homeopata si najdete tu: www.komorahomeopatov.sk Drzim palce!

misickaa4
autor
18. dec 2019

@lucylka25 a mate prosim skusenosti, ze to pomaha?

lucylka25
18. dec 2019

@misickaa4 je to individuálne, dieťa musí byt v stave daného homeopatika, ktoré musí byt v danom homeopatickom komplexe. Vyskúšajte, uvidite. Homeopatika nemajú žiadne nežiadúce účinky.

misickaa4
autor
25. dec 2019

@lucylka25 a mozu tieto homeopatika vyvolat u dietata napr.hnackovejsiu stolicu alebo ine neziaduce ucinky?

lucylka25
25. dec 2019

@misickaa4 nie, homeopatika nemajú žiadne nežiadúce účinky. Môže však prijst dočasne na pár hodín/dni, určitý Detox, aby sa telo vyčistilo. Je to však veľmi prirodzený proces. Skôr si myslím, že to ma z niečoho iného. Keď tak mi kľudne napíšte do správy, ak by ste sa potrebovala spýtať viac.