Hačka (závesná hojdačka) - prosím radu

ave_eva
12. feb 2019

Zdravím, mám 5 mesačnú dievčinku, ktorá má stále väčší problém zaspávať. Používame fit loptu, ale malá nám začína byť už ťažká, preto uvažujem nad kúpou hačky. Chcela by som sa preto informovať od Vás, ktoré máte s hačkou skúsenosti, či je vhodná aj pre vačšie bábätká a skutočne Vám uľahčila život. Nie je to lacná záležitosť, nechcem kupovať mačku vo vreci...ďakujem za akékoľvek info.

lucia147852
12. feb 2019

Nasa ju mala velmi rada. Zaspala v nej prakticky hned. Od roka ju uz ale nwdavame lebo bola moc akcna tak som sa bala ze vypadne. Ofiko je do 15 kg. Ja som kupila tu na mk. Ta cena sa este da. Hlavne daj pozor aby mala v pruzine istiace lanko. Kamoske totiz,ta pruzina praskla. Nastastie mali hacku v plafone nad postelou. Aj ja som tak mala

ave_eva
autor
12. feb 2019

@lucia147852 ďakujem za radu 🙂

ave_eva
autor
12. feb 2019

.

poto
12. feb 2019

@ave_eva hačku som mala pri stvrtom dietati, ale takmer vobec som ju nevyužila, syn v nej nechcel byť... a navyše bol dosť živý a ľahko sa v z nej vysunul... treba si dať pozor nakoľko je vystužene dno hačky. Ta moja nemla a nusela som tam dodatocne davať matrac z kočika..