Kedy ste začali používať kozmetiku pre bábätká?

10. jún 2021

Moja malá má cez tri týždne a zatiaľ ju umývam len v čistej vode. Mám kúpené mydlo a olej na masírovanie od Sebamed. Chcela by som to už začať používať ale doktorka povedala, ze netreba a ešte sa jej trošku šúpe koža. Ako ste vy na tom? Alebo akú kozmetiku aj používate?

majamat
10. jún 2021

babatko nie je velmi spinave a navyse jeho pokozka je prilis citliva a lahko sa vysusi, preto vobec netraba vela kozmetiky.
ja som nevedela a nieco som pouzivala, dcera amla problem so zapareninami a najskor sme mali syndet Sebamed a umyvali sme pod tecucou vodou, navlhcene obrusky som pouzivala len an zotretie a v terene. neskor- po par mesiacoch sme koli zapareninam presli len na cistu tecucu vodu. a zlepsilo sa to. hoci to nebolo klasicke mydlo, este aj to drazdilo pokozku.

zuvelyn
10. jún 2021

Ja som používala od narodenia, zadok každý den s mydlom, cele telo raz - dvakrát do týždňa inak len čistá voda, olejček podla potreby cca raz do týždňa. Používame kozmetiku HiPP.

denden77
10. jún 2021

od narodenia.. v porodnici odpirucili La Roche a ficime na tom do dnes 😊

jaskolka
10. jún 2021

Do mesiaca len čistá voda, potom zadoček s mydlom, a asi od 6 mesiaca raz týždenne už detský šampón, lebo už ma dlhé vlásky, a keďže sa plazí a váľa aj po zemi, tak teraz už aj telíčko s mydlom umývam. Po kúpaní detské telové mliečko, drobec miluje masáž 🙂

andrea_82
10. jún 2021

Tiež sme mali Sebamed a používali sme od narodenia.

kkovacovak
10. jún 2021

Možno prvý mesiac len čistá voda. Potom kvapku nejakého prípravku do vody. Mazať kyselinou mliečnu on začiatku. Voda pokožku vysušuje takže nerozumiem čo to má doktorka za múdrosti. Určite pokožku po kúpaní premazať.

fiafia
10. jún 2021

Bupi mydlo je za mňa top. Načo minat kopec € keď netreba. Stačí ozaj čistá voda plus to mydielko. Nám na suchú kožu dala dr do kúpeľa oilatum,taký olejcek a po kúpeli excipial krém. Za dva dni bolo po suchej kozi

felicita027
10. jún 2021

od narodenia https://www.drmax.sk/bioderma-abcderm-moussant a na suchú pokožku Aviril olejček

jazula
10. jún 2021

Na suchu kožu nám kázal doktor v pôrodnici cistu lekárenskú vazelinu a pediatrička telové mlieko, obaja ale vraj len dovtedy, kým šúpanie sa nezmizne, inak netreba nič...