Nervózne dieťa

donutka99
6. dec 2022

Čaute. Mam už asi týždeň aj viac problém taky ze syn je v kuse nervózny za všetko sa hnevá. Hádže sa nedokáže byť kľudni všetko ho hnevá v noci sa budi a už nespi je strašne zlý neviem co mam už robiť. Som zúfalá 😢prosím vás prečo je taký kvôli čomu to moze byt on nikdy pred tým taky nebol bol normálny plakal a bol nervózny len keď mu išli zúbky a teraz ako keby to ani on nebol.. Z priateľom už niesom dlho som slobodna matka kamarátka mi hovorila ze co ak mu niekto spravil niečo zlé nejakú mágiou alebo co ale to pochibujem neviem no neviem prečo je takí ďakujem za každú odpoveď vopred 🙂

izabellik
6. dec 2022

ale prosim, nevytahuj tu magiu vobec, lebo si uprimne myslim, ze sa nestretnes s pochopenim :D deti su komplikovane, niekedy ani nemusia mat specialny dovod a su mrzute, to je celkom normalne. treba sa obrnit voci ich naladam a kusnut si do jazyka, ignoracia je najlepsi pomocnik.

svetlonos
6. dec 2022

@donutka99
ahoj, ak na magiu veris, kup si v lekarni bylinu cistec. Hovoril mi o tom kamos. Pri slove magia len ocami vzdy krutil, chlap realista pohodak po 40tke, ezoteriku a magiu neriesil. Mali doma asi dvojrocne dievcatko. Tyzden v kuse takto bez dovodu plakala. Svokra ju vtom cistci okupala a jak by utal. On bol z toho dost prekvany. Len mu to medavaj pit. Pri detoch s bblinkami opatrne.
ALE napisem ti skor realnejsie dovody a magie a podobne sa moc nechytaj a hladaj radsej logycke dovody.
Opatrovala som jedno dievcatko 2,5 rocne. Kazde rano som vedela podla nej, v akom rozpolozeni sa nachadza matka. Matka nervna, mala tiez a naopak. Bola v tom presna ako svajciarske hodinky. Maly moze aj rast alebo sa mu nieco sniva a nevie to spracovat. Mozno je chory a nevidno to este.

mamamasama
6. dec 2022

@svetlonos suhlasim s tym, ze nejde o dietatko, ale o mamu. Ja vidim na sebe, ze ak som nevyspata, unavena, hladna, tak aj deti sa mi zdaju "neposlusnejsie" . Ak som v pohode ja, deti su ako anjelici

donutka99
autor
6. dec 2022

@mamamasama hmm, keď tak rozmýšľam bola u nás sestra pred mesiacom a hadala sa s bratom mali kukal zobrala som ho na ruky môže to mať s toho? Lebo ona dosť kričala no potom som ju samozrejme vyhodila nech sa ide hádať von nech nerobí scény pred mojim dieťaťom.. Mali plakal zľakol sa keď kričala.
Bol pohode a o nejaké dní robí toto v kuse nedokáže byť chvíľu normálny stále nervózny plačúci neviem nájsť dôvod prečo môže taky byt
Zasa mama my povedala ze co ak je taky preto lebo mu idú zúbky. Alebo ze rastie a bolia ho kĺby ze to býva u deťoch ak to neprestane do týždňa pôjdem račej sním k dr.

donutka99
autor
6. dec 2022

@svetlonos čítala som teraz na nete vraj je to nejaké detské obdobie nejaký vzdor cico

svetlonos
6. dec 2022

@mamamasama
Ano, to tiez badam aj na sebe. Oni ti malinky vsetko vicitia aj ked my sa snazime pretvarovat, oni na to “neskocia” 🙂