Poznáte dobrú knihu o rodičovstve?

malybrat
24. dec 2011

Ahojte, moja sestra má takmer trojročného syna a chcel by som ju potešiť dobrou knihou o rodičovstve. Ktorá je vaša obľúbená? Malo by to byť niečo jednoduché s dobrými radami, čo si sestra bude môcť prečítať aj pri svojom synovi-výmyselníkovi.
Predom vám dakujem za rady 🙂 🙂

angellinka
24. dec 2011

@malybrat uz som to tu raz pisala-Top kniha je podla mna Rodicovstvo je veda 😉 podla toho na aku temu by si sa chcela zamerat,este jedna je ale ta je skor o vychove Respektovat a byt respektovan....zdielam vela anzorov s touto knihou 😉 prajem dobry vyber

paula_1
28. dec 2011
lucikan
28. dec 2011

@malybrat suhlas s @angellinka - Rodicovstvo je veda, fantasticka knizka, moja najoblubenejsia pokial ide o temu rodicovstva.
A od jeziska som si vypytala knizku Do nitra detskych emoci, teraz ju citam a tiez vyborna, velmi konkretna, aj ked neobsahuje heslovite navody, ale riesi take veci ako narabat s detskym strachom, preco deti vzdoroju, co s hnevom atd. Skvela knizka.

bamartinka
29. dec 2011

ja mam okrem Rodicovstvo je veda aj Bystre dieta predskolak - ale velmi som to este necitala, ale dobry napad, zajtra si ju pozriem 🙂