Skoro trojročné dieťa sa pokakáva do gatí

matana2
29. máj 2022

Ahojte, syn bude mat v lete 3 roky a krasne vie ist na nocnik. Ale. V poslednej dobe si akoby rad prikakava do gati. Proste on vie ze mu treba kakat, vidim to na nom ze mu treba kakat, spytam sa ho ci nechce kakat , on ze nie a do 5 minut ma zakakane slipky a vravi ze chce kakat alebo uz aj ide na nocnik,kde vykaka zvysok. Ale ide tam az po tom co si prikakne. Pred tym to vedel pekne. Teraz ma pravidelne prikakane slipky. Co s tym?

eva233
29. máj 2022

@matana2 keď by som videla, že sa mu dá... Vzala by som nejakú hračku a povedala aha. Toto autíčko chce kakat pod bude kakat auto a aj ty sa vykakas. Oznámiť nie pýtať sa. Auto bude kakat do nocnika, syn do záchodu. Proste oznámiť a nie pýtať sa. Ja na synovi tiež, veľakrát vidím,, že sa mu dá cikať len sa nechce odlepiť od hry. Tak jednoducho mu oznámim. Ideme cikat ak nechce ísť vezmeme so sebou hračky, knihu alebo mu. Poviem, že ak nepôjde pocika sa bude sa musieť prezliecť a teda sa nebude môcť dlho hrať a potom už ide.

matana2
autor
29. máj 2022

@eva233 dakujem, ked si ho vsimnem ze chce tak ho davam na nocnik ale ked si ho zrovna nevsimam tak s tym nic neurobim. On krasne vedel kakat do nocnika. To len tak poslednych 10 dni ako keby ho bavilo sa prikakat. Samozrejme on potom ide no nocnika alebo povie ze chce kakat ale to ke az potom co uz ma spinave gate.