Babylove bio pociatocna mliecna vyziva z DM

magnetkalrrs
28. nov 2011

ahojte maminy, prosim Vas o vyjadrenie vasho nazoru na mliecko BABYLOVE BIO z DM drogerie, stoji len 5,99eura 600gr ake mate s nim skusenosti? chcela by som ho vyskusat pre svoju dcerku len neviem ake je a v mojom okoli ho nik nepouziva... teraz pouzivam nutrilon 1. moc dakujeeem

lili777
28. nov 2011

Ja som ho používala, ale od roka - čiže 3. Synovi veľmi chutilo, pil ho tak do vyše dvoch rokov. Nemali sme s ním problémy. Pri menšom dieťatku neviem. Ale myslím, že je to klasické umelé mliečko, len nemá žiadnu masívnu kampaň, tak nemá ani takú strašnú cenu. Ale chuťovo nevidím v ňom rozdiel od iných umelých mliek.

milankovazuzana
28. nov 2011

@magnetkalrrs Ahoj, môžem Ti ho vrelo odporučiť.My sme ho používali od mesiaca a používame ho dodnes.Objavila som ho vo februári 2010 a odporučila mojej sestre, jej malá ho pije dodnes.Obe detičky nevedia čo je kolika, veľmi dobre ho znášajú a vôbec som ho nevysadila ani ničím nezahusťovala, keď môj malý mal reflux.A určite to je super pomer medzi cenou a kvalitou.Takisto používame aj Babylove kašičky, lebo sú tiež v kvalite BIO, keďže obe so sestrou biu fandíme, aj keď samozrejme naše detičky všetko bio nepapajú.

diarem
28. nov 2011

Ahoj,ja som ho tiez kupovala synovi od roka...velmi mu chutilo,a dokonca pisu,ze je to bio mliecko....aj tie ich kase papal,aj tie mu chutili,minule som niekde citala,ako sa k tomuto mlieku vyjadrovala pediatricka,v tom zmysle,ze zlozenim je presne take iste,ako ostatne UM,takze teraz by som sa nebala dat ho aj od narodenia,ak sa neda kojit.

anjelicek26
28. nov 2011

@magnetkalrrs - pokial viem, tak babylove pod rukou vyraba milasan, oni vyrabaju aj nutrilon. Takze by som o kvalite nepochybovala, len je lacnejsie. V nemecku ho pouziva velmi vela mamin. Ale je to ako pri kazdom UM - treba vyskusat a uvidis, ako dieta zareaguje. Ja som na neho pocula dobre odozvy.

kaja73
28. nov 2011

Je BIO,ma jednoduchsie zloženie-teda nema v sebe tolko chemie ako ine UM je aj lacne a mojmu velmi chutilo. 🙂

beruska.zuzanka
28. nov 2011

my sme podávali malej a veľmi jej chutilo, enmala žiadne problémy, ale my až pokračovaciu, tuším až trojku

magnetkalrrs
autor
28. nov 2011

mooooc Vam dakujem za Vase odpovede, doberieme Nutrilon a pokracujeme v Babylove mlieckom, vsetko dobre Vam zelaaaaaaaaaaaam a vela zdravicka 🙂

evik35
10. jan 2012

Malej som začala prikrmovať france lait 1,sadlo jej super,no švagryná davala baby love,tak som chcela vyskušať lebo je predsa len lacnejšie,no malej zmena neurobila dobre,začala mať zápchy a krčiky,problémy s vetrami,plakala mi tak som sa vrátila späť k france lait a tak aj ostaneme! je spokojná a to je hlavné!
je pravda že som kupila to nove baby love 1,poradili mi to predavačky,lebo som nevedela aky je rozdiel medzi starým Babylove a novým...inak rozdiel medzi france lait a baby love je viditeľný už ked otvoríte balenie-FL je sypkejšie,jemnejšie a Baby love je také zbytejšie...ja by som napríklad nedávala nutrilon.....

minuska22
13. jan 2012

ahojte mamičky, evik35, prečo nie nutrilon? ked mi dochádzalo mliečko, tak som kupila nutrilon 1, keby som ale mala inú možnosť, tak kúpim niečo iné ale v lekárni u nás nemali nič iné.. po dobratí balenia nutrilonu som v tescu (mali super výber v porovnaní s lekárňou) kúpila Hipp Bio Combiotic a bola som spokojná, aj malému chutil ale pre istotu som kúpila aj nutrilon, ak by mu hipp nechutil, teraz som sa rozhodla pre hipp, čo si o tom myslíte? vraj detský lekári neodporúčajú mliečka striedať, práve kôli bolestiam bruška.. :( nám našťastie nič nebolo..

evik35
28. jan 2012

Ahojte,čo sa týka nutrilonu,tak som vickrát počula že su po nom "veľké deti" 🙂) ale to len tak,utrčite nan niektoré nedaju dopustiť,ale ja osobne som ho nechcela dávať lebo je okolo neho množstvo reklám že je najlepší,najzdravší....neviem nejak ma neoslovil a navyše je aj drahý.Raz v noci ked som zistila že malej už moje mliečko nestačí,sadla som na net a po forach a diskusiách som narazila na France lait ,mamičky ho odporučali pre kľudné bruško,tak som ho hned ráno bežala kupiť a podávam ho dodnes.Sunar ani Vebu som nedavala lebo mamče tam písali,že zapekalo.Ale to je všetko vec názoru,ja hovorím za seba.A tak ako som písala,chcela som prejsť na Babylove ale malá začala mať krče....ešte som počula že dobré UM je Humana ale tu som nedostala u nás v lekárni.U nás stojí France lait 5.60 ,čo som dosť prekvapená z nízkej cen alebo všade v meste stojí vyše 6 eur.

erika1111
30. jan 2012

@magnetkalrrs ahoj.ako znasate ten babylove mliecko z DM?My tiez pozuivame nutrilon 1.je dost drahe.ked tak tiez skusime to babylove

magnetkalrrs
autor
30. jan 2012

@erika1111 ahoj, uz ho nedavam, dceru vzdy prehnalo ked to vypila :( zacala som davat sunar a vsetko je super.

erika1111
3. feb 2012

@magnetkalrrs a ked si prechadzala s nutrilonu na babylove pytala si sa dr ci mozes presjt alebo ci dala mliecko bez porady s dr??

solinkarka
3. feb 2012

vyskusame aj my

martinkatinka
3. feb 2012

@erika1111 ja som prešla z nutrilonu na babylove, doktorka ho neodporučila, ale malý nemal problém, zmizli koliky z nutrilonu a pekne kakal pravidelne a dokonca vobec negrckal.. a to mu ostalo doteraz.. len som doktorke nepovedala, že dávame toto mliečko, lebo ona je zásadne proti týmto lacnejším alternatívam

martinkatinka
3. feb 2012

@solinkarka naposledy som kupovala 600g balenie za 5 eur, ale oplatí sa kupovať na ten kuponik na zlavu an celý nákup

frola
3. feb 2012

@solinkarka je to 600g a stoji okolo 5eur. neviem presne. my sme vyskusali bebu ta bola malemu tazka na brusko a kakal tmavozelene, potom sunar ale z toho strasne vela grckal az sme skusili babylove a je dobre, nezatazuje mu tak brusko a prestal sa pucit.
ale ja si myslim ze kazde dieta reaguje inak treba vyskusat co vyhovuje tomu danemu babatku najviac.

frola
3. feb 2012

@martinkatinka moja doki je zase zasadne proti nutrilonu. 😀

martinkatinka
3. feb 2012

@frola moja zase miluje Bebu 😀 ale doporučila nám ju v podstate namiesto nutrilonu len pre chybu vo vážení... sestrička nám zle zvážila malého a tak nám kázala prejst z nutrilonu na bebu... ale ja som prišla na to, že sestrička malému namerala o kilo menej, než mal, tak som ostala pri babylove... lebo priberal, len hovorím, zlé váženie sestričky...

frola
3. feb 2012

@martinkatinka a z beby sa viacej pribera? tusim sme sa stretli v dvoch temach 😀 to co ma byt tamto???nerobi si srandu?

solinkarka
3. feb 2012

a ako vyzera to mliecko? dajte nejaky linky lebo ujo google mi nic nenasiel 😠

erika1111
3. feb 2012

@martinkatinka chccela by som ho vyskusat,len aby dr nepozerala na man ze keby som jej povedala ze je lacnejsie.inak nemame nejaky problem s nutrilonom,je dost drahe.sice sa mi zda ze ma redsiu stolicu a krmim ju asi kazde 2-3 hod co si myslim ze by mala po Um vydrzat dlhsie nasytena

martinkatinka
3. feb 2012

@erika1111 ja som to mliečko vyskúšala tiež z tohto dovodu, ale aj preto, lebo malý mal neskutočné krče v brušku a koliky ..

solinkarka
3. feb 2012

@erika1111 my papame tiez kazde 3hod a davame Hami len sa mi zda ze sa nemoze v poslednej dobe poriadne vykakat

erika1111
3. feb 2012

@martinkatinka ok skusime.len keby nesedelo mozem bez problemov hned prejst spat na nutrilon?myslim si ze by enmal byt problem.

erika1111
3. feb 2012

@magnetkalrrs ako ste na tom? aj my uvazujeme prejst z nutrilonu na babylove.mali ste nejaky problem pri nutrilone?riesila si prechod mliek aj s dr?

zzzz128
4. feb 2012

Ahojte,ja som pri malej používala Babylove 2ku,prešli sme z Nutrilonu,malej vyhovovalo. Každému bábu vyhovuje iné,treba skúsiť 🙂

danula26
22. feb 2012

ahojte, hadam mi tu este niekto odpise🙂 chcem sa opytat ci dostat babylove 2 lebo u nas v dm som ho dlllho nevidela.. a este.. vsimla som si ze obsahuje lepok, nezatazi to nejako babo?

zjanulaz
27. feb 2012

ahojte 🙂 chcela by som sa spýtať aký je rozdiel medzi babylove pre a babylove bio. ďakujem 🙂

mexico_16
3. mar 2012

@danula26 ano dostat babylove2 🙂