Boleli vaše bábätká nožičky po očkovani infarix hexa?

denne73
10. jún 2011

My sme boli pichnuté v stredu . Sice neskôr ale predsa. malá ma 4 apol mesiaca. hned po očkovani zaspala ale okolo večera spustila taký rev že sme nevedeli čo s dieťaťom.trvalo to asi hodinku a potom zaspala mm v naruči. teploty nemala len tak 37,3. Ja viem nemá sa podávať nič ked teplota nevystupi nad 38 ale my sme fakt nevedeli ako ju prebrať z toho plaču a stale krčila nôžky. Dala som jej nurofen sirup a po nom zazrakom zaspala. Toto iste sa nám zopakovalo den po , presne na hodinu znova rev na raty. ja už neviem či to je reakcia na to očkovanie , alebo čo.

tenty
10. jún 2011

Ahoj, my sme na nozicky davali studene obklady, niektori odporucaju aj octanovu masticku proti opuchom. A nemali sme reakciu ako opisujes ty.

kaja73
10. jún 2011

vakcina obashuje aj zložku proti ciernemi kaslu a na tu su casto aj taketo reakcie-citujem-"Neutíšiteľný plač patrí medzi zvláštne a typické, a pritom zvyčajne nepovšimnuté reakcie na vakcínu proti čiernemu kašľu. Nastáva do polhodiny až niekoľkých hodín po zaočkovaní. Môže ísť o vysoký krik – zvláštny, vysoko položený desivý nárek, ktorý sa nepodobá na bežný plač dieťaťa, avšak veľmi nápadne pripomína encefalitický krik, ktorý je príznakom niektorých typov encefalitídy (zápalu mozgu). Rodičia opisujú tento krik tak, že nikdy predtým nepočuli dieťa takto kričať, akoby malo hrozné bolesti alebo bolo vyľakané na smrť. Môže nastať aj taký plač, ktorý sa podobá na bežný plač dieťaťa. Neutíšiteľným sa nazýva preto, že dieťa nie je možné nijako utíšiť a kričí/plače niekoľko hodín (viac než 3), dokonca až niekoľko dní. " Moj takto plakal 9h v kuse,mal pritom 40 horučky,svalove zasklby a pozastali sa mu na 2m motoricky vyvoj.Daslie super vedlajsie učinky radsej ani nespomeniem.

denduska
10. jún 2011

Boli ju hlavicka, nie nozka ☹ mali sme to tiez ale trvalo to 4 hodiny v kuse a uz to zazit nechcem. Takze neockujem.
Precitaj si tu http://www.slobodavockovani.sk/news/ockovani-po...
pisala to lekarka.

annaopialova
11. jún 2011

ahoj mojho ked idu ockovat tak vzdy vecer si urobim lad a potom si ho zoberiem a tak to robim ze dam lad este do jedneho vrecka poto namocim platenu vreckovku mierne nie mic do vody a dam ju medzi lad ona trchu primrzne a ked ho zaockuju hned prilozim tu vreckovku k nozicke a to pichanie nenavrie ja ho tym ladom zmrazim a vobec mu to neopuchna a neboli ho to

domeli
11. jún 2011

my podávame homeopatiká deň pred, v deň a deň po očkovaní a našťastie sme zatiaľ nemali žiadnu reakciu (názov napíšem do IP na požiadanie, nech nerobím reklamu)

terrs
11. jún 2011

Ockovanie.. Naco ockovat dieta proti niecomu co sa da liecit a mozno to nikdy nechyti a aj tak ho to ockovanie neochrani a potom po ockovani nech si malicke trpi, ze 😠 ?

simi251
11. jún 2011

Ano vela deticiek ma bolave miesto po vpichu, ktore zvykne aj scervenat a opuchnut. My sme vzdy davali na to z chladnicky kocku syrokremu alebo masla. Mali sme tak istotu, ze mu ladom nespalime pokozku. Ak budes davat nieco mrazene, tak urcite nie priamo na pokozku. A tie homeopatika aj my davame na zmiernenie reakcii ako prevenciu. Ja osobne si myslim, ze ked tvojej dcerke zabral Ibuprofein tak kricala od bolesti. To je normalne, je malinka a inak to vyjadrit nevie ale za 2 3 dni by to uz boliet nemalo a vsetko by sa alo vratit do normalu. Napis mi do IP ako sa mate dnes.

danka4521
2. feb 2022

@domeli mohla by som poprosiť názov tých homeopatik?