Mám na UP povedať, že budem mať prácu o pól roka?
Som nezamestnana, ale mam prislubene zamestnanie od januara. Mozem to povedat tej pani na UP, alebo mam nosit donemoty potvrdenia ze ma nikde nechcu, aby som neprisla o podporu a poviem jej to az v decembri?
vopred vdaka..
@florinka ak mas prislubene zamestnanie od januara pisomne, malo by to tete na urade prace stacit, ale aj nemuselo.... ono totiz ta mozu zaradit ako spekulatnku, co si take potvrdenie len zohnala, ale v skutocnosti tam nenastupi....
ty ako nezamestnana si povinna preukazovat si hladanie prace, a teta na urade je od toho, aby si ta volala aj v pripade potreby 4x do mesiaca..... ak si s jej pristupom neni spokojna, behni za riaditelkou kam spadas, ci je to standardny postup... ja som sa na tu moju tetu takto ist spytat musela, pretoze to, co stvarala, sa nazyvalo buzeracia.... a teta riaditelka mi dala za pravdu 😀
ak ale mas uz podpisanu pracovnu zmluvu s nastupom od 01.01.2011, tak to tej pani kludne dones, a uz ti nemoze nic 😵 - tuto som ja mala konflikt s tou mojou aktivnou tetou, doniesla som jej pracovnu zmluvu s nastupom do prace o tri mesiace a aj tak odo mna chcela potvrdenia, ze si pracu hladam... proste absurdizmus 😝

https://www.modrykonik.sk/forum/paragrafy/urad-prace/
skus sa spytat tu