Odporúčame: Modrykonik.cz Mojasvadba.sk Modrastrecha.sk
Téma nie je OK

Obarené dieťa

Pridaj odpoveď  
<< Novšie
>> Staršie

kobyliacik
pas užívateľa
Registrovala sa 3. júla 2008 na modrykonik.sk. Pridala 2343 príspevkov.
 Ja len k tým jazvám, aj ja som sa obarila keď som mala štyri roky. Vriacou vodou, urobili sa mi bubliny a keď som ich mala skoro zhojené tak som si to nechtiac stiahla (dverami). jazvu mám maličkú, je to vlastne len niečo ako trošku iná štruktúra, nikto si to sám nevšimne.
Vieš, ono teraz sú dobré techniky, predstav si, že keď vyrastie, už bude mať bruško väčšie a jazva sa nerozširuje (zostala mi taká veľká aké som mala stehno vtedy), pomáha aj pigmentácia (vekom sa opáli - vybeldne, opáli - vybledne a farba sa bude zjednocovať). Možno by som sa lekárky spýtala na podávanie nejakých vitamínov napomáhajúcich regenerácii kože (vit. E a pod.) aby sa to dalo dokopy skôr. V lekárni je dokonca preparát (alebo sa spýtaj kožnej) na blednutie jaziev.
Nech sa malý drží.
8. feb o 23:27  • Odpovedz

aja113 (okres Prievidza)
pas užívateľa
Registrovala sa 31. októbra 2009 na modrykonik.sk. Pridala 12 príspevkov a 35 inzerátov.
  • Tamarka2 roky a 4 mesiace
  • Saška15 rokov
  • Matúš17 rokov
 díki, kobyliarčik, aj psychická podpora pomáha.A to mi nikdy nenapadlo, že tá jazva nebude rásť s ručičkou. V marci ideme na kontrolu do BA, tak sa skúsim viac popýtať, hlavne, keď viem, čo. Lebo pán doktor je skúpy na slovo a keď sa nespýtam, nepovie navyše nič. Inak máme obarenú ručičku a je to dievčatko.
10. feb o 12:49  •  3 deti  • Odpovedz

lenadka
pas užívateľa
Registrovala sa 14. júla 2006 na modrykonik.sk. Pridala 5361 príspevkov a 5 albumov.
  • Terezka1 mesiac a 1 týždeň
  • Lucia5 rokov
 aja, mojej cicaderma na jazvu /ale pooperacnu/ zabrala super + sme k nej v lekarni vyfasovali homeopaticke globulky, lekarnicka napisala davkovanie, boli to 2 druhy "guliciek" boli sme vtedy v Martine a tam sme mali stastie na lekaren, kde sa dost intenzivne zaoberaju aj homeopatiou, tak sa skus opytat v lekarni
10. feb o 13:03  •  2 deti  • Odpovedz

aja113 (okres Prievidza)
pas užívateľa
Registrovala sa 31. októbra 2009 na modrykonik.sk. Pridala 12 príspevkov a 35 inzerátov.
  • Saška15 rokov
  • Matúš17 rokov
 lenadka, vyskúšam aj nemožné. Kedy si s tou cicadermou začala natierať, hneď po uzatvorení rany alebo až keď zostala červená jazva?
10. feb o 22:28  •  3 deti  • Odpovedz

inneska (Dubnica nad Váhom, okres Ilava)
pas užívateľa
Registrovala sa 24. januára 2008 na modrykonik.sk. Pridala 6145 príspevkov a 3 albumy.
  • Erik(9.7.2009)1 rok a 1 mesiac
  • Paťko(21.5.2008)je anjelikom v nebíčku2 roky a 3 mesiace
“zajtra ideme testnúť nový šporťáčik...”
(Pred 3 mesiacmi)
 aja...náš čaj bol tiež dosť horúci(možno tak 5 min. zaliaty)pluzgiere mu len prepichli a nechali tak..momentálne nám nožička vyzerá takto http://www.modrykonik.sk/album/view.php?vImageID=3784347&vReferer=%2Falbum%2F...

dúfam, že tamarke niečo z rád zaberie a ostane jej min. jazvička

a super tipy s tou horčicou a vajcom dúfam, že ich nebudem musieť nikdy použiť
10. feb o 22:54  •  2 deti  • Odpovedz

babula90
pas užívateľa
Registrovala sa 28. mája 2008 na modrykonik.sk. Pridala 2059 príspevkov a 2 albumy.
  • Lea3 roky
  • Emma9 rokov
 môžem Vám len a len doporučiť natierať San aktiv krémom- na jazvy zaberá, niekoľkokrát denne, čím skôr sa začne, tým lepšie sú výsledky.
http://www.just.sk/produkty/mrtve_more/k5172
kludne aj IP.
11. feb o 13:06  •  2 deti  • Odpovedz

aja113 (okres Prievidza)
pas užívateľa
  • Saška15 rokov
  • Matúš17 rokov
 ahoj inneska, prosím ťa, a čo dávate na tú nožičku? vy máte popáleninu ešte pomerne čerstvú, sa mi zdá. ak je to tak, tak to máte super. Krásne sa to zahojí. lenže nám pľuzgier praskol hneď a preto puknutú kožičku museli dať dole z ručičky. bola to dosť veľká plocha, preto sa to bude aj dlhšie hojiť. Ručička svrbí a najhoršie je to v noci, lebo sa dcérka na svrbenie budí.
14. feb o 22:11  •  3 deti  • Odpovedz

aja113 (okres Prievidza)
pas užívateľa
  • Saška15 rokov
  • Matúš17 rokov
 babula 90, prosím Vás, máte s tým krémom osobnú skúsenosť?
14. feb o 22:12  •  3 deti  • Odpovedz

petot
pas užívateľa
Registroval sa 14. februára 2009 na modrykonik.sk. Pridal 1742 príspevkov.
 Hojenie popálenín zabezpečuje vitamín C, a tvorenie jaziev zmierňuje vitamín E. Samozrejme, účinné sú až vo vyšších dávkach, než sú tie tzv. Odporúčané (čiže minimálne na prežitie)...
15. feb o 09:34  • Odpovedz

pas užívateľa
Registrovala sa 24. januára 2008 na modrykonik.sk. Pridala 6145 príspevkov a 3 albumy.
(Pred 3 mesiacmi)
 aja...stalo sa mu to 2.2...takže pred 2 týždňami...a teraz už to má úplne super, len jednu chrastičku a pár červenýh flakov..a už to ani nemusíme obväzovať a teraz to natierame len kalciovou mastičkou..to nám dali na chirurgií..snád pomôže tá kalciovka
18. feb o 23:50  •  2 deti  • Odpovedz

aja113 (okres Prievidza)
pas užívateľa
  • Saška15 rokov
  • Matúš17 rokov
 No tak som rada, že sa vám to pekne zhojilo. My sme ešte stále bežci na dlhú trať. Trochu som si čítala niektoré témy o rôznych chorobách a som z toho paf. Ja sa tu trápim nad nejakou budúcou jazvou a ani len netuším, koľko veľkého trápenia majú iní rodičia s rôznymi ťažkými chorobami svojich detí, o ktorých som v živote nepočula. odrazu je moje trápenie úplne malinké.
26. feb o 20:42  •  3 deti  • Odpovedz

pas užívateľa
(Pred 3 mesiacmi)
 ajka...viem o čom píšeš..neviem, či si si všimla v mojom passe..ja som o svojho prvého synčeka prišla môžem povedať, že mi zomrel v náručí (ked som ho držala, tak posledný krát ich zavrel a viac neotvoril...už ho len 2 hodiny bezvýsledne oživovali)takže ja si viem ceniť zdravie a nejaká jazvička je naozaj len banalita v porovnaní s vážnou chorobou alebo smrťou dieťatka...
2. mar o 23:52  •  2 deti  • Odpovedz

dana_l
pas užívateľa
Registrovala sa 6. novembra 2007 na modrykonik.sk. Pridala 62 príspevkov.
  • lea jennifer2 roky
  • sophie charlotte3 roky
 pridavam moju skusenost. ked som bola este mala, asi 8 rocna, moja mala sestra - babatko sa obarila. stiahla si na seba plny asi 10 l hrniec s vriacou vodou. mala obarenu jednu nohu od kolena az dole. pamatam sa ze mama jej na to dala bielky z vajicka a samozrejme sa bezalo na pohotovost. najhorsie to mala na zhybe na chodidle, dlho sa jej to nemohlo zahojit, stale sa chodilo na prevazy. teraz je uz 30 rocna a kozu na obarenej nohe ma akoby trochu "scvrknutu" - ked nechate uschnut jablko tak uz nie je pekne leskle ale take popraskane. no a tak to asi vyzera. ked ste dalej tak to nevidiet ale ked by ste boli blizko tak by ste si vsimli je tam nejaky rozdiel.

inneska: je mi luto tvojho maleho anielika.
3. mar o 05:05  •  2 deti  • Odpovedz

aja113 (okres Prievidza)
pas užívateľa
  • Saška15 rokov
  • Matúš17 rokov
 inneska, čítala som si to v tvojom passe a ver mi, je mi to neskutočne ľúto. Stratiť dieťatko je neskutočne veľká bolesť, s ktorou sa podľa mňa asi nedá nikdy vyrovnať. aj keď má matka ďalšie deti, myslí stále aj na to jedno, ktoré odišlo. predpokladám, že mal tvoj anjelik vážnu chorobu a preto mu je lepšie tam, kam odišiel, ako by sa mal trápiť tu na tomto svete a ty s ním. Verím, že sa tešíš z malého drobca, ktorý ti vynahradí lásku aj za Paťka. A snáď sa rozhodnete ešte pre ďalšie, nech je doma veselo.
3. mar o 21:32  •  3 deti  • Odpovedz

pas užívateľa
(Pred 3 mesiacmi)
 danka dakujem

ajka..aj tebe dakujem, mal choré srdiečko, ale o to viac ma to bolí, lebo to bola ´banálna´ vec(aj ked srdcové vady nie sú banality, ale nebolo to nič, s čím by sa nedalo žiť) ktorá sa dala operovať a mohol bez väčších komplikácií žiť dalej...ale nikto mu to nezistil, aj ked zomieral, tak nevedeli prečo...zistilo sa to až pri pitve ale asi to tak malo byť..a určite chcem ešte jedno dieťatko k erikovi..nech má kamoša...ale aj tak budem mať stále o jedno dieťatko viac, ako len tie o ktoré sa budem starať...on bude navždy môj prvý synček...
4. mar o 22:36  •  2 deti  • Odpovedz

aja113 (okres Prievidza)
pas užívateľa
  • Saška15 rokov
  • Matúš17 rokov
 inneska, slzy sa mi tisnú do očí. Dúfam, že na fotke si fotená už s Erikom.
5. mar o 20:23  •  3 deti  • Odpovedz

pas užívateľa
(Pred 3 mesiacmi)
 ajka...hej, fotečky mám už s erikom..ale mám tu aj albumček čisto len s paťkom
12. mar o 23:51  •  2 deti  • Odpovedz

maznacik007
pas užívateľa
Registrovala sa 27. júla 2009 na modrykonik.sk. Pridala 2044 príspevkov a 1 album.
 ahojte kocky...

nemam sice obarene dieta ale ja sama mam obarenu nohu od kolena dolu ku clenku je to cca 9 dni stare... chodim na prevezy do ruzinova na popaleninovu ambulanciu.. doktori su skupi na slovo... mam tam aj tie hlboke popaleniny.. ale tu trojku mam len na kusku..
tam mi davaju na to mastny tyl, nejake ako dezinfekcie ked mi to cistia... a dermazin... problem je ze ma to ale neskutocne svrbi... az boli posledne dni... davat si na to nemozem nic ako na ranu... zatial.. teda ... /je to nielen svrbenie ale az to boli../ co ste davali detom v takom pripade... rozmyslala som nad fenistilom kvapkami... tiez mam IIb aj na clenku.. v tom zhybe.. takze to sa este aj drazdi ked chodim.. /aj ked mam povolene len minimum chodze co sa pri dvoch detoch tazko realizuje/
kolko ste vy cca chodili na tie prevezy?
inneska davala si tu foto.. nemozes prosim este raz.. alebo nejake ine kocky ako to vyzera ked sa to uz hoji... diky moc
16. máj o 11:09  • Odpovedz

<< Novšie
>> Staršie
Pridaj odpoveď Pravidlá prispievania do fóra  Icon Rules

Reklama
Najprv sa prihlás alebo zaregistruj. Trvá to len chvíľku...
(Zavri tento oznam)