Trenčianske Teplice - dobrá reštaurácia s detským kútikom

puli9
25. feb 2024

Prosim nejaký tip na reštauráciu v trenčianskych Tepliciach s detským kútikom ? 🙏

dadka1997
25. feb 2024

@puli9 najlepšia restauracia je tam Dedinka, krasna ľudová, čašníčky v krojoch, proste topka, a jedlo ani nehovorím 💓 sice niektore nazvy su zvláštne ale zasmeje sa človek, kedysi tam robili cecky babky korenarky, dnes je tam kurnik šopa ❤️❤️ mňamky

miskasiska
26. feb 2024

Ak naozaj dobré jedlo, tak tiež odporúčam Dedinku, ale detský kútik tam podľa mňa nemajú a ani ma nenapadá reštika v Tepliciach,kde by mali detský kútik, možno niečo malé by sa našlo v hotely Panorama, ale tam som sa nebola najesť.

zuzacka16
27. feb 2024

V Tepliciach nie je restika s detským kútikom..a Dedinka? Tam si priprav plnú peňaženku, drahá strašne..

zuzu1304
27. feb 2024

@puli9 restika nie ale pri jazierku je podnik kde sa dá posediet pri kávičke alebo pivku a majú tam taký mini detský kútik vnútri (detský stolný futbal, stôl s omaľovánkami, tabuľu na kreslenie a nejaké hračky). Je to tam ako minigolf a tenisové kurty.

1mina
27. feb 2024

Dedinka je dost draha sa mi zda, uz davmo som tam bola, ale hlavne tam neni ten detsky kutik. My sme to riesili akurat tak ze ked je schopne pocasie sedeli sme.v R-clube ten je tam hned na zaciatku pasaze, a z druhej strany restiky zozadu je take detske male ihrisko vonku, ktore k tomu patri, aj nejake odrazadla a pod tam mali.

klotildabazarik
27. feb 2024

@puli9 s detským kútikom neviem ale ak máte radi pizzu tak pizeria Teplitz, dedinku neodporúčam co sa týka jedla, choďte skôr do Zuzany, aj keď celkovo s jedlom to tam není bohviečo keď chcete stravu lepšiu, tak hotel ale pripravte si peniaze

marcelarefat
29. feb 2024

V Tepliciach najlepšie varia v hoteli Panorama, ale detsky kútik nemajú, detský kútik je v pasáži Amadeus, budova ako je Tesco.