Gynekológ v Trnave

animus
5. nov 2022

Ahojte, viete mi prosím odporučiť gynekológa v Trnave, ktorý berie pacientky?? Ďakujem

lilyianka
5. nov 2022

@animus no v TT je to dosť problém. Možno MUDr Čech

ivkabojkasova
7. nov 2022

@animus Pacientky berie aj MUDr. Viera Ugorova, teda aspon ja ked som sa pred cca rokom k nej prehlasovala, tak brala.

animus
autor
7. nov 2022

@lilyianka ďakujem

animus
autor
7. nov 2022

@ivkabojkasova ďakujem

sissik
8. nov 2022

ak mas trvaly pobyt, podla obvodu ta musi zobrat. Obvody najdes na stranke trnavskeho samospravneho kraja

animus
autor
8. nov 2022

@sissik volala som tam a sestrička mala tisíc argumentov prečo mám ísť radšej inam, nebola mi ochotná poradiť ani ako mám postupovať pri prestupe lebo teraz som u iného lekára. Stále samé keci ako toho majú veľa a ako budem musieť zakaždým vyšetrením platiť (pritom je to štátny lekár) nehovoriac o tom že som tehotná, to už sa začala zakoktávať ako si mám určite nájsť takého čo bude mať na mňa čas.

animus
autor
8. nov 2022

@ivkabojkasova a prosím ťa platia sa u nej nejaké navyše poplatky za vyšetrenia?

sissik
8. nov 2022

@animus fuha, tak to je sila, ked podla obvodu nechce zobrat. Ak naozaj potrebujes, tak sa nenechaj odbit. Vsetci maju toho vela, ale to nie je tvoj problem. Zdravotnu starostlivost ti poskytnut musia. Ku komu patris podla obvodu? Drzim palce, aby sa ti podarilo zohnat

animus
autor
8. nov 2022

@sissik MUDr. Dečkov.... A to ani nehovorím, že celý čas ma sestrička v telefóne oslovovala "moja". Normálne som bola znechutená z toho telefonátu.

ivkabojkasova
8. nov 2022

@animus no tiez som k nej nastupila v zaciatkoch tehotenstva a zaplatila som si balik 40 eur, co obsahovalo ultrazvuk na kazdej poradni plus velky ultrazvuk. Ale to si nemusis platit. Kazdopadne potom za ten velky ultrazvuk aj tak budes platit, ale to uz neviem kolko. Treba sa spytat na cennik. No a potom po sestonedeli na kontrole som si dala spravit aj ultrazvuk (nebolo to povinne) a za ten som platila tusim 10 eur.

sissik
8. nov 2022

@animus on je dobry. Podla obvodu ta zobrat musi a bodka 😉 Asi poznas to, ze kazdy sa rad zbavi roboty ak sa da, ale nerozhoduje o tom sestricka, ale lekar.

vanilka7777
9. nov 2022

Ahoj ak ti nevadi dochadzanie tak v Sintave je doktor Heriban (femigyn, maju aj stranku) velmi mily on aj sestricku ma skvelu.
Za mna Ugorova urcite nie,obzvlast ked si tehotna. Nevedela vysvetlit ziadny problem,ked som nieco mala musela som googlit,ked som sa pytala na vysbetlenie tak len mavla rukou ze to nic nie je a pritom na cytologiu som chodila kazde 3 mesiace rok a trpla co mi vlastne je ci nie je...pristup hrozny ako jej tak aj sestricky.
Ak patris k Deckovi tak trvaj na tom ze ta musia zobrat,on je dobry ako odbornik, k nemu som chodila v prvom tehotenstve, ale ku koncu ma velmi sklamal pristupom,je to taky namyslenec, ale po odbornej stranke urcite lepsie ako Ugorova.

amiaja
9. nov 2022

@vanilka7777 suhlasim.. Ugorova nikdy. Chodila som k nej a hrozne.. jak ona tak sestricka

animus
autor
9. nov 2022

Ďakujem vám všetkým za rady 🙂