Beba sensitive a problém s cumlíkom

klarius
16. aug 2021

Dobrý deň, prosím o radu. Dcérka má 3 mesiace, je dokrmovaná Bebou sensitive, mliečko nám sadlo, len mame problém s cumlikom. Používam fľašku MAM antikolik, cez cumel č.2 sa jej ťahá ťažko, mlieko kým je teplé má dosť hustú lepkavu konzistenciu. Veľmi sa pri tom hnevá, je netrpezlivá. Keď jej dám väčší cumlik č.3 , z toho jej to zas veľmi tečie a zabieha jej a opäť je zlosť na svete. Kým sa napapa tak sa naplace veľmi. Chcem sa spýtať ci niektorá používate toto mlieko a cez ktorú fľašku sa Vám dobre pije. ( rozčuľuje ju aj keď jej nejde mlieko z prsníka hneď )
Ďakujem

a_andrejka4
16. aug 2021

@klarius moja mala ma 8,5 mesiaca a pije toto mliecko z avent 3jka natural a prejdem uz na 4ku, mna to mlieko velmi sokovalo pije ho len mesiac ale oproti beba ha1 je veeelmi huste

klarius
autor
16. aug 2021

@a_andrejka4 veeeeelmi...my sme dokrmovali cez cievku..pri sensitive nemožné.

a_andrejka4
16. aug 2021

@klarius ja este bojujem aj s rozmiešavanim casto mi tam ostanu hrudky🙄😒

klarius
autor
16. aug 2021

@a_andrejka4 ano aj to sa nám robí hlavne keď je voda teplejšia...keď ma pod 40 stupňov nerobia sa mi...dokonca to mliečko keď ochladne tak je hneď redšie...len zase jej ho nechcem studené dávať piť. A teda z toho 3koveho cumlika jej to pekne ide ?

a_andrejka4
16. aug 2021

@klarius ano v chladnej vode je to fajn 🙂 pri hačkovom mlieku som bola zvyknuta mat horucu vodu v termoske teraz uz nemozem a mam stale studenu v hrnci😅 .. Ano z toho jej to ide fajn kym tam nevojde obcas nejaka hrudka, ale tym ze ju je velka trojka je od 3 mesiacov čakam na 4ku ta je od 6 mesiacov len na slovensku maju tieto nahradne cumliky do flase vypadok tak mi donesie švagrina z rakuska

klarius
autor
16. aug 2021

@a_andrejka4 no musím vyskúšať zmeniť teda fľašku, lebo je to o nervy tento boj a nechcem dosiahnuť to, že jej vytvorím úplný odpor k tomu.

a_andrejka4
16. aug 2021

@klarius držim palce, my sme tiez museli prvu flasu od lovi vymenit za tuto a ta sa nam osvedcila 🙂